Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nişanlımla İçime Sinmeyerek İStemeyerek Tuttuğum Evim :( :(
- Konu Sahibi Eclipsse_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ben ilk ev tuttuğumuzda evi görmemiştim bile. bence hiç önemli birşey değil sonuçta 4 duvar bir çatı. evi güzel yapacak olan içindeki huzur mutluluk aşk. hiç takılma bence. kullanım olarak ısınması iyiyse , ulaşım sıkıntısı yoksa benim için bunlar yeterli
gerçi bizde ev eşyalarını yerleştirme falan da olmadı balayından döndükten sonra halı perde aldık, kolileri valizleri de ben yavaş yavaş açtım
gerçi bizde ev eşyalarını yerleştirme falan da olmadı balayından döndükten sonra halı perde aldık, kolileri valizleri de ben yavaş yavaş açtım
Merhabalar ;
Benim çözümüm biraz farklı olacak.Yanlış anlamayın ama ben oturma odası ve salonun ayrı ayrı olmasını kiracı iken saçma buluyorum.Bence salonunuz ve yemek odanızı (masa,ve diğer alınacaksa konsol ve diğer parçaları) bir odaya, salon oturm grubunu bir odaya alırdım.Gerçi benim ilk evim 50m2 civarında idi.
Az eşya kiracı için herzxaman avantaj oluyor benden demesi.
Benim çözümüm biraz farklı olacak.Yanlış anlamayın ama ben oturma odası ve salonun ayrı ayrı olmasını kiracı iken saçma buluyorum.Bence salonunuz ve yemek odanızı (masa,ve diğer alınacaksa konsol ve diğer parçaları) bir odaya, salon oturm grubunu bir odaya alırdım.Gerçi benim ilk evim 50m2 civarında idi.
ayy cidden almanya da evler öyleymiş. neden ki acaba o kadar küçük? benim şu anda oturduğum ev 160 mtkare. halı paspas takviye ede ede bir hal oldum tavan da çok yüksek perdelerim hep kısa kaldı. 2 kişi at koşturuyoruz resmen neyse ki kedi kuş balık bulduğum hayvanı eve atıyorum artık75 metrekare almanyada cok lüks
Kac metre kare tuttugunuz ev konu sahibi?
ayy cidden almanya da evler öyleymiş. neden ki acaba o kadar küçük? benim şu anda oturduğum ev 160 mtkare. halı paspas takviye ede ede bir hal oldum tavan da çok yüksek perdelerim hep kısa kaldı. 2 kişi at koşturuyoruz resmen neyse ki kedi kuş balık bulduğum hayvanı eve atıyorum artık
bilmiyorum ki 75 metre kare evler 750 euro falan
Olsun ya sevdigimle kendi yuvam ve kv uzak olsun ... köprü alti olursada olur
evett cnm huzur mutluluk olsun da ne olacak küçük ev büyük ev. bizim kira 390 lira ama ilçe burası hiçbir imkan yok sinema tiyatro sergi avm. kocaman evin içinde daralıyorum burda.bilmiyorum ki 75 metre kare evler 750 euro falan
Olsun ya sevdigimle kendi yuvam ve kv uzak olsun ... köprü alti olursada olur
büyük bir şehirde küçük bir evde oturmayı tercih ederdim
evett cnm huzur mutluluk olsun da ne olacak küçük ev büyük ev. bizim kira 390 lira ama ilçe burası hiçbir imkan yok sinema tiyatro sergi avm. kocaman evin içinde daralıyorum burda.
büyük bir şehirde küçük bir evde oturmayı tercih ederdim
Aynen ... konu sahibi daha cok gencsiniz biriktirip istediginiz evi alirsiniz. Siz sükredin ki ucuz bir ev buldunuz böylece daha cok kenara koyup daha cabuk cikabilirsiniz oradan...
hepimiz sanirim ayni fikirdeyiz bi oturma odasi ve bi salon cok gereksiz... Ayagini yorganina göre uzat o kapiyi aradan cikar ve bir güzel ferah bir oturma odasi ve bir yemek odasi olsun
Pırıl pırıl yeni gelin eşyaları ile o ev saraya dönüşecek .Belki de çok seveceksiniz alışınca .Allah kısmet ederse eylülün ilk haftası düğünm var sürekli ev telaşındaydık arıyorduk ama bulamıyordur
bulsakda fiyatları çok ucuk kacık idi bütcemize göre değildi.. kötü yerlerdi altı üstü kötüydü derken derken birsürü neden
Bir tanıdık vesilesi ile bir evin boşalacağını ögrendik Nişanlımın maaşı o kadar yüksek olmadı için uygun bir ev tutmamız şarttı.. Herneyse eve gittik.. evin yeri güzel.. apartman iyi kapıcısı felan yok
Evin içine girdik bakmaya ev o kadar küçük ki anlatamam size.. ilk girdimde bir koridor var daracık kısa ve her oda o koridordan ayrılmış
Evin altı üstü parke.. mutfagı banyosu yeni yapılmış..
