• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanımız...İ&R-04/10/2010

sen beğenmişsin, kıyafetini almışsın, çok da yakışmış, allah içine sindirsin canım, ben bazı yorumları okudumda kızdım biraz, sonuçta bu senn en mutlu günlerinden birisi, olumsuz yorum yazmalarını hiç anlayamadım. allah tamamına erdirsin, inşallah düğününün de resimlerini görürüz en kısa zamanda.
kayınvaldeni kırmamakla da çok iyi etmişsin, adet ya da değil, hiç önemi yok. önemli olan allah ağız tadı versin, gönüller kırılmasın. allah bozmasın :nazar:

amaan canım ya burada her yazılana kafanı takma.sen kendini bu şekilde beğenmişsin,kendini güzel hissetmişsin daha ne!daha da güzel olabilirdin ama bahçede evde yapılan bir nişan için bu şekil gayet uygun olmuş.tebrik ederim.

sarışın bayanı siz zannettim nişanlınla ne kadar çok benziyorlar ilk resimde
birbirine bu kadar cok benzeyen bi çift ilk defa gördüm demiştim ki
o bayan kardeşinizmiş....:30:
allah mutluluğunuzu daim etsin
inş çok mutlu olursun
:nazar::nazar:

hayırlı olsun cnm bende önce kardeşin sandım seni ilk resimde onunla başlıyor ya ondan herkes öle sanmış Allah tamamına erdirsin ben de asker yolu bekledim zordur cnm şimdiden hayırlı teskereler

ne yazık ki bizde de pijama giyilir kına yakılırken peki ben buna izin verir miyim aslaaaaaaaaaa:14:

mutluluklar dilerim bir ömür.. :3: fakat pijama giyilmesi tuhaf geldi ilk defa rastladım

Teşekkür edrerim kızlar yorumlaırnız için.
her yörenin adeti işte naparsın.

Ne mutlu bize ki her yöremizin değişik adetleri var öyle değil mi? :16:
Allah tamamına erdirsin canım ömür boyu mutluluklar dilerim :nazar:

adetlere şuna buna söylenecek söz yok,bence kimsenin haddi de değil yermek,küçümsemek...pijama olayına şaşırmadım mı şaşırdım:)ama adetiniz öyleyse susmak düşer...yalnız bende ilk başta sarışın bayanın nişanlandığını sandım ta ki sizin üzerinizde paraları görünceye kadar:) elbise bence de biraz günlük bir model olmuş ama tabi siz beğenip giymişsiniz ona da bişey diyemeyiz...sadece ben olsam'lı cümleler kurabiliriz ve mutluluklar dileyebiliriz:)

Back