• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanımız...İ&R-04/10/2010

Allah mutluluğunuzu daim etsin pijama olayına herkes gibi bende çok şaşırdım ama edetler öyleyse diyecek lafım yok mutluluklar

Son düzenleme:
kına olayı bence gayet hoş olmuş kına zaten hayırlı zamanlarda yakılır.mesela bizde de kurban bayramında kurbana yakılacak kınadan biz çocuklarada yakılırdı kına bu illa şu zaman yakılacak bu zaman yakılacak diye bişey yokki.fotolarda kardeşin çok ön planda keşke daha çok nişanlınla olan sadece ikinizin olduğu fotoları koysaydın buraya bu tip yorumlar olmazdı açıkçası bende ilk baktığımda kardeşinin nişanlanan kişi olduğunu düşündüm

çok güzel olmuşsunuz.bence çok iyi yapmışşsınız kayınvalidenizi kırmamakla sizin o kadar o da heves eder ben olsam bende yapardım dediğini.bir ömür boyu mutluluklar

güzel olmuş kim ne derse desin farklı olabilirmiydi olabirdi ama sen onu secmişsin bende nisanda öle kabarık kıyafetleri çok demode ve komik buluyorum mesela öptümm düğün ne zaman_?:64:

cnm allah tamamına erdirsin kına yakıldığını şimdi duydum valla her yerin çok değişik adetleri var .
bende nişan kıyafetini eleştiricem önce fotograflara baktım aa dedim sanırım ilk fotogratakiler nişanlanacak sonra yorumlara bir baktım kardeşinmiş :))

keşke kardeşin gibi abiye bir elbise giyseydin bende kabarık modellere karşıyım ama en azından başka zamanlarda da giyeceğin bir abiye giyseydin hayırlısı olsun cnm mutluluklar

cnm allah tamamına erdirsin kına yakıldığını şimdi duydum valla her yerin çok değişik adetleri var .
bende nişan kıyafetini eleştiricem önce fotograflara baktım aa dedim sanırım ilk fotogratakiler nişanlanacak sonra yorumlara bir baktım kardeşinmiş :))

keşke kardeşin gibi abiye bir elbise giyseydin bende kabarık modellere karşıyım ama en azından başka zamanlarda da giyeceğin bir abiye giyseydin hayırlısı olsun cnm mutluluklar

güzel olmuş kim ne derse desin farklı olabilirmiydi olabirdi ama sen onu secmişsin bende nisanda öle kabarık kıyafetleri çok demode ve komik buluyorum mesela öptümm düğün ne zaman_?:64:

Teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için.
düğün tarihi daha belli değil henüz umarım bu yaz olur:58:

Back