Sağlık huzur olsun herşey halledilir hem almıyorsunuz kiraya çıkacaksınız insan ilk girdiği evin gönlüne göre olmasını tabi ki ister ama temiz yenilenmiş bir ev küçüklüğü halledilir diye düşünüyorum şimdilerde bütün evler ufacık kutu gibi eski evlere nazaranbol bol ayna koyarsınız açık ferah renkler özellikle krem mavi açık pembe mint yeşiller bebe mavileri falan eğer tarzınızsa beyazlarla bol bol kullanın bakın nasıl ferahlık veriyorkoridora boydan ve parçalı aynalar alın nasıl geniş gösteriyor tecrübeyle sabitperdeleri halıları açık tonlar tülleri tek renk şeklinde tercih edin acayip farkediyor renkli tüllerde kullanabilirsiniz ben öyle yaptımKöşe koltuk seçebilirsiniz tv ünitesi ya da sehpası ve yemek masası gayet şık ve kullanışlı oluyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nişanlımla İçime Sinmeyerek İStemeyerek Tuttuğum Evim :( :(
- Konu Sahibi Eclipsse_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?CANIM bide en cok canımı sıkan oturma odası salondan girişli ya.. ona bi çözüm bulsam bari ://Nisanlimla bizde ev ariyoruz ve ben 75 kare bulucamiza dua ediyorum
ay cok güzel nisanlimla bizde suan ev ariyoruz ve dua ediyorum 75 metrekarelik bir ev bulursak cok iyi olucak
en önemlisi mutfak inşallah sende gönlüne göre bulursun
oturmadan salona giriliyorsa eğer, yemek odası yapıcaksan salonu yemek odası yap koltuk filan koyma, oturma odanada bi koltuk tv koy. Şuanki aklım olsa 1 sene önce ilk evlendeğimde evimi aynen böyle yapardım. çünkü ütü yapmak kı=ın çamaşır kurutmak çok önmelipeki bu oturma odası salondan girişli ya buna nasıl bir çözüm bulabilirim yardm edebilirmsiniz
canım cok sagol valla çok desteğe ihtiycm vardır.. cok doldum.. haklsın aynı ama
oturma odası salona göre daha küçük salona salon takımımı yemek masasını gümüşlüğü felan koyarm diyodum
ama oturma odasına sıgmaz nasıl yapsam sence
ben salondan oturma odasına girmek istemiyorum
Ama evin icine sigmayan seylere bakmayin bile morelinizi neden böylece bozuyorsunuz...
dur kafam karisti bi az toparlayim ben
Salon ve oturma odasinin aradaki kapiyi cikarin bi kenara koyun derim...
o zaman oturma odasini yemek odasi yapin ve salonu oturma odasi yapin ?
aklın yolu bir :)Ama evin icine sigmayan seylere bakmayin bile morelinizi neden böylece bozuyorsunuz...
dur kafam karisti bi az toparlayim ben
Salon ve oturma odasinin aradaki kapiyi cikarin bi kenara koyun derim...
o zaman oturma odasini yemek odasi yapin ve salonu oturma odasi yapin ?
çaresiz oturma odasına gitmek için salonu geçeceksiniz.. ona yapacak bişey yok gibi görünüyo..peki bu oturma odası salondan girişli ya buna nasıl bir çözüm bulabilirim yardm edebilirmsiniz
ama dar alanı geniş göstermek için bol bol ayna ve uçuk açık renkler kullanmanızı öneririm..
aklın yolu bir :)
Aynen ya cok heycanlandim cok iyi bi fikir bence :))
yeni bıcır bıcır eşyaları döşediğinde emin ol daha güzel görünecek. kiradasınız çok dert etme. inşallah kendi evinize geçersiniz istediğiniz gibi bir ev olur.
benim gelin gittiğim ev kötüydü baya... sürekli akar, mutfak aydınlatmaya bakıyordu. havalanmıyor. küçücük mutfak ve yatak odası. çocuk odasına benzeyen oda ve yatak odasının eşyaları anca sığdı içine... rutubetli... bi çivi çakarsın içine göçer, su sesi komşu sesi sürekli evin içinde... yan dairelere hırsız girer. ohooo...
herneyse şimdi evimizi aldık çok şükür istediğim gibi oldu...
sizde işe girin para biriktirip istediğiniz gibi bir ev alın inşallah...
benim gelin gittiğim ev kötüydü baya... sürekli akar, mutfak aydınlatmaya bakıyordu. havalanmıyor. küçücük mutfak ve yatak odası. çocuk odasına benzeyen oda ve yatak odasının eşyaları anca sığdı içine... rutubetli... bi çivi çakarsın içine göçer, su sesi komşu sesi sürekli evin içinde... yan dairelere hırsız girer. ohooo...
herneyse şimdi evimizi aldık çok şükür istediğim gibi oldu...
sizde işe girin para biriktirip istediğiniz gibi bir ev alın inşallah...
