• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım telefonumu karıştırınca

Dualarım seninle canım benim sakun daha çok perişan etme kendini .. Allah çok büyüktür ..sen yanlış hiç bir şey yapmadın sen sadece dertleştin bu çok küçük basit bir konu .. Eminim çözüceksiniz

amin çok sağolun ama bu mümkün değil ben onu kabullendim eşim olacak dedim bir hafta sonra, nasıl kötüyüm anlatamam şuanda. zoruma giden ailesininde öyle sözler söylemesi çünkü ben onlara hiç saygısızlık yapmadım her gelmelerınde hizmet etım güzel yüzlü davrandım. bu akşam geldıklerınde de çaylarını vereceğim .. annem misafir düşmanımda olsa hizmet edilir dedi.. ellerim titriyor nasıl yapacağım bilmiyorum ama yapacağım ki utansınlar...

amin çok sağolun ama bu mümkün değil ben onu kabullendim eşim olacak dedim bir hafta sonra, nasıl kötüyüm anlatamam şuanda. zoruma giden ailesininde öyle sözler söylemesi çünkü ben onlara hiç saygısızlık yapmadım her gelmelerınde hizmet etım güzel yüzlü davrandım. bu akşam geldıklerınde de çaylarını vereceğim .. annem misafir düşmanımda olsa hizmet edilir dedi.. ellerim titriyor nasıl yapacağım bilmiyorum ama yapacağım ki utansınlar...
aranız bozuk olmasına rağmen size oturmaya mı gelcekler?

konuştunuz mu nooldu?

konuştunuz mu nooldu?

ben çağırdıktan sonra yaklaşık bir saat bekledim . mesaj attım geliyormusunuz diye.. bana ne dese beğenirsiniz
aynen yazıyorum mesajını buraya
keksin kek senin yaptığına karşılık işlettim seni tavrını göreyim istedim ama sen haksız olsanda baskın çıkıyorsun. Önce gizli gizli arkadan konuşup sonra ben açık açık konuştum deyince suçu bana yüklüyorsun bravo yazmış.

bende dedimki ; benim adım burcuysa bu nikah olmayacak senin beni işletrmeye üzleme ve denemeye hakkın yok kaldı ki haksızım kabul ediyorum sana bunun açıklamasınıda yaptım. dün gece sabaha kadar uyumadım dedim.
oda demişki sanki benim morelim bozulmadı anca kendin düşün demiş, hadı bunuda yaz birilerine demiş, hiç cevap vermedim telefonumuda aramaya engelledim

ben çağırdıktan sonra yaklaşık bir saat bekledim . mesaj attım geliyormusunuz diye.. bana ne dese beğenirsiniz
keksin kek senin yaptığına karşılık işlettim seni tavrını göreyim istedim ama sen haksız olsanda baskın çıkıyorsun. Önce gizli gizli arkadan konuşup sonra ben açık açık konuştum deyince suçu bana yüklüyorsun bravo yazmış.

bende dedimki ; benim adım burcuysa bu nikah olmayacak senin beni işletrmeye üzleme ve denemeye hakkın yok kaldı ki haksızım kabul ediyorum sana bunun açıklamasınıda yaptım. dün gece sabaha kadar uyumadım dedim.
oda demişki sanki benim morelim bozulmadı anca kendin düşün demiş, hadı bunuda yaz birilerine demiş, hiç cevap vermedim telefonumuda aramaya engelledim

inandin mi bu soylediklerine ?

aranız bozuk olmasına rağmen size oturmaya mı gelcekler?
Sakın üzülme çok ama çok karakterli bir kızsın en doğrusunu yapıyorsun yüzleşmekle.. Bu olayın sonucu ne olursa olsun eminim hayrına olucak çünkü en iyisini hak ediyorsun .. Dimdik dur çünkü yüzünü eğicek hiç bir şey yapmadın

oda demişki sanki benim morelim bozulmadı anca kendin düşün demiş, hadı bunuda yaz birilerine demiş, hiç cevap vermedim telefonumuda aramaya engelledim. düşünebiliyormusun yaptığını

ona karşı hiç güvenim kalmadı.... bilmiyorum
belki de soyledi, simdi de nikah bozulmasin diye boyle soyluyor sana.
Aklina suphe sokmam istemem ama, gercekten cok fevri tepkileriniz.
Yani duygusal tepkileriniz.
Karsinizdaki insan da biliyor ve sizi resmen oynatiyor kukla gibi.
Annenizi dinleyin sakin olun bence.

Bu arada evlenirseniz baya isiniz var bbu adamla,
Sizi baya manipule eder gibime geliyor.

belki de soyledi, simdi de nikah bozulmasin diye boyle soyluyor sana.
Aklina suphe sokmam istemem ama, gercekten cok fevri tepkileriniz.
Yani duygusal tepkileriniz.
Karsinizdaki insan da biliyor ve sizi resmen oynatiyor kukla gibi.
Annenizi dinleyin sakin olun bence.

