- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.229
- 598
- Konu Sahibi kafasikarisikbikiz
-
Biliyor zaten bunların hepsini, düşüncelerimi.Asla içimde tutamıyorum kafama takılan şeyleri zaten yapı olarak.
Ben de sorayım, aynen bunu mu dediniz ?Seninle evlenirsem aldığım eğitim, o kadar çabam boşa gidecekmiş gibi geliyor mu dediniz?
Ben de merak ediyorum öyle mi söylediniz ? K kafasikarisikbikizBen de sorayım, aynen bunu mu dediniz ?
Dr olmadığınız için bazı şeyleri biz ne kadar anlatmaya çalışsak da anlayamamanız normal geliyor.
Ya gerçekten kibir bunun neresinde acabaYazdıklarımın neresinde kibir var anlayabilmiş değilim gerçekten..
buraya yazdığım her şeyden haberdar tabi kırmamaya incitmemeye çalışarak söyledim ne söylediysem.Seninle evlenirsem aldığım eğitim, o kadar çabam boşa gidecekmiş gibi geliyor mu dediniz?
Benim o sizin tabirinizle zehir gibi olan öğrencilerden olmadığımı nerden çıkardınız ?
Sizce 4 katı da fazla değil mi ? Bi bana mı normal değil gibi geliyorSanki nişanlınızın 10 katı kazanacak gibi konuşmasanız mı acaba?
4 katı kazanan doktor arkadaşımız hiç sorun etmedi evlenirken
Size ekstra mı verilecek anlamadım.
İyi, şimdi onun için yol ayrımı oldu. Ya değerini bilerek devam edecek, ya da onuru ile gidecek. Artık yaşadığı her şey tercih. Üzülmeye de gerek kalmadı, tşk. ⚘buraya yazdığım her şeyden haberdar tabi kırmamaya incitmemeye çalışarak söyledim ne söylediysem.
Teşekkür ederim yapıcı yorumunuz içinArkadaşım çocuk doktoru. Eşi plastik cerrah. Son yıllarda çok daha kazanmaya başladı haliyle. Sağlık turizmi sebebiyle. Birlikteyken aşırı lüks yaşamıyorlardi. 2-3 yıl oldu sanırım ayrıldılar. Adam şimdi çok lüks bir villada kalıyor. Birlikteyken de iyi bir semtteydiler ama evleri ultra lüks değildi.
Meslektaşıniz da sizden çok kazanabilir ve bu para kazanmanın verdiği ozguvenle gözü dışarı kayabilir. Sorun sadece paraysa ben buna takilmazdim.
tamam önemliyse ayrılın. hakkaten yani. kemal derviş mi yazacak forumda size 5 yıllık kalkınma planı hazırlayacağız. aklına takılan varsa ayrılırsın. ne tip bi cevap bekliyorsunuz hala, ne düşünerek yazdınız buraya anlamadım? aradaki maaş çoksa ve istemiyorsanız ayrılırsın olur biter.
anti parantez hakkaten ne bekliyorsunuz doktor olmaktan aşırı cok merak ettim, harbi diyorum. tüm dr arkadaşlarım 3-4 sene tusa girdikten sonra 30larına kadar memleketin en ucra köşelerindeki kasabalarda zorunlu görevlerini tamamladı, sıfır sosyal hayat falan. doktorlar dizisi gibi bişe mi hayaliniz anlamadım cidden? şimdi de yaşıtları gibi kira evlerde oturup özel hastanelerde ağız kokusu çekip gayet sıradan hayatlar sürüyorlar beklendiği üzere, bir çoğu almanca kursuna yazıldı bi umut avrupaya kapak atabilmek için.
sizin derdiniz sevgilinizin ZENGIN olmaması. doktor moktor diye haklılık yaratmaya çalışmanın anlamı yok. ki zengin eş de isteyebilirsiniz. herkes ilk sevgilisyle evlenmedi, ayrıl zenginin bul, alkışlarım. ama düşüncenizin arkasında durun. ben doktor oldum, mayo clinic den çağrıldım havasına girerseniz anca boşa kibirli görünürsnüüz. bu arada hak edip kendine yakışcak kadar havayı, yerinde tatlı egoyu severim. o noktada değilsiniz henüz. çok çiğ durmuş yazdıklarınız maalesef.
Gelecek kaygısı yaşıyorumla seninle evleneceğim için gelecek kaygısı yaşıyorum arasında epey fark var. Nişanlıniz kaygılarınızin, emeklerinizin boşa gideceği korkunuzun direkt kendisiyle ilgili olduğunu bilip de devam ediyorsa, ona da üzülmeye gerek yok. Hakkınızda hayırlısı.buraya yazdığım her şeyden haberdar tabi kırmamaya incitmemeye çalışarak söyledim ne söylediysem.
Para hiçbir zaman sorun değildir, olmamalıdır.Sizce 4 katı da fazla değil mi ? Bi bana mı normal değil gibi geliyor
Bizim oralarda çok laf var hemşo, hangisi acababizim buralarda bir laf vardır
ama söylemeyeceğim
buraya yazdığım her şeyden haberdar tabi kırmamaya incitmemeye çalışarak söyledim ne söylediysem.
Düşündüm tabiki böyle bi durumda maddiyat daha çok gerekmez mi ?yarın bir gün çalışamayacak kadar sağlığımız bozulabilir hiç bu açıdan düşündünüz mü ? Tabi Allah korusun, ,
Benim kötü niyetli olmadığımı bildiği için devam etmek istiyor, sevgisi gururundan daha ağır basıyorBuraya yazdiklarinizi bilipte hâlâ sizinle birlikte olmaya hevesliyse doktor es meraklisidir o adam.Insan sevse bile bazi seyler gururuna dokunur olmaz yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?