Ama ben Hatay da yaşayamam onun sülalesi hep orada ve çok kalabalıklar ben böyle şeylere gelememİstanbulda eviniz yoksa ortaya taşınma konusunda hak verdim sevgilinize, ama diğer konular bana uzak durulması gereken bir erkek imajı çizdi. Bence bu iş olmamalı.
Nişanı çok istiyordum suan bi düşünür durumdayımömür geçmez
Ben doğma büyüme İstanbul burada iş imkanı çok fazla orada ben ne yapacağım kimsem de yokyaşadığın yeri terk etmeni gerektirecek kadar değerli birini görmedim karşında
Ben ona dedim ki daha nişan yapacak maddi durumları yok benim var maddi gücüm evim falan var biraz daha duralım dedim sonra evlenelim yok diye kendini yırttıPara yok, pul yok, bir şehirde sahile gidecek durum yok. Ama sorunumuz evlenince nerede oturulacağı. Ayrıca bu kadar yokun arasında borçlanıp düğün müğün ne varsa yapılacak sanırım :)
Şimdi adamdan emin olsam ailesine ezdirmez desem dururum ama adamdan emin değilim ezdirir bence akrabaları geliyor akşama kadar onlarla oturuyoruz ben böyle bir hayat istemiyorumaslında şu konuda haklı, bence de istanbulda yaşamanız mantıklı değil, üç sene sıkarız dişimizi diyor haklı yani. ama şu var, adamın cebinde para yok evlenelim diyor, dışarı çıkmaktan aciz, evlenmek için evlenen bir tipe benziyor, heves yok, uzak ilişki yaşıyosunuz ama oraya gittiğinizde başbaşa kalalım demiyor dışarı çıkmıyor, cidden çekilmez
e her şeyin var kapak atmaya çalışıyor tabi yırtarBen ona dedim ki daha nişan yapacak maddi durumları yok benim var maddi gücüm evim falan var biraz daha duralım dedim sonra evlenelim yok diye kendini yırttı
Babam dedi hiçbirsey suan kızımın değil benim dedi istesem vermeme her şeyin var kapak atmaya çalışıyor tabi yırtar