- 19 Kasım 2013
- 376
- 200
- 63
- 34
Canim su an 8 aylik evliyim senin yasadigin seyin aynisini ben de yasadim nisanlilik doneminde. Ustelik senin nisanlinin ailesi 16saat uzaktaymis, benim esimin ailesi 1 saat mesafeden ne geldiler ne gittiler ne aradilar ne sordular. Senin de dedigin gibi bir ihtiyaciniz var mi ya da neler yapilmasi lazim hiiic karismadilar her seyi esim halletti. Annem babam cok bozulur ve sinirlenirlerdi bu duruma biz kizimizi veriyoruz bu aileye ama bir arayip sormuyorlar diye ve bence cok da hakliydilar ben de cok kizardim. Hatta annem bula bula bunlari mi buldun demisti bana cok aglamistim evlenene kadar bu laf hep kulagimda cinladi. Fakat canim evlendikten sonra hepsi unutulup gitti. Esimin ailesi hala hicbir seye karismaz cok gelmez gitmezler ogullarinin evi bile olsa. 1-2 ayda bir gelirler. Benim hatta hic telefonda konusmuslugum bile yok sadece 2 haftada bir ziyaretlerine gideriz. Ailemle de ara sira telefonda konusurlar. Ama inan ki boyle olmasindan cok daha memnunum ben. Evliligimi sadece esimle yasiyorum ailelerin her isin icinde olmamasi buyuk bir huzur. Sana tavsiyem eger nisanlinla cok buyuk problemleriniz yoksa ailesinin arayip sormamasini dert etmemen. Umarim siz evlendikten sonra da bu tutumlarini surdurup evliliginize mudahale etmezler:)) mutlu ve hayirli bir evlilik diliyorum simdiden
Allah razı olsun bende senin için aynı temennilerimi iletiyorum..
Allah inşallah hepimizi huzurlu mutlu eder..
Zaten çevremde kim varsa hepsi fazla samimiyetin zararından bahsettiler, En iyisi belkide böyledir..