AMA ne kadar da altı üstü iyide olsa evi begenmedim kızlar çok basıyor girdiğin zaman böyle ferah bi ev değil basık basık böyle insanın sanki ruhu daralır gibi
Oturma odama salondan giriyorum çok saçma sapan bi düzeni var salona girip anca öyle oturma odasına girmek zorundayım
Mutfagın tezgahı felan kücücük..
Ama tanidik olunca o kadar uygun bir fiyat dediler ki resmen bedava.. tutupda ben bu evi begenmedim bastı beni ferah değil diyemedim..
Çünkü gerçekten evin altı üstü çok güzel güney cephe ısı yalıtımlı bir ev
şimdi kara kara düşünüyorum ben o evde ne yapacağım diye bayramdan sonra serilecek
ama ben o evde napcam bilmiyorumm desteğinize ihtiyacım var
Kızlar peki oturma odam salondan girişli ya buna bir çözüm bulabilirmiyim..
Oturma odasına salondan geçilen çok ev var .Paravan gibi bir şey koyma imkanınınız var mı ?Seperatör yaptırabilirsiniz .Çok da şık olur .
size soyle soylim ben bir ara baska bir sehirde kaliyordum annemle esimle bir evdeydik ev buyuktu ve annem kardesimin yanina tasindi cocuga bakamiyor diye ona yardim etmek icin ev bize kaldi ve esim o sehirde is bulamadi ama kardesimin oturdugu sehire yakin buldu.. kardesimde cok kucuk evde kaliyorlardi.. benim esim turkiyeden geldi ve zaten kac sene bekledik evliligmizi , ilk zamanlar o yanliz gitti ben cunku calisiyordum ve sonra bende cikis aldim cunku ayrida yasanmiyor kardesimin yanina geldik zaten bundan 3 sene once hep beraber annemin evinde otururuyorduk ama en azindan herkesin odasi vardi. o kadar rezillik sekilde yatiyordukki oturma odasiyla mutvak karsi karsiyaydi 2 yatak odasi vardi birisi kardesimin digeride annemin wc ye annemin odasindan gidilecekti, bize oda yoktu ,bizde oturma odasinda yattik ulu orta kardesim geceleri kalkardi mama yapmak icin cocuga bizi gorurdu, kapida yok oturma odasinin zaten on kapida oturma odasindaydi yani dusun sabah aniden misafir gelse biz orda yatiyoruz.. yerde sisme yatagin ustunde yatiyorduk bir kac ay idare ettik ve bende is buldum cok zordu anlasmamiz kardesimle mesela en basiti alisveriste hep sorun yasardik onlar abur cubur cok alirlardi biz almayiz zaten dogru duzgun maas gelmiyordu birde o sekilde harcama yapamazdik.. alisverisin parasini ortak oderdik yada ben isten gelirdim kardesim mesela pek poposunu kaldirmaz bide benim gozume bakardiki is yapayim diye yok niye aykabim burdaymis niye gece bardagi yikamiyormusum vs vs sonra esimle cinsellik desen yok cunku ozelimiz yok.. evin buyuklugude 40 metrekare felan.. ben hemen bir ev buldum ve ciktik eve evimin kucuklugu 32 metre kare mutvagni gorsen 2 metreye 1 metre buzdolabim bile yatak odasinda :)) bahcemiz yok ama cok sukur bir evimiz var ve ozelimiz var. simdi kardesim ev satin aldilar buyuk ev cok istediler ilk zamanlar bizde onlarla oturalim diye cunku hersey yari yariya odenecekti bende kabul etmedim sonucta onun evi yine bir is yapmasam yine ben azari yiyecem.. yani diyecegim su ki k bakmayin biraz uzun oldu, kucuk mucuk deme senin olduktan sonra sen huzurlu mutlu olduktan sonra esinle ozelin olduktan sonra daha ne ben bu evi suanda buyuk bir eve degismem.. bebisimiz olacak ALLAH nasip ederse ilk bir yasina kadar zaten ayni odada yatar bir sene icindede baska eve cikariz yoksa yine cikmam ben
bu arada salon yapmak evlenirken bana da çok saçma gelmişti ve almamıştım sadece kocaman bir köşe takımım vardı evde yani başka da koltuk bile yoktu.. bir oda bomboştu koşu bandım vardı girip koşuyordum ama 20 gün sonra kv geldi yatılı. bir tek köşe takımım var o da oturma odasında. mecbur ona serdim çarşaf orda yattı ama akşam 9 da uyuyo 20 gün boyunca mutfak ve yatak odasında yaşadım resmen akşamları
