oy oy maşallah pembeli dunya guzelı bı kız gördüm sanki :)) ay sen ne şeker ne guzel olmussun oyle ya tuvaletınle aklımdakı pembe nişanlılıkda olurmu yargısını yerle bir ettin haberin olsun
allahım mutlu mesut etsın ıns ceyızlerını dugun resımlerını daha bı cok mutluluklarınıda burada hepbberaber tanık oluruz mutluluklar
Allahım nazarlardan saklasın cnmm
Bizde nişan salonu bakıyoruzz senin salon çok hoş cnm istanbuldamısın
Darısı başımaaa
evet canım ıstanbulda ama sana orayı cok tavsıye edemıycem , yanı bıraz muzık programında sorun yasadık bız , ama yınede ıstersen sana adınıda verebılırım
Anladım cnm yinede alıym semt olarak nerde olduğunu
canım yıne hayırlı olsun nısanın gercekden cok guzel olmussun maşallah evet bendede cıddı gıden bı ılışkım var yakın zamanda bızde nısan yapmayı dusunuyoruz da benım de en buyuk hayalım salonda nısan yapmak evım dar bırde hem ev batmasın hemde tadını cıkarma bakımından salonda ıstıyorum sana sormak ıstedıgım konuysada salonda nısan nasıl dı rahatmıydı avantajları dezavantajları neler dır bı tecrubelı olarak.. bırde ayıptır sormasıda salonda olunca masrafı ne oldu maliyetı bıde nısan elbısenı erkek tarafımı karsılar yoksa senmı karsılarsın optum yenıden allah mutlu etsın dugun resımlerındende bızı burada mahrum bırakma
Elbisen çok yakışmış canım, iyiki bizi dinlemişsin, diğer bordo olan hiç yakışmamıştı. Bu doğru seçim olmuş:13: Tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?