• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişanlanan hanımlar hayatınızda neler değişti?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
bende 31 ocakta nişanlandım. ilişkimizde pek bi değişiklik olmadı aslında. uzak olduğu için yine telefon, yine msn. ailesine anne baba diye hitap etmedim hala. sadece legal hale geldi, herkes duydu. devamlı alyansıma bakıp duruyorumkaydirigubbakcemile2

vala pek güzel tarafı yok ..bide nişanlılık güzel derler..
gelin konumuna girince sıkılıyosun..yok oturmaya gelecekler yok seni görmeye gelecekler vala ben sıkılıyorumm... acıkcası

artı önceden gezmek daha kolaydı şimdi babam cok kıskanıyo fazla izin vermiyoo..iştende cıktım keşke cıkmasaydımm...rahat olacam diye cıkmıştım..
benim düğün haziranda esyalara bakıyoruzzz...
neymiş o olmasa nasıl olur yok pahalı azcık yani bazen kendi istediklerini yapmak istiyolar...
vala arkadasım ben evlenmek istemiyorum suannn ...
dünden beri ağlıyorum zatennn...

annesi babası bişeye karışmıyo galesiz bi kaynana kayınbaba var herseyi benimkinin üstüne yüklemişler...bıktımm olan bana oluyooo

babam bi dediğimi iki etmezken böle olunca bunaldımmm..
kaynanam galesiz anca yatıyooo öğlana kadar sonra geziyoooo.....

kasında nişanlandım ama

ben pişmanımmmmmmmmmm

artı anneme babama bişey diyemiyorum arda kaldım...
ayrı evim olacak...
annem istediğini aldır diyo gözün kalmasın diyo...
annem o tarafıda düşünüyo ama oda haklı kendisi benim için borca girdi bi sürü...
ben bir cok sey aldımmm
annem hala alıyo yatak odası beyaz esyalar ..
ama anneme de bişey diyemiyorum...artık bunaldımmmmmmmmm
hiçbişey istemiyorummmmmmmm

Nisan önceside, sonrasida sirf STRES, STRES, STRES.....! :1no2: Söyle bi evlenip, nefes alsak diye hayal ediyorum....kafamçokkarıştı

slm kızlaar bende nişanlılar kervanındanım hihoyyyt ilk 2 ay hayal gibi sonra sakinleşiyosun ve daha sonrası hiç bişiii faketmiyo maaşallah deyin 1,5 yıllık nişanlıyım ve 4 senedir beraberiz yaaa haziran 7 düğün tarihimiz şükürler olsun belli oldu valla ben kalite takılanlardanım herşey dört dörtlük istiyorum eşya almaya gitcaz nişanlımın memleketine inşallah herşey istediğimiz gibi olur

Arada kalma muhabetinde kesinlikle yalnız değilsin:D

bende pek bişi değişmedi yaw.1 hafta oldu nişanlanalı. bi yüzük felan takılırken biraz değişik bir toplulukdu:d sorası hep aynııııııııı

keramet nikahta diyolar zaten.

benim hayatımda ufak tefek deişiklikler oldu . nişanlım bize gelebilio fakat abim ewe resmen düşmanı gelmiş gibi davranıo . ben onlara gidemiorum annem bişey dmez ama millet ne der yok abm ne der korkusundan adımımı atamıorumm . iyi yanları war elbette önceden elini tutarak gezerken korku kaplıodu içimi biri görcek die . ama şimdi daha rahatım . . bi topluma girdiğimzde kayınvalidemn gelinim demesi çok hoşuma gidio . çok şükür çok iyii birisi inşallah bundan sonrada hep böle olur .kimse anne gibi olamaz elbette ama yinede herhangi bi sorunda oğlunu deilde beni tutar . ahhh bide anne baba demek yokmu bi türlü alışamadım .yerin dibine giriorum resmn konuşurken .siz diorumm hep :(( nişanlım anneciğimee nede güsel annem dio oysa :)

amin canım saolsın
senın de gozun aydın az kalmıs baya
bizim askerlık kısa donem olacak insallah
amaannnn zaten ayrı gayrı olduğumuz için askerlık koymaz bana:delphin:

evet inan askere de gidince değişen bişey olmadı fakat konuşma sürelerimiz azaldı birde Allahtan kısa dönemdi şükür 5 ay çabuk bitti :)

4aylık nısanlı ve nısanlılıgın verdıgı sorumluluklar yuzunden arada kalan bırı olaraktan bende geldım aranıza kızlar
nısanlılık zor iş valla:delphin:
tek guzel yanı askımla ıcım rahat bı sekılde gorusup elele gezebılmek:asigim:
onun harıcınde annem hala neden uzaktan bırını sevıp sectıgım ıcın benı hala suclamakta
ayrıca dugun nezaman gıbı sorulara cevap vermekten bunaldım
cunku dugun taaa 2011lere dogru olabılır ancak:çok üzgünüm:
maddı sıkıntılar da cabası bıde askım bı hafta sonra askere gıdıyoo
bende ceyız derdıne dusecegım tabı bıde anne baba derken bukadar cok zorlanmasam
sevgılıyken bı dert sımdı bın dert anlıycagınız:delphin:

14 şubatta nişanlandım :) henüz bişey değişmedi değişmez inşallah diye de umut ediyorum :)
herkese mutluluklar gelişme olursa haberdar ederim =)

selam taze gelin adayları:)) bende sözlüyüm kısmetse 14 haziranda nişan yapıcaz ama ben şimdiden heyecanlıyım:)) bohça için bişler almaya başladım bile:)) bakalım sabırsızlıkla bekliyorum o günü

Back