sonra apar topar spotçulara koştuk eşimle gayet uygun 2 kanepe 2 koltuk aldık. attım onları boş odaya misafir odası yaptım. yani misafir yatak odası. tayinimiz memlekete çok yakın çıktı sonra fakat aynı şehir değil. gelen mutlaka bikaç gün kalıyor ve sıkıntı çekmeme için misafir odası bize şarttı. annelerimizden alıştığımızın tam tersi gösterişsiz maliyetsiz bir oda ama inanılmaz iş görüyor
sonra apar topar spotçulara koştuk eşimle gayet uygun 2 kanepe 2 koltuk aldık. attım onları boş odaya misafir odası yaptım. yani misafir yatak odası. tayinimiz memlekete çok yakın çıktı sonra fakat aynı şehir değil. gelen mutlaka bikaç gün kalıyor ve sıkıntı çekmeme için misafir odası bize şarttı. annelerimizden alıştığımızın tam tersi gösterişsiz maliyetsiz bir oda ama inanılmaz iş görüyor
eşyalarımı her eve uyabilecek tarzda seçmiştim kücük kibar ve ufak eşyalarım.. o yönden proplemim yok
canımı sıkan bide oturma odaSIna salondan giriyorsun çok saçma sapan..
olmadı kızlar salonda oturacğaım oturma odasıın salon yapacağım bilmiyorum artık nasıl olacak
ama yapamacağım diye korkuyorum ben birde rahatsızm basık evlerde duramıyorum ama huzurum olsnda dedğiniz gibi o ev cennet gibi gelir insanlar demi
benim satın aldığım ev 120 m şimdi doğuda kiradayız ve ev 75 m :) eşyalarım sığmadı haliyle mutfağım diğer mutfağın çeyreği kadar tezgahı var, ama zevkli döşedik biz aksesuarlar kullandık açık renkti eşyalarımız ve şu anki ev içime daha ççok sindi bende büyük ev seviyorum ama inan küçük evin işi daha kolay, sorun salondan oturma odasına geçiş anladığım kadarıyla ev 1 bağımlı mı 2 bağımlı mı foto olsa daha net plan yapabiliriz aslında
benimde o kadar canım 75 metrekare birşey küçcük birde oturma odası salondan girişli cinnet sebebi resmen
Ya biz 45 m2 de yaşıyoruz ölelim mi yani :)
canım bak bahsettiğğim linki buldum
tp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bodrum-kattaki-gelin-evim-resimli.736309/
Bu arkadaşımız evini nasılda şık ve sıcak şekilde döşemiş maşallah.
küçük ve
tp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bodrum-kattaki-gelin-evim-resimli.736309/
Bu arkadaşımız evini nasılda şık ve sıcak şekilde döşemiş maşallah.
küçük ve
arkadaaşa katılıyorum. bir odayı yemek odası öbürünü salon yapın gayet ferah olur. geniş geniş olmuş olur hem.. ayrıca sana söyliyeyim geniş ev yeni evli biri için hele çalışıyosan kabus. evim büyük değil ama 3+1 ve ben yetişemiyorum. bırak minicik olsun, ferah renkleri seç sadece. iri mobilyalar alma. sevimli mini tarz mobilya masa oturma grupları beğen.Merhabalar ;
Hiç dert etme cnm. Nerdeyse benim evi anlattın.sadece benim evim çok ferah. Aydınlık. Sadece balkonu yeter desem yeridir. Nişanlıyken görmeye geldiğimde banyo wc ve mutfak berbattı eskiydi yani.Onları yaptırdık. Mutfağım biraz karanlıktı açık renk dolap seçtik.dış kapıdan girince salonum var ordan açılıyo diğer iki odam arada sizinki gibi küçük bi koridor falan işte.ama eşyalarımı Beyaz seçtik ferah dursun diye.Allah kısmet ederse eylülün ilk haftası düğünm var sürekli ev telaşındaydık arıyorduk ama bulamıyordur
bulsakda fiyatları çok ucuk kacık idi bütcemize göre değildi.. kötü yerlerdi altı üstü kötüydü derken derken birsürü neden
Bir tanıdık vesilesi ile bir evin boşalacağını ögrendik Nişanlımın maaşı o kadar yüksek olmadı için uygun bir ev tutmamız şarttı.. Herneyse eve gittik.. evin yeri güzel.. apartman iyi kapıcısı felan yok
Evin içine girdik bakmaya ev o kadar küçük ki anlatamam size.. ilk girdimde bir koridor var daracık kısa ve her oda o koridordan ayrılmış
AMA ne kadar da altı üstü iyide olsa evi begenmedim kızlar çok basıyor girdiğin zaman böyle ferah bi ev değil basık basık böyle insanın sanki ruhu daralır gibi
Oturma odama salondan giriyorum çok saçma sapan bi düzeni var salona girip anca öyle oturma odasına girmek zorundayım
Ama tanidik olunca o kadar uygun bir fiyat dediler ki resmen bedava.. tutupda ben bu evi begenmedim bastı beni ferah değil diyemedim..
