• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişanlanan hanımlar hayatınızda neler değişti?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
cnm üzülüyorum çünkü messela aile ziyaretleri yapıyosunuz.oturmalar gidip gelmeler.haftasonu gezmleri..aile alıyo sizi gezdiriyo falan.ben onları yaşayamıyorum..ayda bir geliyor 1 gün görüyorum ailesini hiç göremiyrum.babam gitmemede izin vermiyo başka şehirdeler diye:çok üzgünüm:

hayatım bunda o kadar üzülecek bir şey yok...
bende öçyle aile ziyaretleri yapamıyorum çünkü burda sadece babası var:sm_confused:
bak işte geliyor yarın sadece 3 günlüğüne sonra gidecek...
ama ben böyle mutluyum...
hiç bir şikayetim yok.
çokk seviyorum aşkısımı... :asigim:

hayatım bunda o kadar üzülecek bir şey yok...
bende öçyle aile ziyaretleri yapamıyorum çünkü burda sadece babası var:sm_confused:
bak işte geliyor yarın sadece 3 günlüğüne sonra gidecek...
ama ben böyle mutluyum...
hiç bir şikayetim yok.
çokk seviyorum aşkısımı... :asigim:

cnm benim zaten senin en çok bu pozitifliğini seviyorum biliyosun...inş hayatın boyunca böyle mutlu olursun cnm benim...a.s.

Ben de 30 Ocak'da nişanlandım. Öncesinde de 5 yıllık beraberliğimiz vardı. Şimdi hiç yanlız kalamaz olduk hep yanımızda birileri oluyor. Aşkım bana mesaj yazmış; biz nişanlanmadan önce daha sık görüşüyoduk, o günden beri hiç yanlız da kalamadık diye" Ben de onunla aynı fikirdeyim. Ama her şey daha güzel şimdi. Müstakbel kocam diyebiliyorum:) Herşeyden önemlisi çooook seviyorum. Bir de değişiklik şu var; kayınvalidemi arama gereği duyuyorum devamlı:) Biraz önce aradım mesela, evde yoktu:)) Ara diye de nişanlım demiyo ama ben kayınvalideme karşı kendimi sorumlu hissediyorum... Değişiklikler oldu ve hepsi çoook güzel değişiklikler....

- Evimize rahat rahat girip çıkıyor
- Babamın yanında nişanlımın ismini ağzımdan kaçırcam korkusu bitti
- Baba ben ***'le şuraya eşya almaya gidiyorum diyorum gidiyorum
- Eskiden düğünlerde falan daha rahat şeyler giyerdim, şimdi yeni gelinmişim abiye, ağır giyinmeliymişim, takılarımı takmalıymışım
- Elimde artık yüzük var

ilk aklıma gelenler bunlar...

Ama ben nişanlanacağım zaman dünya duracak, sanki herkesin haberi olacak, milli bayram olarak kutlanacak hissine kapılmıştım. (nasıl abartmışsam:roflol:)

Günler öncesinden hazırlık, akşamına nişan ve bitti. Herkes dağıldı gitti. Evdekiler yattı ve ben evin salonunda tek başıma oturdum.
Ve şöyle dedim bu muymuş:çok üzgünüm:

niyeyse çok büyük anlamlar yüklemiştim. aman ya nişanlılık zor, evlilik hazırlığı zor. çok sıkıldım ve gerildim. bi sihirli değnek olsa da herbişeyi halletsemirmirmirmir

Ben de morçilekle aynı gün nişanlandım. Biz de işler biraz ters oldu, önce nikah günü aldık, sonra isteme ve nişan oldu :) Benim hayatımda pek bir değişiklik olmadı. Kayınvalidem ben hastayım diye aradı o kadar, normalde aramazdı :) Görüştüğümüzde yaptığımız şeyler bir süredir değişmişti zaten. Yarın cumartesi mesela, gidip beyaz eşyaları halledeceğiz.

valla dusunuyorum da benim de nişanlandıktan sonra hayatımda pek bir değişiklik olmadı aileler acısından
ekim 2007den beri nişanlıyım, zaten isteme, söz, nisan vs hepsi bi arada oldu:1ninca:
farklı sehırlerde yasıyoruz
nisanlılık suremız uzun olsa bile aileler arasında bir sorun cıkmadı
ben bunu iki tarafında anlayıslı olmasına baglıyorum
1-2 haftada bir ararım annemi, nişandan sonra da bir kere yüz yüze görüştük
gelin kız dediğini de duymadım hiç, herkese benim için "üçüncü tatlı kızım benim o" dermiş.
aynı yani sevgiliyken de özlüyordum askımı, şimdi de özlüyorumm, evleneseye kadar da özleyeceğim:çok üzgünüm:

Ben de çok gerildim ama hersey bitince insan bumuymuş diyo gerçekten... Çok yıpratıcıydı her şey... İnşallah bundan sonrası güzel olur hep...

Valla bende değişen bişey olmadı o başka ilde ben başka il de nişanlımın ailesi başka yerde olunca bende değişen yok bişey eskisi gibi geziyorum geliyorum aslına bakarsanız bende nişanlıymış gibi gelmiyor ben aynı ben Allaha çok şükür şu zamana kadar sorun falanda çıkmadı uzakta olmak bizde sorun çıkarmadı çok şükür :))))

valla dusunuyorum da benim de nişanlandıktan sonra hayatımda pek bir değişiklik olmadı aileler acısından
ekim 2007den beri nişanlıyım, zaten isteme, söz, nisan vs hepsi bi arada oldu:1ninca:
farklı sehırlerde yasıyoruz
nisanlılık suremız uzun olsa bile aileler arasında bir sorun cıkmadı
ben bunu iki tarafında anlayıslı olmasına baglıyorum
1-2 haftada bir ararım annemi, nişandan sonra da bir kere yüz yüze görüştük
gelin kız dediğini de duymadım hiç, herkese benim için "üçüncü tatlı kızım benim o" dermiş.
aynı yani sevgiliyken de özlüyordum askımı, şimdi de özlüyorumm, evleneseye kadar da özleyeceğim:çok üzgünüm:

bende 2007 ekim hangi gün ? valla yazılanları sonra gördüm acaba dedim bu benmiyimmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5

valla net değil henüz
iyi ihtimal 2009 ekim
uzak ihtimal 2010 bahar-yaz (bu olacak gibime geliyor)
askerlık falan da var daha bakalım hiç açma o konuları
senin ne kadar var?

bende mayısta nişanlanalı tam 3 yıl olcak,bizim ikimz arasında hiç bişey değişmedi,ailelerde hep anlayışlı davrandılar,onlar açısından da problem olmadı,hiç karışmıyorlar,herşeyi biz kendi istediğimize göre yapıyoruz,ikimizde istanbuldayız,haa tabi dediğinz gibi bayram ziyaretleri çoğaldı,sonra tam resmi gelin moduna girdim :)) bide tabi nişanlımla sevgilykende rahat rahat dolaşıyrduk,ama akşam izin vermyrlardı,şimdi nişanlım yanımdayken limitim gece 12 ye çıktı :)) ama şu an benm nişanlım asker :(( kısa dönem mayısta gelicek inşş :))

iyi yaa mutlu oldum birden
neredeydınız kızlar daha önce
sadece kendimi en uzun süreli nişanlı sanıyordum :delphin:

Back