• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişanlanan hanımlar hayatınızda neler değişti?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ayyy bende isterdim bu topiğe yorum yazabilmeyi..bugün nişanlanan dostumla konuştumda diyorki evlerine gidiyom diyor annesine yardım ediyorum çok memnunlar ebdnen falan diyor herkez gelin diyormuş ona heryere nişanlınla gidiomuşsun. ah ah ..kızlar birde size sorayım nişanlanınca gerçekten heryere beraber mi gitmek zorundasınız nişanlınızla..mesela onların taafında düğün oldu uzak akraba falan..sizi götürmedikleri oluyormu götürmek zorundalarmı..aynı şekilde sizde

nişanlanınca sorumluluk iki kat daha artıyor. dedesi babaannesi memlekete döndü ooo el öpmeye gideceksin yolcu edeceksin. kendi anneniz babanız yetmiyor onlarda herşeye karışıp nasihat ediyor.

a.s
2 tarafın birbirine alışması zor kızlar siz alışmaya çalışsanız onlar alışamıyo, bide artık insanlar değişti erkek tarafı kız tarafı gibi kendini büyütüyo sanki biz değilizde yeni gelin erkek tarafı gibi ohaoldumsmileaklinialirimsmile:1:

merbaba taze yumurta. deniz ben bursadan çok isabetli cümle olmuş a.s katılıyorum şimdi erkekler naz evi nazlanıyorlar

güzel bir konu nişanlılık iyiken iyi kötüyken kötü yani imkan olsada 3 ay kalsak bende 3 senedir görüşüyoruz 2 aydır nişanlıyım en ufak birşeye küsüyor ya erkekler çok ilginçler hergün yeni bir özelliğni anlıyorsun vede daha dikkatli davranmak gerekiyor sanki görücü usulü ile nişan yapmışız gibi bazen bazende iki çılgın aşık gibi herşeye evet demeye gelmiyor genelinde erkekler zor kesin bir değişim yapıyorlar 360 derece

aaaahhhh ahhh nişanlılık aileler karışınca herşey karmaaaannn çorman oluyo (gerçi ben aillerden önce çektim daha söz olmadan) genede güzellikleride var dikenli zamanlarıda herşeye rağmen sevebiliyor o benim canımın içi diyebiliyosanız devam etmelisiniz yani bu konuya göz atan bekarcıklar :) taze yumurtadan bi tavsiye aşık olmadan ölesine haydddiiinnn nişan olsun aman biri olsunda çamurdan olsun demeyin aşıksanız her konuya zorluğa bi yerde göğüs gerebiliyosunuz ama değilseniz bi zaman sonra düş yakamdan çık hayatımdn demeye başlarsınız :emir_bebek::emir_bebek:aklinialirimsmile

nişanlımın ailei çok tatlı..allah razı olsun hiç karısmıyolar hiç müdahaleleri yokk.bu nedenle ekstra bi sorumluluk yüklenmedi bana.çok da bişey değişmiyo aslında öyle heryere beraber ailece gidelim düğün dernek gezelim falan olmadı.zaten gitmeniz gereken yerler bellidir.öyle aman aman bi yük yok yani.ama hersey daha güzel tabi...

Evet kesinlikle sorumluluklar artıyor.Birde bizde şöyle bir durum oldu nişandan sonra daha zor görüşmeye başladık babamdan dolayı birazda. Tabiki ilk zamanki gibi heyecan olmuyor birde alışoyorsun artık :) hihoyyyt

ya kızlar ya sevgiliylen haftanın her günü görüşürdük sözlüyken bu 2 günde 1'e düştü nişanlıyız haftada 1 dışarda beraber diğer günler 5 10 dk görebiliyorum sadece ahhh baba ahhhhhhhh :gitme: bide beyfendimiz ipleri eline almaya çalışyr herşeye karışıyor ohaoldumsmile

ya kızlar ya sevgiliylen haftanın her günü görüşürdük sözlüyken bu 2 günde 1'e düştü nişanlıyız haftada 1 dışarda beraber diğer günler 5 10 dk görebiliyorum sadece ahhh baba ahhhhhhhh :gitme: bide beyfendimiz ipleri eline almaya çalışyr herşeye karışıyor ohaoldumsmile

Kesinlikle boşuna demiyorlarmış uzun süre nişanlı durulmaz diye insan kafayı yer.Arkadaşlarımla bile ıksam nereye kimle niyye.Akşam biyere gitsem nişanlı kız gezmez öyle bilmem ne çok zor çook :2: En çok nişandan sonra sevgilimn değişip eğişmeyeceğini merak ediyordum değişiyormuş cidden birincisi ipleri eline almaya çalışıyor.ikinciside eskisi gibi naz yapamıyorsun.Eskiden ya beni bırakırsa korkusu oluyordu nazını falan daha çok çekiyordu.Artık öyle değil :) çok farklı duygular :1:

değişiyolar evet nişanlımla ben çok az bi sevgili süresi geçirdik 3 ay kadar sonra sözlendik sevgiliyken her gün her akşam işten sonra görmek isterdi evden kaçar anneme babama arkadaşıma der onu görmeye çıkardım sözlendik en azından haftanın 4 günü görüşürdük nişanlandık haftanın 2 günü oldu nişanlılığın 10. ayına girdik şimdi haftada 1 oda 3 yada 4 saat ahhhh aaaahhh ilk zamalar ölemiydi ama şuda var biz bütün gün saniye başı majlaşırız yarım saat msj atmıyım merak eder hemen napıysn bitanem der kaydirigubbakcemile3 seviyo galiba bu çocuk beni be kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2:kedi: allah hepimizin yüzü kara çıkarmasın nişanlılarımızla mutlu mesut eşlerimiz olmayı nasip etsin boshayallersmile

17 günlük nişanlıyımm..hayatımda değişen şeyler
iyi yönden;
artık parmağımda sevdiğime ait yüzük var
beni sürekli arayıp soran gelinim değil yavrum diyen bi kayınvalidem
çok şeker babam diebileceğim bi kayınbabam var :16:
hayalini bile zor kurduğum şey sevdiğimi bizim evde görmek :38:
artık evimizin her köşesinde rahat koyabileceğim ikimize ait bi foto :98:
elele bizim sokaktan saklanmadan serbest bi şekilde geçmek
beni sahiplenmesi :16:

kötü yönleri;
daha fazla bize gelmesini beklerdim ama eskiden olduğu gibi yine pazarları görüşüyoruz sadece :19:gerçi daha çok yeni ama olsun
araması sıklaşır diye beklerken o da yok..:50: sevgiliyken nasılsak öle devam :26:
kısaca benim sorunum benim ondan beklentilerim ona karşı beklentilerim arttığından çok üzülüyorum o istediklerimi yapmayınca :50:
ben daha nazlı biri oldum o daha olgun :26: şimdi daha bi nazımı çekiyo aman bi sorun olmasın ailesi bişey demesin sevdinde aldın gibisinden die alttan almaya çalışıo..
ailesiyle bi sorun yok şimdilik inşallah böle devam eder..

Son düzenleme:
ni$andan sonra pek bi degisiklik yasayacagimi sanmiyorum aslinda cünkü nisanimdan bir kac gün sonra tekrar yurt disina gelecegim..

ama bende merak ediyorum acaba ailemin yada cevremin tutumu bana karsi hangi yönde degisecek diye..

:44:

yakında aranıza katılcak ve korkan biri olarak bunları okumak iyi geldi:))))

Back