evet kızlar koca bir hafta sonunu iyisiyle kötüsüyle geride bıraktık. şimdi başlıyorum anlatmaya, cumartesi günü oldu, akşamdı aradı beni nişanlım, konuşmaya ve bir anda tartışmaya başladık ve konu nişan günü yaşanan olaylara geldi, zaten biliyorsunuz nişandan bu yana her konuşmamızda kavga eder olmuştuk, cumartesi akşamı da artık ben ona olanlar yüzünden resti çektim, o da bana nişandan bu yana hala bu konu yüzünden her konuşmamızda kavga ettiğimizden resti çekti, pazar günü gel bohçalarınızı da al götür herşeyinizi dedim. benim umurumda değil bohça dedi, kapattık telefonları aradan 1 saat geçti tekrar aradı ben yarın size arabayla gelicem bohçalarıda alıcam dedi. bir anda ben şok oldum, küstah küstah cevaplar vererek iyi al tamam falan dedim ama içim içimi yiyor tabiki. sonra başladım evde kendi kendime ağlamaya zırlamaya o anda yine aradı bu sefer kavga etmeden konuştuk o bana konuştukça içim eridi off allah kahretsin ve anlayacağınız gibi aradaki problemi kaldırdık, pazar günü buluştuk elinde çok güzel kırmızı güllerle gelmiş, biliyorsunuz ki hafta sonu hava müthiş güzeldi, bizde havanın güneşli olmasını fırsat bilip heybeliadaya gittik önce,heybeli adada tanıdıklarımız var bizim. sonra istanbula geri döndük, carrefour' a gittik, hiç ama hiç bu konulardan konuşmadık, benim şöyle bir huyum var ben asla kin tutamam, yani biriyle küs bile olsam onu görünce o kişiyle küs olduğumu unutur boynuna atlarım hiç hatırlamam, ancak bana onun hatırlatması gerekir küs olduğumuzu, böyle yani güzel bir pazar günü geçirdik, annesi nişanlım eve gittiğinde bohçalar nerde diye sormuş kayınvalidem hala bizi aramadı. yani durum bu bilmiyorum kötümü ettim iyimi ettim...
evet kızlar koca bir hafta sonunu iyisiyle kötüsüyle geride bıraktık. şimdi başlıyorum anlatmaya, cumartesi günü oldu, akşamdı aradı beni nişanlım, konuşmaya ve bir anda tartışmaya başladık ve konu nişan günü yaşanan olaylara geldi, zaten biliyorsunuz nişandan bu yana her konuşmamızda kavga eder olmuştuk, cumartesi akşamı da artık ben ona olanlar yüzünden resti çektim, o da bana nişandan bu yana hala bu konu yüzünden her konuşmamızda kavga ettiğimizden resti çekti, pazar günü gel bohçalarınızı da al götür herşeyinizi dedim. benim umurumda değil bohça dedi, kapattık telefonları aradan 1 saat geçti tekrar aradı ben yarın size arabayla gelicem bohçalarıda alıcam dedi. bir anda ben şok oldum, küstah küstah cevaplar vererek iyi al tamam falan dedim ama içim içimi yiyor tabiki. sonra başladım evde kendi kendime ağlamaya zırlamaya o anda yine aradı bu sefer kavga etmeden konuştuk o bana konuştukça içim eridi off allah kahretsin ve anlayacağınız gibi aradaki problemi kaldırdık, pazar günü buluştuk elinde çok güzel kırmızı güllerle gelmiş, biliyorsunuz ki hafta sonu hava müthiş güzeldi, bizde havanın güneşli olmasını fırsat bilip heybeliadaya gittik önce,heybeli adada tanıdıklarımız var bizim. sonra istanbula geri döndük, carrefour' a gittik, hiç ama hiç bu konulardan konuşmadık, benim şöyle bir huyum var ben asla kin tutamam, yani biriyle küs bile olsam onu görünce o kişiyle küs olduğumu unutur boynuna atlarım hiç hatırlamam, ancak bana onun hatırlatması gerekir küs olduğumuzu, böyle yani güzel bir pazar günü geçirdik, nişanlım eve gittiğinde annesi ğinde bohçalar nerde diye sormuş kayınvalidem hala bizi aramadı. yani durum bu bilmiyorum kötümü ettim iyimi ettim...
ayy dilekçimm alemsinn. arkadaşın sorunu dikkatimi çektii. bende okuyorum. bi benzerlik olabilirmi benle diye :)
ne kadar ilginç biri nişanlınız
yani açıkcası burdan konuşmak kolay tabi ama ne biliyim bikere en bastan yaptıkları çingenelik resmen ve nişanlınız da onlara uymuş
yetmemiş üzerine ÇOCUK gibi ağlamış... aman allahım
ben olsam o an atardım yüzüğü kafasına bir daha da yüzünü görmek istemezdim cünkü o saatden sonra gözümde ERKEKLİK adına sıfıra inmiş olurdu
büyükte konuşmak istemem elbet ama valla okurken bile sinirlendim
kimseye degil NİŞANLINA
çünkü aileler yapabiliyo böle yüzsüzlükler tamam ama nişanlınız evlenme çağında genç bir adam olarak bu sekilde davranmamalıydı
şimdi takkeyi önüne alıp düşünmelisin
seni daha şimdiden ailesine karsı savunmayan, Çocuk gibi ailesinin eteğine saklanıp onların dediklerini sana yaptırtmaya çalışan üzerine elimden şekerimi aldınız der gibi TAKILARIMIZ ALDINIZ diyip üzerine ağlayan bir adamla evleniyorsun tatlım
Emin misin o masaya oturmak istediğine ? Sence nişanlın evliliğin sorumluluğunu kaldırabilecek seni ezdirmeyecek aklı basında bir adam mı?
Eminsen ne ala....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?