şimdi kara kara düşünüyorum ben o evde ne yapacağım diye bayramdan sonra serilecek
Neyse şimdi çok seviyorum evimi bi sürü de misafir ağırlıyoruz. Gelen der hep çok sevimli diye.
En önemlisi içinde eşim ve çocuklarımla çok mutluyum.
Sizde yeterki huzurlu mutlu olun.
Gerisi gelir inanın.
Ha büyük ev istemez miyim tabiki evet ama burdan ayrılırsak çok Üzülürüm.
Birde eşimin dedesinin evindeyiz civarda evler uçmuşken çok ucuza oturuyoruz. Buda büyük rol.
Sizinki de ucuzmuş oturun bence birikim yaparsınız.
İnşallah bi gün kendi evimiz olurda orayı döşer anlatırız.
Mutluluklar dilerim
Oturma odasıyla salonun bağlantılı olduğu evlere bağımlı evler deniyor. Eski tip evler. Kolon v.s uygun olmadığı için genelde ayrılamıyor odalar.
Size tavsiyem eviniz küçükse salon yapmayın. Büyük odayı oturma odası yapın. Diğer bağımlı olanı da şark odası gibi minderli falan döşeyin. İçine kitaplarınızı koyarsınız, spor alanı oluşturursunuz falan.
Şimdilerde salonu gereksiz görenlerdenim. Şimdiki aklım olsa yapmazdım.
Size tavsiyem eviniz küçükse salon yapmayın. Büyük odayı oturma odası yapın. Diğer bağımlı olanı da şark odası gibi minderli falan döşeyin. İçine kitaplarınızı koyarsınız, spor alanı oluşturursunuz falan.
Şimdilerde salonu gereksiz görenlerdenim. Şimdiki aklım olsa yapmazdım.
Allah kısmet ederse eylülün ilk haftası düğünm var sürekli ev telaşındaydık arıyorduk ama bulamıyordur
bende ev bakmadan önce ankastreli,amerikan kapılı, parkeli hilton banyolu bir ev düşünmüştüm ama şuan 85 m2 güneş görmeyen rutubet sorunu olan balkonsuz küçük bir mutfaklı evde oturuyorum tam bir hayal kırıklığı yaşadım... neden? çünkü şartlar böyle evler ateş pahası bende evimden memnun değilim benimseyemedim başlarda eşyalar yerleşti yeni evlisin falan zevkli geliyor kendi evim diyorsun ama sonra gerçekler başlıyor evin tüm kusurları gün yüzüne çıkıyor herşey size batmaya başlıyor iş yapmak bile zevksiz hale geliyor... bence bir süre idare edin eğer başka ev tutma durumunuz yoksa sonra belki birikimle yada daha makul bir ev bulup ayrılırsınız ordan şimdiden mutluluklar...
Salona tv ünitesi koyacaksaniz odaya geçilen yere tv ünitesi koyup gecişi kapatabilirsiniz.seperatörler var onlarla da ayirabilirsiniz.ben de evimin cephesini düzenini sevmiyorum. Çok küçük değil ama yazin sıcak kışın soğuk.mutfağı küçük falan. Ama idare ediyorum gönlüme göre ev de bulamadım.bulduklarım pahalı.yani uygunsa idare edin para biriktirin.belki kendi evinize çıkarsıniz.
bizde yeni tuttuk sayılır ilk kirasını ödedik önce evi halledip sonra nişan düğün maksat kimseye yük olmamak kendi başımızın çaresine bakmak :)
bizimkisi küçücük 1+1 oturma odası bile yok yani amerikan mutfak ama ufak tefek eşyalar aldık öğleden sonrada güneş aldığından çok ferah oldu sanırsınki kocaman. demem o ki ne varsa eşyada var :)
bizimkisi küçücük 1+1 oturma odası bile yok yani amerikan mutfak ama ufak tefek eşyalar aldık öğleden sonrada güneş aldığından çok ferah oldu sanırsınki kocaman. demem o ki ne varsa eşyada var :)