Açıklıyım nelerin değiştiğini önceden sadece babamdı muhatabım bir yere gideceğimde izin alıp giderdim şimdi herkes burnunu sokuyo başta nişanlına hesap vermek zorundasın sonra dar pantolonlara veda etmek zorunda kaldım yada üzerine popomu kapatan bişiler giymek zorunda kaldım öncelerde bayramlarda 5 yere ziyaret yapardım şimdi 10 yere ziyaret yapmak zorunda kalıyorum,özel günler (babalar günü v.s.)bütçemi fazlaca sarsmaya başladı ve en üzüldüğüm öncelerde vitrinlerde ayakkabı,çanta,kıyafet bakardım şimdi ise yemek takımı,baharatlık,mobilya bakıyorum kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı AMA YİNEDE GÜZEL ŞEY YA :sm_cool::sm_cool:
dar pantolon üstüne kapatacak kıyafetler ve mobilya kaydirigubbakcemile3 ay hepsi aynı ya şimdi ben yaşıyorum onları
insan sevince çok şeyden vazgeçiyo tabi bunu yaşamayan kız yoktur herhalde
ya erkek ille işte kızı kendine uyduruyor yani ne dersek diyelim ben mesela kıyafetlerime çok dikkat eder oldum yakasına paçasına bakmaktan kıyafet uyduramaz oldum oram buram belli olmasın diye derde düştüm elveda kısa açık yakalı tshirtlerim dar kotlarım elveda bikinim:gitme: tabi sevince gelde uyma oyy oyyy
ya kapalı giymek daha ii değilmi neden yakası paçası açık şeylerden ayrılırken bu kadar üzüldüğünü anlamadım bend açığım ama sadece başım açıkzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?