1 sene önce evlendim bnde o kadar gereksiz kaba ve çok eşya almışım kafama tükiriyim küçük eve geçince yemek odam ve bi koltugum fazla geldiAynen ya cok heycanlandim cok iyi bi fikir bence :))
1 sene önce evlendim bnde o kadar gereksiz kaba ve çok eşya almışım kafama tükiriyim küçük eve geçince yemek odam ve bi koltugum fazla geldi
Bizde suan ev bakiyoruz hiiiic fazladan esya koyamam ... hepsi toz yuvasi ... az olsun öz olsun uygun olsun uyussun zamansiz olsun BENCE :)) Insallah sizde birdahaki evinizde daha pratik dösersiniz eviniziii
Bizde suan ev bakiyoruz hiiiic fazladan esya koyamam ... hepsi toz yuvasi ... az olsun öz olsun uygun olsun uyussun zamansiz olsun BENCE :)) Insallah sizde birdahaki evinizde daha pratik dösersiniz eviniziii
Burdan çıkmak zor ama nasip tabi :) uzun yıllar borcu var daha 10 ay bitti ödemesi :)şuan evin içinde herşey yerli yerinde bide sıfır evde seviyorm o yüzden
aa cok ilgin, hep hayalimde odaalri genis tutup koridoru mumkunse sifira indiren evler kurarim, muhendis olsam kesin boyle bir ev insa ededim. neden koridor kucuk diye uzuluyorsunuz, bnm holum buyuk, cok gereksiz buluyorum.benimde 75 metrekare canım hemen hemen en fazla 80 metrekaredir baya küçük.. odaları geniş ama kordior felan cok dar..
eski istanbul mimarisinde de holler hic yoktur mesela, hol yeni icat, hic sevmiyorum
en onemli sey aydinlik. eviniz aydinliksa kucuk de olsa guzeldir.
suprizzzyumurta
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Aydınlık eşyalar, açık renkler, küçük eşyalarla ferah olur belki? Boş ev ıssız gelmiştir sana. Cıvıl cıvıl döşersin, dua et sonra içine siner zaten. Maalesef öyle yayla gibi, ferah evler olmuyor her zaman. Hem ömür boyu orda kalmazsın ki onu düşün.. Kuzenim de öyle kapsül kadar üstelik karanlık bir ev tuttu sırf semti istediği için ama eşyalar, boya falan kutu gibi sevimli oldu. :) Çocuklar duymasının çekildiği set toplam o 2 oda banyo salon mutfak 70 m2ymiş mesela.Allah kısmet ederse eylülün ilk haftası düğünm var sürekli ev telaşındaydık arıyorduk ama bulamıyordur
bulsakda fiyatları çok ucuk kacık idi bütcemize göre değildi.. kötü yerlerdi altı üstü kötüydü derken derken birsürü neden
Bir tanıdık vesilesi ile bir evin boşalacağını ögrendik Nişanlımın maaşı o kadar yüksek olmadı için uygun bir ev tutmamız şarttı.. Herneyse eve gittik.. evin yeri güzel.. apartman iyi kapıcısı felan yok
Evin içine girdik bakmaya ev o kadar küçük ki anlatamam size.. ilk girdimde bir koridor var daracık kısa ve her oda o koridordan ayrılmış
Evin altı üstü parke.. mutfagı banyosu yeni yapılmış..
AMA ne kadar da altı üstü iyide olsa evi begenmedim kızlar çok basıyor girdiğin zaman böyle ferah bi ev değil basık basık böyle insanın sanki ruhu daralır gibi
Oturma odama salondan giriyorum çok saçma sapan bi düzeni var salona girip anca öyle oturma odasına girmek zorundayım
Mutfagın tezgahı felan kücücük..
Ama tanidik olunca o kadar uygun bir fiyat dediler ki resmen bedava.. tutupda ben bu evi begenmedim bastı beni ferah değil diyemedim..
Çünkü gerçekten evin altı üstü çok güzel güney cephe ısı yalıtımlı bir ev
şimdi kara kara düşünüyorum ben o evde ne yapacağım diye bayramdan sonra serilecek
ama ben o evde napcam bilmiyorumm desteğinize ihtiyacım var
Kızlar peki oturma odam salondan girişli ya buna bir çözüm bulabilirmiyim..