• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanımdan bi kaç kare ....

seda8787

PAPATYA
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
77
1
296
Hıc bı anlamı yok (mus) !!!!
tum gordugunuz bu resımler gecen ay tarıhe karıstı Ve hersey bıttı, Arkadaslar bu yuzden hıc bısey ıcın stres olmayın , hıc bıseye takılmayın En guzel elbıseyıde gıysenıız , en mukemmel yerdede olsa tum bu ozel gunlerınız, Eger sonunu goremeyeceksenız ınanın hıc bı anlamı kalmıyor, Benden ufak bı tavsıye Farkında deılız belkı de ama Mutlu olabıldıgınız her an zaten herseyın en ıyısıne sahıpsınız demektır......

Son düzenleme:
$a (42).jpg $a (17).jpg $a (46).jpg $a (28).jpg $a (66).jpg $a (56).jpg

Son düzenleme:
oy oy maşallah pembeli dunya guzelı bı kız gördüm sanki :)) ay sen ne şeker ne guzel olmussun oyle ya tuvaletınle aklımdakı pembe nişanlılıkda olurmu yargısını yerle bir ettin haberin olsun
allahım mutlu mesut etsın ıns ceyızlerını dugun resımlerını daha bı cok mutluluklarınıda burada hepbberaber tanık oluruz mutluluklar

Allahım nazarlardan saklasın cnmm:nazar::nazar:
Bizde nişan salonu bakıyoruzz senin salon çok hoş cnm istanbuldamısın
Darısı başımaaa:16:

düğün gibi olmuş vallahi cok güzel de olmuşşun canım Allah tamamına erdirsin:68:

oy oy maşallah pembeli dunya guzelı bı kız gördüm sanki :)) ay sen ne şeker ne guzel olmussun oyle ya tuvaletınle aklımdakı pembe nişanlılıkda olurmu yargısını yerle bir ettin haberin olsun
allahım mutlu mesut etsın ıns ceyızlerını dugun resımlerını daha bı cok mutluluklarınıda burada hepbberaber tanık oluruz mutluluklar

cok tesekur ederım canım, guzel sozlerın ıcın sanırım senınde nısan hazırlıgın var bence sende bı dene derım bu renk cok yumusak duruyo ,Ins. daha guzelleri isteyen herkese nasıp olur :)

Allahım nazarlardan saklasın cnmm:nazar::nazar:
Bizde nişan salonu bakıyoruzz senin salon çok hoş cnm istanbuldamısın
Darısı başımaaa:16:

evet canım ıstanbulda ama sana orayı cok tavsıye edemıycem , yanı bıraz muzık programında sorun yasadık bız , ama yınede ıstersen sana adınıda verebılırım

canım yıne hayırlı olsun nısanın gercekden cok guzel olmussun maşallah evet bendede cıddı gıden bı ılışkım var yakın zamanda bızde nısan yapmayı dusunuyoruz da benım de en buyuk hayalım salonda nısan yapmak evım dar bırde hem ev batmasın hemde tadını cıkarma bakımından salonda ıstıyorum sana sormak ıstedıgım konuysada salonda nısan nasıl dı rahatmıydı avantajları dezavantajları neler dır bı tecrubelı olarak.. bırde ayıptır sormasıda salonda olunca masrafı ne oldu maliyetı bıde nısan elbısenı erkek tarafımı karsılar yoksa senmı karsılarsın optum yenıden allah mutlu etsın dugun resımlerındende bızı burada mahrum bırakma

Elbisen çok yakışmış canım, iyiki bizi dinlemişsin, diğer bordo olan hiç yakışmamıştı. Bu doğru seçim olmuş:13: Tebrikler:16:

canım yıne hayırlı olsun nısanın gercekden cok guzel olmussun maşallah evet bendede cıddı gıden bı ılışkım var yakın zamanda bızde nısan yapmayı dusunuyoruz da benım de en buyuk hayalım salonda nısan yapmak evım dar bırde hem ev batmasın hemde tadını cıkarma bakımından salonda ıstıyorum sana sormak ıstedıgım konuysada salonda nısan nasıl dı rahatmıydı avantajları dezavantajları neler dır bı tecrubelı olarak.. bırde ayıptır sormasıda salonda olunca masrafı ne oldu maliyetı bıde nısan elbısenı erkek tarafımı karsılar yoksa senmı karsılarsın optum yenıden allah mutlu etsın dugun resımlerındende bızı burada mahrum bırakma

eger ekonomık acıdan cok zora sokmayacaksa kesınlıklee, salonda yapın derım , Cunku o gun geldıgınde sadece sana o heyecanı yasamak kalıyo, yanı evde oldugunda her teferruatı her ınce ayrıntıyı ayarlamak zorunda kalıosun , ısterıstemez herseyle ılgılenıosun , ben sozumu evde yaptım ,soz olmasına ragmen ole kalabalıktıkı hazırlıgıda bıttıkten sonra temızlıgıde benı mahvetmıstı:) , Bıde sole bısey var artık her butceye gore salon var yanı etrafta ama en kotu salonda 1000 cıvarından baslıo , tabı bu rakamı ıstedıgın adar buyutebılıosun :) , bız salona 2500 verdık , 500 kısılıktı , salon ıstıosanız gezın bol bol muhakkak kafana ve butcene uygun bı yer bulursun, kı zaten takılarında bunu fazlasıyla karsılıyor acıkcası:34: He son olarakta benımle ilgili olan gıyım + ayakkkabı ve kuafor masrafımı sagolsun nısanlıcımm odedı...

Elbisen çok yakışmış canım, iyiki bizi dinlemişsin, diğer bordo olan hiç yakışmamıştı. Bu doğru seçim olmuş:13: Tebrikler:16:

evettt , bende bunu sonrasında daha ıyı anladım canım fıkırlerınız ıcın tekrar tesekkurler, Bu sıtede yorumlar ve fıkırler dıkkate alındıgında gercekten yararı goruluyo:)))

canım cevapına cok tesekkur ederım yanı salon konusunda yanlıs dusunmedıgımı bır kez daha anladım sayende saol o gunu cok ozel olarak yasamak ıstıyorum haklısın evde nısan banada cok mantıklı gelmıyor hem evım de dar o kadar kısıyıde almaaz zaten ha naparım bende dedıgın gıbı butceme gore tutar olmadı ustunude takılarla ıdare ederım bende salon istiyorum ama inş

Aynı stresi yaşadığımdan çok büyük bi stresten çıktığına eminim canım.Ama bir yenisine doğru koşuyosun:10::9: Allah yardımcın olsun hep böyle güzel stresler yaşatsın bizlere. İnşallah düğününü de güzelce atlatırsın bir ömür mutluluklar...

Back