- 21 Mayıs 2015
- 837
- 1.052
- 33
ayy cidden almanya da evler öyleymiş. neden ki acaba o kadar küçük? benim şu anda oturduğum ev 160 mtkare. halı paspas takviye ede ede bir hal oldum75 metrekare almanyada cok lüks
Kac metre kare tuttugunuz ev konu sahibi?
ayy cidden almanya da evler öyleymiş. neden ki acaba o kadar küçük? benim şu anda oturduğum ev 160 mtkare. halı paspas takviye ede ede bir hal oldumtavan da çok yüksek perdelerim hep kısa kaldı. 2 kişi at koşturuyoruz resmen neyse ki kedi kuş balık bulduğum hayvanı eve atıyorum artık
evett cnm huzur mutluluk olsun da ne olacak küçük ev büyük ev. bizim kira 390 lira ama ilçe burası hiçbir imkan yok sinema tiyatro sergi avm. kocaman evin içinde daralıyorum burda.bilmiyorum ki 75 metre kare evler 750 euro falan
Olsun ya sevdigimle kendi yuvam ve kv uzak olsun ... köprü alti olursada olur
evett cnm huzur mutluluk olsun da ne olacak küçük ev büyük ev. bizim kira 390 lira ama ilçe burası hiçbir imkan yok sinema tiyatro sergi avm. kocaman evin içinde daralıyorum burda.
büyük bir şehirde küçük bir evde oturmayı tercih ederdim
Pırıl pırıl yeni gelin eşyaları ile o ev saraya dönüşecek .Belki de çok seveceksiniz alışınca .Allah kısmet ederse eylülün ilk haftası düğünm var sürekli ev telaşındaydık arıyorduk ama bulamıyordur
bulsakda fiyatları çok ucuk kacık idi bütcemize göre değildi.. kötü yerlerdi altı üstü kötüydü derken derken birsürü neden
Bir tanıdık vesilesi ile bir evin boşalacağını ögrendik Nişanlımın maaşı o kadar yüksek olmadı için uygun bir ev tutmamız şarttı.. Herneyse eve gittik.. evin yeri güzel.. apartman iyi kapıcısı felan yok
Evin içine girdik bakmaya ev o kadar küçük ki anlatamam size.. ilk girdimde bir koridor var daracık kısa ve her oda o koridordan ayrılmış
Evin altı üstü parke.. mutfagı banyosu yeni yapılmış..
AMA ne kadar da altı üstü iyide olsa evi begenmedim kızlar çok basıyor girdiğin zaman böyle ferah bi ev değilbasık basık böyle insanın sanki ruhu daralır gibi
Oturma odama salondan giriyorum çok saçma sapan bi düzeni var salona girip anca öyle oturma odasına girmek zorundayım
Mutfagın tezgahı felan kücücük..
Ama tanidik olunca o kadar uygun bir fiyat dediler ki resmen bedava.. tutupda ben bu evi begenmedim bastı beni ferah değil diyemedim..
Çünkü gerçekten evin altı üstü çok güzel güney cephe ısı yalıtımlı bir ev
şimdi kara kara düşünüyorum ben o evde ne yapacağım diye bayramdan sonra serilecek
ama ben o evde napcam bilmiyorumm desteğinize ihtiyacım var
Kızlar peki oturma odam salondan girişli ya buna bir çözüm bulabilirmiyim..
eşyalarımı her eve uyabilecek tarzda seçmiştim kücük kibar ve ufak eşyalarım.. o yönden proplemim yok
canımı sıkan bide oturma odaSIna salondan giriyorsun çok saçma sapan..
olmadı kızlar salonda oturacğaım oturma odasıın salon yapacağım bilmiyorum artık nasıl olacak
ama yapamacağım diye korkuyorum ben birde rahatsızm basık evlerde duramıyorum ama huzurum olsnda dedğiniz gibi o ev cennet gibi gelir insanlar demi
benimde o kadar canım 75 metrekare birşey küçcük birde oturma odası salondan girişli cinnet sebebi resmen
arkadaaşa katılıyorum. bir odayı yemek odası öbürünü salon yapın gayet ferah olur. geniş geniş olmuş olur hem.. ayrıca sana söyliyeyim geniş ev yeni evli biri için hele çalışıyosan kabus. evim büyük değil ama 3+1 ve ben yetişemiyorum. bırak minicik olsun, ferah renkleri seç sadece. iri mobilyalar alma. sevimli mini tarz mobilya masa oturma grupları beğen.Merhabalar ;
Benim çözümüm biraz farklı olacak.Yanlış anlamayın ama ben oturma odası ve salonun ayrı ayrı olmasını kiracı iken saçma buluyorum.Bence salonunuz ve yemek odanızı (masa,ve diğer alınacaksa konsol ve diğer parçaları) bir odaya, salon oturm grubunu bir odaya alırdım.Gerçi benim ilk evim 50m2 civarında idi.
Az eşya kiracı için herzxaman avantaj oluyor benden demesi.
Hiç dert etme cnm. Nerdeyse benim evi anlattın.sadece benim evim çok ferah. Aydınlık. Sadece balkonu yeter desem yeridir. Nişanlıyken görmeye geldiğimde banyo wc ve mutfak berbattı eskiydi yani.Onları yaptırdık. Mutfağım biraz karanlıktı açık renk dolap seçtik.dış kapıdan girince salonum var ordan açılıyo diğer iki odam arada sizinki gibi küçük bi koridor falan işte.ama eşyalarımı Beyaz seçtik ferah dursun diye.Allah kısmet ederse eylülün ilk haftası düğünm var sürekli ev telaşındaydık arıyorduk ama bulamıyordur
bulsakda fiyatları çok ucuk kacık idi bütcemize göre değildi.. kötü yerlerdi altı üstü kötüydü derken derken birsürü neden
Bir tanıdık vesilesi ile bir evin boşalacağını ögrendik Nişanlımın maaşı o kadar yüksek olmadı için uygun bir ev tutmamız şarttı.. Herneyse eve gittik.. evin yeri güzel.. apartman iyi kapıcısı felan yok
Evin içine girdik bakmaya ev o kadar küçük ki anlatamam size.. ilk girdimde bir koridor var daracık kısa ve her oda o koridordan ayrılmış
AMA ne kadar da altı üstü iyide olsa evi begenmedim kızlar çok basıyor girdiğin zaman böyle ferah bi ev değilbasık basık böyle insanın sanki ruhu daralır gibi
Oturma odama salondan giriyorum çok saçma sapan bi düzeni var salona girip anca öyle oturma odasına girmek zorundayım
Ama tanidik olunca o kadar uygun bir fiyat dediler ki resmen bedava.. tutupda ben bu evi begenmedim bastı beni ferah değil diyemedim..
şimdi kara kara düşünüyorum ben o evde ne yapacağım diye bayramdan sonra serilecek
Allah kısmet ederse eylülün ilk haftası düğünm var sürekli ev telaşındaydık arıyorduk ama bulamıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?