nişanımız...İ&R-04/10/2010

Canım Allah mutluluğunu daim etsin... sade ve şık olmuşsun... Ben çok beğendim...

Bir de burada okuduğun yorumlara çok takılma... şaşırma.. üzülme... Nedenini söylerdim de bu güzel konunun kapanmasını istemediğimden uzatmıyorum...

munzevi canım teşekkür ederim
takmıorum zaten merak etme
ben bitaneme kavuşmak için ilk adımımı atmışım ya
kimse üzemez beni

hayırlı olsun.
Allah mutluluğunu daim etsin canım...
sade ve hoş olmuşsun...mutluluklar...

Önemli olan mutluluk arkadaşım
Allah tamamını erdirsin inşallah
hayırlı olsun

ben de elbisenin suyun buyun teferruat oldugunu dusunuyorum.
siz mutlu olduktan sonra gerisi onemli degil.
biz de esimle nikaha giderken kot ve spor ayakkabilarla gitmistik mesela ne olmus ki
biz mutluyduk o yeter

pijamayi da kina yakildiktan sonra gelin rahat olsun diye giydirmislerdir diye dusunuyorum.

tekrar mutluluklar dilerim canim

Son düzenleme:
Ben ilk başta sarışın bayanın nişanlandığını sandım açıkçası :111:Allah mesut etsin canım.Mutluluklar diliyorum.:109:

canım hayırlı olsun..Allah tamamına erdirsin...kıyafete takılmıcam..madem evde çok yakın akrabalarınla yaptın o zaman uygundur...yadırgadığımdan değil merakımdan soruyorum..o pijamanın anlamı ne..biliyorum her yörenin ayrı ayrı adetleri var..bende merak ederim..o yüzden soruyorum.

tekrar mutluluklarr...

Saten Pijama bazı yerlerde giyilir canım.Bizim buralardada bindallı birkaç yıldır var.Ondan önce gelin kına yakılmadan önce kayınvalidenin getirdiği saten pijmayı giyer ve kına yakılırdı.

tebrik ederim canım =] herşey gönlünce olmuşş bir ömür böyle gider inşallah dahada mutlu olursun... Sıra bize geldi buarada hemşeriyiz tekrar mutluluklar...

Allah tamamına erdirsin canım..
çok hoş olmuşsun... elbisenin kokoş olmasındansa sade olması bence çok daha güzel olmuş..
bir ömür boyu mutluluklar dilerim..

tebrik ederim canım =] herşey gönlünce olmuşş bir ömür böyle gider inşallah dahada mutlu olursun... Sıra bize geldi buarada hemşeriyiz tekrar mutluluklar...

kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. nilsolt canım sen de çanakkalelisin demek.
Merkez de mi oturuyorsun?

Valla amcamın kızıda saten pijama giymisti.
Ben hic sasırmadım bizde de giyiliyor cünkü ha bindallı giyende var tabi.
Hatta ikisini bile giyen var
Bilmiyor olabilirsiniz her yörenin adetini bilecegiz diye bir kural yok ama sacma denmesi bana garip geldi acıkcası illa ki bir anlamı vardır bazı arkadaslar gibi sorulması daha mantıklı.
Mutlulukar dilerim allah tamamına erdirsin.

Son düzenleme:
canım tebrik ederim allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah...
ben de diğer bayanın nişanşandığını düşündüm ve sade kıyafetleri sevdiğim için ikinizin yanyana fotoğrafında senin kıyefetini göstererek daha güzel olduğunu söyledim...
ta ki para takılan fotoğrafını görene kadar...
bence gayet güzel ve şık olmuşsun... allah tamamına erdirsin yüzünüzden gülücük eksik olmasın canım...
ben de giymiştim kına gecesinden sonra saten pijama...konyanında adeti o...
bu arada benim de eşim şu an çanakkalede asker...

nişanlın kardeşime o kadar çok benziyorki bir anda sanki onun nişanın fotolarına bakıyormusum gibi oldu çok yakışmıssınız mutluluklar

bende kına gecemde bindallı giydim kına yakılırken saten pijama..bizim oranın adeti öledir.herkesin yöresi farklı..kayınvaliden istemişse iyi yapmıssın kırmamışsın bence dogrusu bu

bi ara sarisin kiz sensin sandim ya:) guzel ama daha carpici bi renkte elbise secebilirdin bence tabi:) mutluluklar

erzurumluyum ben bizdede nişanda kına yakılır kıza kına gecesi gibi olur ama benim nişanım salonda olacağından insanlar garipser morelim bozulur diye evde yakıcaz kınamı nişandan sonra adet bu heryerde farklıdır tüm erzurumda yok ama bizde var herkeste uyguluyor bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…