İphone 6 artık yavaş kaç yılında kaldı vizyonsuz musun borca giriyosun patlat bi 12 derdim ne dicem böyle çulsuza hala nişanlım demeyin bariMerhaba kizlar nisanlim 3000TL ile ev esyalarimiz icin butce ayirdigini soyledi 2dk sonra Iphone 6 telefon almak icin ve bayiye gidip taksitleri sordu bu durumda siz nasil tepki verirdiniz?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nişanlımın 3000 TL ile ev kurmayi düsünmesi ve ayni anda 3600TL ye Iphone6 almak istemesi
- Konu Sahibi Misbond
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bir derdim var iphone
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben ne bileyim üstte görünce atladım sazan gibi Aman iyi olmuş, kurtulmuş konu sahibi... iPhone hayatını kurtarmış, senin yerinde olsam Steve jobsun ruhuna bı mevlüt okuturdumkız evlenmemişler eski konu
nişanda da altınları alıp kaçmış bi de pis dolandırıcılar.
sülalecek çete :)
konu sahibi bırakmış
- 26 Temmuz 2013
- 2.175
- 2.306
- 333
Iphone 6 ile mi hava atıcak?39 yasinda ama hava atma istegi var nasil yenicem bilmiyorum
- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.712
- 598
Ayrılarak39 yasinda ama hava atma istegi var nasil yenicem bilmiyorum
- 26 Temmuz 2013
- 2.175
- 2.306
- 333
Çatal kaşık seti heralde3000 tl ile tam olarak hangi ev esyasini almayi düşünüyor nisanliniz merak ettim?
- 10 Kasım 2014
- 8.951
- 1
- 15.774
- 388
- 44
- 6 Şubat 2021
- 3.244
- 8.832
- 108
Yok bacım uyumsuzluk içinde uyumsuzluk olmuş sende gözlüğü takmışsın evlenecem de evlenecem moduna girmişsin kısaca oldurmaya çalışmışsın ancak olmayınca olmaz bu işler nasipUyumsuzluk içinde uyumu yakalamışız sanirım
Olumsuz yöndemi değisiyorlar?Güven tabii ki, hemen olmasa da 2. Çocuktan sonra kesin değişiyorlar
tecrübeler oluyor insan kendini iyi yönde değiştirmeli Ben öğrenmeyi doğrusunu yapmayı hatamı kabul etmeyi severim karşımdakide öyle sandım.olduğu gibi değismeden giden insanlarda var maalesefYok bacım uyumsuzluk içinde uyumsuzluk olmuş sende gözlüğü takmışsın evlenecem de evlenecem moduna girmişsin kısaca oldurmaya çalışmışsın ancak olmayınca olmaz bu işler nasip
Sence ?Olumsuz yöndemi değisiyorlar?
Ayrıldıkçok zaman geçti şuan ama sonradan anladığım söylenen kandırmaya çalışıp bir koltuk takımı alarak ailesinin evine yerleşmemişmiş.bunuda söylemiyor banada ev tutucam filan diyor.3000 tl ile tam olarak hangi ev esyasini almayi düşünüyor nisanliniz merak ettim?
Çekinme vs biter normal davranış başlar anlarımda elimin altında diyip abartırsa oda kötü.bazılarıda iyi yönde değişiyor diyorlar ama heralde o aşamaya kadar insanın ömründen ömür gider.Sence ?
Yok ya bukadar cimrilikle onları hiç almak istemezdi aile yanina götürüp bir koltuk takimiyla oldu bittiye getirecektiÇatal kaşık seti heralde
3000 TL ile ne alacakmışMerhaba kizlar nisanlim 3000TL ile ev esyalarimiz icin butce ayirdigini soyledi 2dk sonra Iphone 6 telefon almak icin ve bayiye gidip taksitleri sordu bu durumda siz nasil tepki verirdiniz?
- 16 Nisan 2008
- 5.227
- 14.080
- 773
Telefona binaen yazmıştım onu belirtmeyi unutmuştum. eşya tabiki de alınmazdı2017 de de 3000 bine ev kurulmazdi. 2013 de evlendim ordan biliyorum
- 20 Kasım 2017
- 2.747
- 7.952
- 158
- 39
3000 tl ile tam olarak hangi ev esyasini almayi düşünüyor nisanliniz merak ettim?
Hakikaten ne alacak Karaca tabak çanak tencere seti mi?
Şaka bazı setlerde o para bile yetmiyor yaşam çok pahalı çok
- 21 Şubat 2021
- 464
- 467
- 18
- 31
iPhone ile birlikte mutluluklar dilerdim.Merhaba kizlar nisanlim 3000TL ile ev esyalarimiz icin butce ayirdigini soyledi 2dk sonra Iphone 6 telefon almak icin ve bayiye gidip taksitleri sordu bu durumda siz nasil tepki verirdiniz?
eski forum zaten ozaman o fiyatlardı nişanlım değil şuan sakin olİphone 6 artık yavaş kaç yılında kaldı vizyonsuz musun borca giriyosun patlat bi 12 derdim ne dicem böyle çulsuza hala nişanlım demeyin bari
Birde sürekli nasıl yapıcaz dediğimde konuşucaz para var diyip oyalıyıp en son bu miktarı söyleyince benim şokumu düşününHakikaten ne alacak Karaca tabak çanak tencere seti mi?
- 19 Mayıs 2020
- 46.546
- 208.538
- 548
O fiyata set bütün mutfağı düzmeye yetmez ki zaten. Küçük bir ayrıntı mutfak için.Hakikaten ne alacak Karaca tabak çanak tencere seti mi?