- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi eftalyaaa24
senin ve kardeşinin yurtdışında olduğunu bilmeyince işsiz diye eleştirilmiş normal.bizim ülkede işten ayrılınca yeni işi aylarca bulamıyorsun daIsinden olmussa nevar yani 2 aya kalmaz baska ise girer. Nisan olacagi kac aydir belliydi isinden olmasi detayina hic kimse takilmadi.
Ne yersiz yorumlar yahu
Niye hava atmak icin olsun
Fazlaca fedakar davranıp ben her şeyi yaparım çabasına girmeyinEvlenirken bunu yapmayın. Türk erkeği ve onun validesi bunu beğenmedi
Bu issizlik, enflasyon olayları falan tek beni geriyor heralde ülkede, herkes çok rahatIsinden olmussa nevar yani 2 aya kalmaz baska ise girer. Nisan olacagi kac aydir belliydi isinden olmasi detayina hic kimse takilmadi.
Ne yersiz yorumlar yahu
Niye hava atmak icin olsun
Boşver ayrılmakta iyisini yapmışsın.Erk arkadaşım avukat ben öğretmenim. Sıkıntı üsluptu. Ben maddi olarak zorlamadım. Aldığım abiyeyi de satacaktım. Söz isteme nişan bir istedim.
Yanlış anlamayın da, gayet şahane iki meslek..Neden aileler bu kadar para pul muhabbetinin içinde ki? Ne gerek var, ikiniz birlikte hallederdiniz, aileler de içlerinde ne geliyosa takardı, olur biter di..Erk arkadaşım avukat ben öğretmenim. Sıkıntı üsluptu. Ben maddi olarak zorlamadım. Aldığım abiyeyi de satacaktım. Söz isteme nişan bir istedim.
Yani işsiz kardeşiniz bir nişan uğruna herşeyi halletti mi ? Annenin durumu yok ve kendini, şartlarını zorlayarak nişan alışverişi mi yaptı ?
Çok tuhaf..
Arkadaslar bizim yasadigimiz ulkede issizlik sizin dusundugunuz seviyede degil. 2 aya kalmaz is bulur. Hatta sirket iflas etti diye kardesim maadur sayildigi icin 700 euro para aldi.Saçmalık işte. İşinden olmuş kenardaki parayı da hava atmak için harcamislar.
Bu aklima gelmemisti canim haklisinsenin ve kardeşinin yurtdışında olduğunu bilmeyince işsiz diye eleştirilmiş normal.bizim ülkede işten ayrılınca yeni işi aylarca bulamıyorsun da
Allah rizasi icin devam etme bunlarla. cok sinirleniyorum cok. ozur de dileme. simdi seni ikna etseler bile sonra acisini cikarirlar. seni manipule etmeye calisiyor, kendini kotu hissettiriyor.Erk arkadaşım avukat ben öğretmenim. Sıkıntı üsluptu. Ben maddi olarak zorlamadım. Aldığım abiyeyi de satacaktım. Söz isteme nişan bir istedim.
Evet yurtdisiymis : i'm sorryArkadaslar bizim yasadigimiz ulkede issizlik sizin dusundugunuz seviyede degil. 2 aya kalmaz is bulur. Hatta sirket iflas etti diye kardesim maadur sayildigi icin 700 euro para aldi.
Bu aklima gelmemisti canim haklisin
Evet evet ben aslinda belirtmeliydim galibaBu issizlik, enflasyon olayları falan tek beni geriyor heralde ülkede, herkes çok rahat
Şimdi okudum yurt dışındaymissiniz: i'm sorry
Yani ortada cidden bir şey yoktu. İkimizin de mesleği var Allah’a şükür. Kendisi avukat. Öyle böyle işin içinden ikimiz çıkabilirdik ama takım elbise diye bana günlerce trip attı. Sorun üsluptuDaha ilk başta maddiyat dönerse sonu hayır olmaz ve erkek arkadasin evlilik boyunca bile sana annenle olan münakaşasini basina kakacaktir bizde nisan yaptık erkek arkadaşım takım elbise istemedi onun yerine kravat kol düğmesi vs aldik düğün zamanı damatlık aldik tabi ki ama işte aileler araya girince çok sıkıntı oluyor hepimiz o sıkıntıları yaşadık biz sonlara doğru yaşadık belki düğün masrafları sıkıntısı da sebep olmuştur ama sizin daha ortada bisey yokken böyle sıkıntı yaşamanız hic hoş değil ilerde pişman olmamak için iyice düşünün derim
Valla bizde nisan erkek tarafinin kina kiz tarafininBirazını okudum. Bu arada söz ve nişanı erkek tarafın yaptığını ilk defa duydum . Söz zaten istemeye gidince olur
Nişanı veya kınayı kiz tarafı yapar
Düğünü de erkek tarafı
Ben öyle biliyorum
Bu arada bitmesi iyi olmuş.
Şimdiden baya laçkalaşmış ortam
Ah ah ben sok avukat boyle yaparsa issiz insan ne yapsin uslup onemliErk arkadaşım avukat ben öğretmenim. Sıkıntı üsluptu. Ben maddi olarak zorlamadım. Aldığım abiyeyi de satacaktım. Söz isteme nişan bir istedim.
k.k ya baksa tonla dava bulurdu kendine oysaa damat beyyGenç avukatlar meteliğe kurşun atıyor orada demek ki
İnşallah, valla bizim bura zor, eşim özelde, biraz önce geldi benim elektriği kapayıp gitti, düşünün artıkEvet evet ben aslinda belirtmeliydim galiba
Ama boyle hava atiyomus gibi olurdu
Kardesim issiz kaldi ama en yakin zamanda is bulur insallah
o konuya girme unutmaya çalışıyoruzz daİnşallah, valla bizim bura zor, eşim özelde, biraz önce geldi benim elektriği kapayıp gitti, düşünün artık
Ben de avukatim, bir avukat issiz kalmadan is bulur yapmayin Allah askinasenin ve kardeşinin yurtdışında olduğunu bilmeyince işsiz diye eleştirilmiş normal.bizim ülkede işten ayrılınca yeni işi aylarca bulamıyorsun da