peki bu oturma odası salondan girişli ya buna nasıl bir çözüm bulabilirim yardm edebilirmsiniz
Eşyalarınız hem oturma odası hem salon için ayrı ayrı alınmadıysa oturma odası yapılmayabilir bence... O salondan girilen bölümün kapısı genişse fln belki yemek odası bölümü yapılabilir böylece salon daha büyük olmuş olur.... Açık renk eşyalar baya geniş gösteriyor evleri, özellikle perde seçimi fln açık tonlarda olursa basmaz... Bir de şuan evin duvar renkleri belki koyu renkse ondan basmıştır seni, renkleri değişince ferahlayabilir...eşyalarımı her eve uyabilecek tarzda seçmiştim kücük kibar ve ufak eşyalarım.. o yönden proplemim yok
canımı sıkan bide oturma odaSIna salondan giriyorsun çok saçma sapan..
olmadı kızlar salonda oturacğaım oturma odasıın salon yapacağım bilmiyorum artık nasıl olacak
ama yapamacağım diye korkuyorum ben birde rahatsızm basık evlerde duramıyorum ama huzurum olsnda dedğiniz gibi o ev cennet gibi gelir insanlar demi
katılıyorum.Sen oturma odasına gümüşlük ve masa koy. Orası yemek odası olsun salonda otur geniş geniş . Bana saçma geliyor salon varken başkw odada oturmak. Çocuk yokken 1+1 de bile oturulabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?