• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişanlanan hanımlar hayatınızda neler değişti?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
valla bende nişanlanalı 6 ay olacak ben ne çeyiz bakıom ne bişey hiç züccacüyeymiş falanmış önünden bile gecmedim zaten nişanlım askerde burda olsada yine çeyiz vs lere kafa yorcagımı sanmıorum sınava hazırlanıom ve nişanlılığı sevmiyorum nedense sevemedim benden tavsiye eger uzun süreli ilişkiniz avrsa nişanlılık dönemini uzatmayın hiç hemen evlenin gitsin problemler cok cıkıo heleki yanınızda deilse hiç tavsiye etmem o yüzden

Konu komşunun " hadi artık yüzük takın" demesinden kurtulduukk :))

Son düzenleyen: Moderatör:
eylülde nişanlandım çok şükür rahat geziyoruz daha iyi tanıyorum düğünüme cok var ama taaaaaam 7 ay geçermi yawakannehir bilemiyorum kısmet bakalım nu arada hepinize hayırlı olsun

Açıklıyım nelerin değiştiğini önceden sadece babamdı muhatabım bir yere gideceğimde izin alıp giderdim şimdi herkes burnunu sokuyo başta nişanlına hesap vermek zorundasın sonra dar pantolonlara veda etmek zorunda kaldım yada üzerine popomu kapatan bişiler giymek zorunda kaldım öncelerde bayramlarda 5 yere ziyaret yapardım şimdi 10 yere ziyaret yapmak zorunda kalıyorum,özel günler (babalar günü v.s.)bütçemi fazlaca sarsmaya başladı ve en üzüldüğüm öncelerde vitrinlerde ayakkabı,çanta,kıyafet bakardım şimdi ise yemek takımı,baharatlık,mobilya bakıyorum kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı AMA YİNEDE GÜZEL ŞEY YA :sm_cool::sm_cool:

dar pantolon üstüne kapatacak kıyafetler ve mobilya kaydirigubbakcemile3 ay hepsi aynı ya şimdi ben yaşıyorum onları

1,5 aylık nişanlıyım, benim hayatımda değişen pek bir şey olmadı. Zaten 2 yıldır aile gibiydik o yüzden hiçbir fark yok.Nişanlı olmanın en güzel yanı, insanlara tanıştırırken ve tanıştırılırken ''nişanlım'' kelimesi olsa gerek :) Hala anne demiyorum, kendisini çok severim ama canım anne demek istemiyor :D
Nişanlım tarafından kısıtlamanın tersine sanki daha da rahatladım gibi. Çeyiz filan almadım, almak gibi bir telaşa da girmedik. Evi aldıktan sonra her şeyimizi beraber alacağız.

insan sevince çok şeyden vazgeçiyo tabi bunu yaşamayan kız yoktur herhalde

ya erkek ille işte kızı kendine uyduruyor yani ne dersek diyelim ben mesela kıyafetlerime çok dikkat eder oldum yakasına paçasına bakmaktan kıyafet uyduramaz oldum oram buram belli olmasın diye derde düştüm elveda kısa açık yakalı tshirtlerim dar kotlarım elveda bikinim:gitme: tabi sevince gelde uyma oyy oyyy

ya erkek ille işte kızı kendine uyduruyor yani ne dersek diyelim ben mesela kıyafetlerime çok dikkat eder oldum yakasına paçasına bakmaktan kıyafet uyduramaz oldum oram buram belli olmasın diye derde düştüm elveda kısa açık yakalı tshirtlerim dar kotlarım elveda bikinim:gitme: tabi sevince gelde uyma oyy oyyy

ya kapalı giymek daha ii değilmi neden yakası paçası açık şeylerden ayrılırken bu kadar üzüldüğünü anlamadım bend açığım ama sadece başım açıkzemuszemus

bende 4,5 aydır nısanlıyım guzel yanı da var kotu yanıda ama hayatımda pek bısey degısmedı aynı sıkıntılar dahada arttı araya sogukluk gırıyor boyle oluncada zor yanı anlayacagın cok uzatılmamasından yanayım aılelerınızı tanıstırmadan once ıyıce dusunun 1 senede herseyınız olsun soz nısan dugun zor oluyo uzatınca..............

ya kapalı giymek daha ii değilmi neden yakası paçası açık şeylerden ayrılırken bu kadar üzüldüğünü anlamadım bend açığım ama sadece başım açıkzemuszemus

yani şimdi herzaman giydiğim v yakalı bluzlerim bile nişanlıma açık gelir oldu kısa kollularımada karışıyor işte kolu daha uzun olsun pantolonun dar üstüne daha uzun birşey giy gibi yoksa bende zaten mini eteklerle dekoltelerle gezen biri değilim ama işte ilk başlarda çok zor geldi birşey beğeniyorum mağazada hemen ardından ayyy bunun boyu kısa kolu şöyle yakası böyle diye alamıyorum bu ister istemez insanı geriyor bazen ama sevdiğim için çokta sorun etmiyor ona yansıtmıyorum artık ona göre ayarlıyorum herşeyi

nişanlanalı 8 ay oldu hayatımda bir çok şey değişti dar pantolon üzerine illa uzun bişeyler giyer oldum v yaka u yaka tişörtleri almayı bırakın bakamaz oldum kayınvalideme gidiş gelişlerde sabrı öğrendim kıskançlık denilen şeyin nişanlıya daha bi baskın olduğunu öğrendim babamdan anamdan önce izin alacağım biri eklendi yanıma gelmediğinde surat asmayı öğrendim kaydirigubbakcemile3 aaayyy dikkat ettimde ne çok şey öğrenmişim aklinialirimsmileaklinialirimsmile

haaaa bu arada kimseye hele ki sizden yabancı eltinize güvenmemeniz gerektiğini öğrendim, ve aileler arasında kalınca oturup kendi kendimi yemeyi nişanlına bişey diyemezsin anasına bişey diyemezsin evdekilere hiç bişey diyemezsin öle arada süzülürsün sempatiksalakcinni

Sorma bende guvenmıyorum eltılerıme arada sevıye koymak lazım zaten bızde bıde kultur fakı var o karadenız bız dogu aılelerın uzlasması zor oluyor sıkıldım arada kalmaktan nısanlımda zavallı hep ona patlıyorum tutamıyorum ıcımde napım bırakıp gıtcek benı dıe korkuyorum...............: (:

kızlar bende nişanlanalı 5 ay oldu. Bende bir tek biz yalnız kalamıyoruz sanıyordum hihoyyyt ilk başlarda yalnız kalamamak çok zor geldi ikimize de tam artık bıraktılar bizi derken şimdi de askere gitti :çok üzgünüm: başta alışmakta çok zorlandım gelin olmak zor geldi. Daha dikkatli daha ağır başlı davranmam gerekiyo diye düşünüyordum. ama her iki tarfta birbirine alışınca herşey düzeliyormuş. Şimdi nişanlı olmak çok ama çok hoşuma gidiyorrrr:teytey:

2 tarafın birbirine alışması zor kızlar siz alışmaya çalışsanız onlar alışamıyo, bide artık insanlar değişti erkek tarafı kız tarafı gibi kendini büyütüyo sanki biz değilizde yeni gelin erkek tarafı gibi ohaoldumsmileaklinialirimsmile:1:

Back