olsun canım,Allahtan çok geç olmadan farketmişsin hata olduğunu.yada karşındaki kişi çok geç olmadan göstermiş gerçek yüzünü.sonuçta evlenip ayrılmaktan 1000 kat iyidir.Allah sana ileride daha iyilerini nasip etsin inş.her seferinde iyi ki bitmiş dersin
tum gordugunuz bu resımler gecen ay tarıhe karıstı Ve hersey bıttı, Arkadaslar bu yuzden hıc bısey ıcın stres olmayın , hıc bıseye takılmayın En guzel elbıseyıde gıysenıız , en mukemmel yerdede olsa tum bu ozel gunlerınız, Eger sonunu goremeyeceksenız ınanın hıc bı anlamı kalmıyor, Benden ufak bı tavsıye Farkında deılız belkı de ama Mutlu olabıldıgınız her an zaten herseyın en ıyısıne sahıpsınız demektır......
ne yani şimdi bu resimlerdeki kişiler ayrımı inanmam o kadar mutlusunuz ki ve o kadar yakışmışsınız ki heyecanlarınız yüzlerinizden okunuyor sanki içinizde kelebekler uçuşuyor
Bir kaç ay önce abimin de sözü bozuldu. Yaşadıklarını çok çok iyi anlıyorum canım. Koyu ile işaretlediğim kısımda her şeyi o kadar iyi anlatmışsın ki, yaşamayan anlamaz. Allah sana çok daha güzel nasipler verecek. Hayatını paylaşacağın insan seni bir yerlerde bekliyor ve bir gün gelecek. Ben abime hep bunu anlattım. Zor günler yaşadı ama sanırım artık atlattı. Kendine çok iyi bak.
evet canım ıstanbulda ama sana orayı cok tavsıye edemıycem , yanı bıraz muzık programında sorun yasadık bız , ama yınede ıstersen sana adınıda verebılırım
merhaba cok güzel olmussunuz ama yazınızı okudum siz ayrıldınız mı ayrılmadınız mı hersey bitti yazmıssınız da:26:
bız 1,5 ay once ayrıldık....
Bende nısan atalı 1,5 ay oldu , Tam uc bucuk yıl gorustuk, 5 aydırda nısanlıydım 12 kasım dugun tarıhım alındı evım ve esyalarım tamamlanıyodu ve bıttı , ılk gunlerde sandım kı dunya yıkıldı ve ben altında kaldım.... hergunu aglayarak gecırdım dıye bılırım sana ,Sonra neden ayrıldıgımızı dusunmeye basladım Eksık bıseyler vardı kı bu noktaya kadar gelmısken ayrılabıldık , eger evlenılecek kadar cok sevseydım yada sevılseydım Zaten bıtmezdı hep bunu dusundum kendı kendıme , yanlıs bısıler vardı kı devam etmedı, ıcımı bole soguttum sureklı , sevseydı gelırdı , sevseydı yanımda dururdu dedım kendı kendıme Benı zerre sevmemıs uzulmeyen bı adama neden aglıyımkı dedım hep kendıme ama dedıgın gıbı yasayan cok daha ıyı anlıyor , En ufacık bısey bıle aklına yasadıgın bır suru anını getırıyor , ve aynı acıyı her defasında yenıden hıssedıosun ıcınde bı yerlerde........
Bende gunlerce ınanamadım bunun bızım basımıza geldıgıne, Asla aklıma gelmezdı bız bıgun ayrılırsak dıye, O kadar cok sevıldıgıme ınanmıstımkı ve oyle cokta sevıyordum , ama herseyın sımdı bole olması benı yerle bır ettı..... Sadece sabır dılıyorum tum yasananları unutmak ıcın artık........
alah sabrını verir canım merak etme,her zaman pozitif ol evlenip ayrılmaktansa yol yakınken bitmesi daha hayırlı genç ve bir o kadarda güzelsin değmez kimse için üzülmeye desemde bilirim içindeki yangını. birde şöyle düşün hayatta her son yeni bir başlangıçtır ve mevlana der ki; Üzülme...!!! İstediğin Bir Şey Olmuyorsa, ya Daha İyisi Olacağı İçin yada, Gerçekten de Olmaması Gerektiği için Olmuyordur....
Allah tamamına erdirsin canım.. Çok güzel olmuşsun.. Mutluluğunuz da huzurununz da daim olsun inş.darısı başıma
allah sabır versin cnm cok zor ben de söz atmıştım 4 ay zehir gb gecti.... sonra alısıyorsun.. sonra daha ıyisi cıkıyor karşına merak etme içini rahat tut... seni mutlu edecek kişi dünyada biryerde ve zamanı gelince karşına çıkacak emin ol ... bişe dym mi ben sizi yakıştırmadım sen cok gzl kalmışsın yanında
:))) canımm sgl guzel dıleklerın ıcın , ama ıste ınsan kendıne kızıo en cokta o kadar yolu bosa yurudun dıe ............
^ Oyle dusunme canim,
Oncelikle Allah sabir versin. O kadar yolu yurudum diye pisman olma. Gecen zaman icerisinde sen kendine birsuru dersler cikarmissinizdir eminim.
O zaman icerisinde olgunlastin, ve o kadar zaman gectigi icinde icinde belki hic keske sunu deneseydim bunu deneseydim belki duzelirdi diye bir dusunce yok icinde.
Bende suan nisanliyim, ve kafama takilan o kadar cok sey varki.
Iliskimiz kördügüme gibi, ne kalmak kolay nede gitmek.
Inan hala ne yapmam gerektigini bilmiyorum.
Allahtan dugun yazin, ve dusunmek icin cok zamanimiz var..
Cok zor ama gercekten, Allah kolaylik versin. Hayirli ve iyi insanlarla karsilastirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?