tamam önemliyse ayrılın. hakkaten yani. kemal derviş mi yazacak forumda size 5 yıllık kalkınma planı hazırlayacağız. aklına takılan varsa ayrılırsın. ne tip bi cevap bekliyorsunuz hala, ne düşünerek yazdınız buraya anlamadım? aradaki maaş çoksa ve istemiyorsanız ayrılırsın olur biter.
anti parantez hakkaten ne bekliyorsunuz doktor olmaktan aşırı cok merak ettim, harbi diyorum. tüm dr arkadaşlarım 3-4 sene tusa girdikten sonra 30larına kadar memleketin en ucra köşelerindeki kasabalarda zorunlu görevlerini tamamladı, sıfır sosyal hayat falan. doktorlar dizisi gibi bişe mi hayaliniz anlamadım cidden? şimdi de yaşıtları gibi kira evlerde oturup özel hastanelerde ağız kokusu çekip gayet sıradan hayatlar sürüyorlar beklendiği üzere, bir çoğu almanca kursuna yazıldı bi umut avrupaya kapak atabilmek için.
sizin derdiniz sevgilinizin ZENGIN olmaması. doktor moktor diye haklılık yaratmaya çalışmanın anlamı yok. ki zengin eş de isteyebilirsiniz. herkes ilk sevgilisyle evlenmedi, ayrıl zenginin bul, alkışlarım. ama düşüncenizin arkasında durun. ben doktor oldum, mayo clinic den çağrıldım havasına girerseniz anca boşa kibirli görünürsnüüz. bu arada hak edip kendine yakışcak kadar havayı, yerinde tatlı egoyu severim. o noktada değilsiniz henüz. çok çiğ durmuş yazdıklarınız maalesef.