Nişanlandım ama içime sinmiyor

Öff Allah için özellikle drluk ve veterinerlik para üzerine bakmasın.. tamam mesleklerimizin bizim refah düzeyimizi yükseltmesi de önemli ama bu meslekler de gönüllülük de olsun. Severek seçsinler.
Ben mesleğimi gayet severek seçtim ve yapıyorum.Çocuk yaşta çaresizliğin dermansızlığın ne demek olduğunu acı yollardan öğrendim bu yüzden çocukluk hayalimdi sanıldığı gibi maddi nedenlerden seçmedim.

Hani böyle istanbul'un ankara'nın en işlek en lüks yerlerinde kendi kliniğini açan, hastaları kapılarda kuyruk olan, böyle üniversite hastanesinin yetiştirdiği sayılı hekimlerden biri olsan bu kibri anlayabilirim. Ama yani sıradan bir doktorsun. Sayısız nöbetin olacak, çeşit çeşit hastanın terbiyesizliği ile yüz göz olacaksın. Daha yaşında genç, tecrüben yok.

Diğer yandan bakınca böyle gayet geleneksel, hayatındaki erkekle kendini değil de aileleri evlendiren birisin. Oturup sevgilinle hesap kitap yapıp, yetişkin gibi evlenecek olgunlukta değilsin.

Bence de ayrılsanız iyi olur ama nişanlın açısından iyi olur. Karşı tarafa fazla gelecek bir yanın yok.

Yazdıklarımın neresinde kibir var anlayabilmiş değilim gerçekten..

Evet çünkü bizde insanız robot değiliz kaygılarımız korkularımız acabalarımız var.

Ee tamam siz ayrı bir varlık değilsiniz sürekli bir üstten tavrınız var yahu biz eğitimli kadınlar olarak elbette eğitimli birini isteriz de, ama siz kariyerim emeklerim çöp olur gibi analizler yapmanız nerden baksan çok vizyonsuzca. Aşık falan olmadığınıza karar verdim hayatınıza sadece maddiyat yön veriyor bu arada. Siz evlenseniz dahi boşarsınız. Ama şu var ki sadece maddiyata bakıp evlenirseniz adam mesleğini yapamaz hale gelse düşünemiyorum artık. Neyse hayat planlara uymayı pek sevmiyor diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…