nişanım vardı iptal oldu çok üzgünüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Isinden olmussa nevar yani 2 aya kalmaz baska ise girer. Nisan olacagi kac aydir belliydi isinden olmasi detayina hic kimse takilmadi.
Ne yersiz yorumlar yahu
Niye hava atmak icin olsun
senin ve kardeşinin yurtdışında olduğunu bilmeyince işsiz diye eleştirilmiş normal.bizim ülkede işten ayrılınca yeni işi aylarca bulamıyorsun da

Isinden olmussa nevar yani 2 aya kalmaz baska ise girer. Nisan olacagi kac aydir belliydi isinden olmasi detayina hic kimse takilmadi.
Ne yersiz yorumlar yahu
Niye hava atmak icin olsun
Bu issizlik, enflasyon olayları falan tek beni geriyor heralde ülkede, herkes çok rahat

Şimdi okudum yurt dışındaymissiniz: i'm sorry

Ne adeti ya, acayip sinirleniyorum böyle erkek tarafına yüklenilmesine…
Yaklaşık 20 yıl önce evlendim, damat tarafının durumu gayet iyiydi birde evin tek oğlu falan… Ama nişan ve nikah elbisemi kendim aldım hatta ve hatta nikah işlem ücretlerini bile ben ödedim, nişan ve nikah törenlerini biz yani kız tarafı karşıladık. Onlarda düğünü yaptı. Biraz biz biraz onlar…

Erk arkadaşım avukat ben öğretmenim. Sıkıntı üsluptu. Ben maddi olarak zorlamadım. Aldığım abiyeyi de satacaktım. Söz isteme nişan bir istedim.
Yanlış anlamayın da, gayet şahane iki meslek..Neden aileler bu kadar para pul muhabbetinin içinde ki? Ne gerek var, ikiniz birlikte hallederdiniz, aileler de içlerinde ne geliyosa takardı, olur biter di..

Yani işsiz kardeşiniz bir nişan uğruna herşeyi halletti mi ? Annenin durumu yok ve kendini, şartlarını zorlayarak nişan alışverişi mi yaptı ?
Çok tuhaf..

Saçmalık işte. İşinden olmuş kenardaki parayı da hava atmak için harcamislar.
Arkadaslar bizim yasadigimiz ulkede issizlik sizin dusundugunuz seviyede degil. 2 aya kalmaz is bulur. Hatta sirket iflas etti diye kardesim maadur sayildigi icin 700 euro para aldi.

senin ve kardeşinin yurtdışında olduğunu bilmeyince işsiz diye eleştirilmiş normal.bizim ülkede işten ayrılınca yeni işi aylarca bulamıyorsun da
Bu aklima gelmemisti canim haklisin

Erk arkadaşım avukat ben öğretmenim. Sıkıntı üsluptu. Ben maddi olarak zorlamadım. Aldığım abiyeyi de satacaktım. Söz isteme nişan bir istedim.
Allah rizasi icin devam etme bunlarla. cok sinirleniyorum cok. ozur de dileme. simdi seni ikna etseler bile sonra acisini cikarirlar. seni manipule etmeye calisiyor, kendini kotu hissettiriyor.

Bu issizlik, enflasyon olayları falan tek beni geriyor heralde ülkede, herkes çok rahat

Şimdi okudum yurt dışındaymissiniz: i'm sorry
Evet evet ben aslinda belirtmeliydim galiba
Ama boyle hava atiyomus gibi olurdu
Kardesim issiz kaldi ama en yakin zamanda is bulur insallah

Yani ortada cidden bir şey yoktu. İkimizin de mesleği var Allah’a şükür. Kendisi avukat. Öyle böyle işin içinden ikimiz çıkabilirdik ama takım elbise diye bana günlerce trip attı. Sorun üsluptu

Valla bizde nisan erkek tarafinin kina kiz tarafinin
Oyle cok adetlerimiz varki zorluyor erkek tarafini
Ah ah ben sok avukat boyle yaparsa issiz insan ne yapsin uslup onemli

Ayy verilmiş sadakan varmış. Anneni tebrik ederim gerçekten konuşması gereken neyse onu konuşmuş. Şu an senin yapman gereken tek şey o erkek arkadaşına "Sen kim köpeksin de Annemden özür bekliyorsun?" olmalı. Okurken sinirlendim. Bi elbise alacak durumuda yoksa niye el kapısına gidipte milletin gül gibi kızını yakıyolar? Eminim kızı varsa onu biri istemeye geldiğinde işi gücü hali vakti yerinde olsun kızım yokluk çekmesin der.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…