• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanımdan bi kaç kare ....

cok guzel olmussun benımde 21 mayısta nısanım cok heyecanlıyım elbısemde pudra pembe tonlarında.Senın elbısenede bayıldım.Çok tebrık ederım Allah tamamına erdırsın

tebrik ederim canım, allah tamamına erdirsin ..çok yakışmışsınız maşallah :nazar: darısı tüm sevenlerin başına :16:

Pembenin tonu çok hoşmuş...Allah tamamına erdirsin.:nazar:

Son düzenleme:
mutluluklar dilerim...herşey çok güzel görünüyor..elbisenin rengine bayıldım,çok şeker...

çok şükür biz atlattık nişandı şuydu buydu..son 7 günümüzdeyiz düğüne...bir an başa döndüğümüzü düşündümde oyyy :36:

pudra pembesi bu olsa gerek bende böyle bi nişanlık arıyorum.sizede çok yakışmış

tum gordugunuz bu resımler gecen ay tarıhe karıstı Ve hersey bıttı, Arkadaslar bu yuzden hıc bısey ıcın stres olmayın , hıc bıseye takılmayın En guzel elbıseyıde gıysenıız , en mukemmel yerdede olsa tum bu ozel gunlerınız, Eger sonunu goremeyeceksenız ınanın hıc bı anlamı kalmıyor, Benden ufak bı tavsıye Farkında deılız belkı de ama Mutlu olabıldıgınız her an zaten herseyın en ıyısıne sahıpsınız demektır......

olsun canım,Allahtan çok geç olmadan farketmişsin hata olduğunu.yada karşındaki kişi çok geç olmadan göstermiş gerçek yüzünü.sonuçta evlenip ayrılmaktan 1000 kat iyidir.Allah sana ileride daha iyilerini nasip etsin inş.her seferinde iyi ki bitmiş dersin

Back