Nişanlandım ama içime sinmiyor

Öff Allah için özellikle drluk ve veterinerlik para üzerine bakmasın.. tamam mesleklerimizin bizim refah düzeyimizi yükseltmesi de önemli ama bu meslekler de gönüllülük de olsun. Severek seçsinler.

Ayrılın zaten.

Ayrıca uzmanlık kazanacağınız da garanti değil, yüksek maaşlar alacağınız da. Tıp eğitimi biraz zor olabilir ama diğer bölümdekiler de yatarak okumuyorlar. 6 yıl okumuşsunuz/okuyorsunuz diye kibirlenmenin lüzumu yok.

Yanlış anlamayın ama 19-20 yaşında hayatı daha yeni deneyimlemeye başlamışken bazı şeyleri fark edemememi bi suç olarak görmüyorum.

Adama açıkça söylese gözü açılır bence. Evlenirlerse yazık olur.
Adam da açsın bir zahmet gözünü. Konu sahibi öğrenciyken; adam çalışan, iş güç sahibi biriymiş.

Ve daha önemlisi herkes doktor olmak istemiyor. Bazı insanlarsa tıp bilimine ve mesleğe duydukları ilgiden değil de sırf kazanacakları parayı düşünerek meslek seçimi yapmakta sakınca görmüyorlar.

Mesleği ne olursa olsun, bir insanın gözü sadece parayı görüyorsa; orada mağdur olan ve mağdur olacak olan birilerinin olma ihtimali artar.

Belki de dediğiniz gibi kendimi tam olarak ifade edememişimdir.Nişanlımın bu sektöre gireli yaklaşık 7-8 sene olmuş bi uzman kadar maaş alamıyor ve kendisiyle aynı işi yapan adamlar çok iyi maaşlar almakta .Bu seneye kadar maaşının az olduğunun idrakında bile değildi.Askında hakettiğinin çok daha iyisi olduğunu ve kendi değerinin farkında olması gerektiği konusunda destekliyorum kendisini.Ve asla ben doktorum o değil gibi küçümseyici bi bakış açısına sahip drğilim o eskide kalmış.sorunumuz zaten iyi maaş aldığını düşünmesi..velhasıl kelam evet iyi bir hayat yaşamak istiyorum ama lüks mü orası tartışılır isteklerimin (marka takıntım vs yoktur pazardan da giyinirim) isteklerimi tek başıma yapamam yapsam bile çok zorlanırım bu yüzden önemli nişanlımın maaşı

Şimdi ben şunu anlayamadım, siz eşinizden yüksek maaş alınca neden emekleriniz boşa gitmiş oluyor?

Haklısınız herkes suçlayıcı tarzda yorumlarda bulunuyor.

Konunun Dr olmanızla ve Dr kini ile ne alakası var ya, peygambermişte sanki gibi eleştiri de mi yapılmasın, yıllarca sevgili olarak yeni mi farkına vardınız ayrılın diyorlar sadece. Derdiniz drluk değil para ayrıca. Konunun ana teması para. Mesleğiniz sadece bir ayrıntı.
Saçma bir duyar yapmış o Dr kini diyen ne alakası varsa

Bu kadar maddiyata onem veriyorsaniz hic uzatmadan ayrilin. Adamcagiza yazik…

Yol yakinken ayrilin. Yazik adama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…