Bu arada evlenirseniz baya isiniz var bbu adamla,
Sizi baya manipule eder gibime geliyor.

nikahı kesinlikle erteleyecek yada iptal edecek, ben bu kafayla nikaha gidemem. evet benimkisi baya bir öküz çok eğitmem gerekecek evlenirsem eğer

oda demişki sanki benim morelim bozulmadı anca kendin düşün demiş, hadı bunuda yaz birilerine demiş, hiç cevap vermedim telefonumuda aramaya engelledim. düşünebiliyormusun yaptığını
Sakin ve soğuk kanlı olmaya çalış , kendince sana ders vermeye kalkmış.. En fazla 48 saat süre veriyorum sana ulaşamayınca ayağına gelmezse bende birşey bilmiyorum bu hayatta ama senin seçimin ne olur bilemem .. Bu gece lütfen uykusuz kalma ılık bir süt iç yada sakinleştirici bir bitki çayı ve lütfen uyu .. Bak görüceksin neler olucak

o seni değil sen onu terket.. çok terbiyesizmiş sinirim bozuldu.. suratına bakılmayacak cinsten:@

Oha ya nasıl bir entrikaymış bu pes yani adama bak oscarlık oynamış valla en iyi erkek ödülünü kapar...ne yapacaksın peki cevaben...bu gece mışıl mışıl uyu bırak o kudursun şimdi...böyle şey mi olur ya...ya gerçekyen annelerine demiş olabilir mi ve onlarda kızıpta gelmemiş olabilr mi...bu arada bir detayı hatırlatayım sözde kayımvalide adayın senden için içten pazarlıklı demişti ya o öyle söyledi sana hani...eee bu sözleri falan annesi demediuse bu senaryoysa bu sana çaktırmadan içtenpazarlıklıda dedi kardeş hatırlatayım...bunuda yanına bırakma derim...sizce kızlar haksızmıyım..

Sakin ve soğuk kanlı olmaya çalış , kendince sana ders vermeye kalkmış.. En fazla 48 saat süre veriyorum sana ulaşamayınca ayağına gelmezse bende birşey bilmiyorum bu hayatta ama senin seçimin ne olur bilemem .. Bu gece lütfen uykusuz kalma ılık bir süt iç yada sakinleştirici bir bitki çayı ve lütfen uyu .. Bak görüceksin neler olucak

çok sağol canım benim bende bu gece uyumak istiyorum artık gözümün teki şişmiş aynaya baktığımda farkettim

Oha ya nasıl bir entrikaymış bu pes yani adama bak oscarlık oynamış valla en iyi erkek ödülünü kapar...ne yapacaksın peki cevaben...bu gece mışıl mışıl uyu bırak o kudursun şimdi...böyle şey mi olur ya...ya gerçekyen annelerine demiş olabilir mi ve onlarda kızıpta gelmemiş olabilr mi...bu arada bir detayı hatırlatayım sözde kayımvalide adayın senden için içten pazarlıklı demişti ya o öyle söyledi sana hani...eee bu sözleri falan annesi demediuse bu senaryoysa bu sana çaktırmadan içtenpazarlıklıda dedi kardeş hatırlatayım...bunuda yanına bırakma derim...sizce kızlar haksızmıyım..

asla yanına bırakmayacağım. Korksun artık benden .. oda günlerce uykusuz kalsın belkı aklı başına gelır

çok sağol canım benim bende bu gece uyumak istiyorum artık gözümün teki şişmiş aynaya baktığımda farkettim
Aman hiç kimse için değmez aile dışında .. Boşver yat uyu .. Şimdi o düşünsün ne b. K yiyeceğini afedersin .. Yarın gör bak nasıl kuduruyo.. İyi geceler :)))

nikahı kesinlikle erteleyecek yada iptal edecek, ben bu kafayla nikaha gidemem. evet benimkisi baya bir öküz çok eğitmem gerekecek evlenirsem eğer

asla yanına bırakmayacağım. Korksun artık benden .. oda günlerce uykusuz kalsın belkı aklı başına gelır

Tamamen karşı tarafın düşüncesizliği yüzünden aranızda halledebileceğiniz bir mesele aileler arası kriz boyutuna ulaştı. Karşı taraf haksız olduğu halde siz bir adım atarak taviz verdiniz. Karşı taraf sizinle ve en önemlisi ailenizle alenen dalga geçmiş, kendi tabiriyle sizi "keklemiş". Sonra zeytinyağı gibi üste çıkmış. Siz de "haksızım kabul ediyorum" demişsiniz, ve doğal olarak adam sizinle dalga geçmeye devam etmiş..

Ve siz hala "evlenirsem eğitmem gerekecek" diyebiliyorsunuz. Bence asıl siz kendinizden korkun, ne de olsa insan kendini vezir de edebiliyor rezil de...

ömür boyu ailesiyle olcağını sanıyor heralde, oda benim aileme baskıcılar dedi ben onunla aramda çözmeye çalıştım.. ama yazık adam değilmiş işte o kadar can sıkıcı bir durumki Allah düşmanıma vermesin böyle birşey
evet can sıkıcı ama bence şükredinki nikahtan önce belli etti kendisini

Canım nisanliyken sorunlar yasanir dogal olarak bu sorunlari paylasacak bir dosta akrabaya ihtiyaç duyulur bu cok normal bisey..ve erkek tarafi hep dört dörtlük oldugunu savunur kusursuz olur kiz tarafinda eklsiklik aranir. Ve bu sorunlar yasanirken is erkege düşer aradaki dengeyi korumak idare etmek kimseyi kirmamak ona düşer. malesef ki cogu erkek bu dengeyi kuramaz nadirdir kuran erkekler.iste hayati tanimadan olgunlasmadan yuva kurmak isteyen erkek hep bu hataya duser.tabi kendine göre olgun anlayisli ve cok dogru oldugunu sanar..malesefki senin yasadigin bu tür olayi benzer yada yakinini bir çok cift yasiyor gönül isterki dört dörtlük olsun ama olmuyor. .canim nisanlinin yaptigi çok çirkin bir şey. .bu affedilir mi bilemem ama sen iyice düşün ailesinin de yorumu cok ayip...haa bu sebeple bitmez inşallah ama biterse de üzülme sakin.cunku evlendikten sonra katedecegin ugrasacagin cok sey olacak ...dilerim her sey guzel olur....

Back
X