• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanımdan bi kaç kare ....

Nişanlığını daha öncede görüp beğenmiştim .Modeli, rengi sana çok yakışmış çok güzel görünüyorsun.Allah tamamına erdirsin.Ömür boyu mutluluklar :nazar::nazar::nazar:

çok yakışmışsınız canım maşallah, Allah tamamını erdirsin. bu arada elbisene bayıldııımmmm :)

pembe elbisenle prensesler gibi olmussun...
allah tamamina erdirsin, mutluluklar dilerim... :nazar:

resmen bayıldım kıyafetinize yaaa
cidden çok güzel
ilerde bana da fikir olabilir:)

allah tamamına erdirsin canm çok yakışmısınız ama keşke nişanlığını daha canlı bir renk tercih etseydin benim fikrim tabi yanlış anlama :34:

aslında nişanlarda kına gecelerinde falan böyle renkli tuvaletler giyilmesinden hiç hoşlanmıyorum daha ziyade uzun uçuş uöuş şifon elbiseler yada yine uzun saten elbiseleri daha cok beğeniyorum yani gecenin yapılacagı mekana göre seçim yapılabilir bu ikisi arasından.ama ne yalan söyleyeyim ilk defa tuvalet giyen birini beğendim sana cok yakışmış saçınla makyajınla cok şık ve duru görünüyorsun kendine yakışanı bulmusun cok cok tebrikler ve mutluluklar Allah tamamına erdirsin:)

Back