nişanım vardı iptal oldu çok üzgünüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani işsiz kardeşiniz bir nişan uğruna herşeyi halletti mi ? Annenin durumu yok ve kendini, şartlarını zorlayarak nişan alışverişi mi yaptı ?
Çok tuhaf..

Erkek daha çok yapar diye bir durum da yok yani. Ha durumlari daha iyidir daha çok dahil olurlar. Bence adil olan bu cinsiyete göre değil kim daha varlıklıysa ondan daha fazla beklenebilir. A
Evlenirken bunu yapmayın. Türk erkeği ve onun validesi bunu beğenmedi

Her şey adetlere uymak zorunda değil ki ?adetleri de gelenekleri de sevmiyorum. Durumu yoksa siz idare edin, durumunuz yoksa o idare etsin . Olan olmuş sağlık olsun artık. Bundan sonraki hayatınızda bence önceliği kişiliğine verin . Ama pintilik fazla ise hiç bulaşmayın zaten.

e tabi o abiye elbise alinacak ikinci El alsaniz ölürsünüz di mi ?

Konu sahibesi zaten gezip en uygununu aradım diyor daha ne yapsın canını mı versin1500tl koyamayacaksa bu adam evi nasıl geçindircek? Haydi bunu da geçtim adam zaten tek tl vermemiş, giyeceği kıyafeti de konu sahibesine yıkmaya çalışmış.

Yarısını okudum hangi evrensel ne evrenseli evrensel şeyler sizin dünyanızdan ibaret değil sen adam damatlık adam sana nişanlık gelinlik vs alınca ne oluyor herkes kendi bütçesine göre kendi giyeceği şeyi alsın giysin işte karşı tarafa bastırırken iyi madem EVRENSEL adetler var alın iki tane takım zaten adam akıllı bir takım ayakkabısından kemerine rahat 5 tutacak onu ödeceyeğine kendi abiyeni gelinliğini al geç ben olsam bende ertelerim nişanı yakında karı koca olacağız sözde ama hala küçük hesaplar peşinde olan birini yanımda istemezdim

Beyaz eşyalari aliyormussunuz tamam da, yatak odası, oturma odaları, masaları, koltuklar, perdeler, halılar ne olacak? Hepsini alıp ikiye bolseydiniz o zaman. 4 bikezikle kalmamıştır eminim set, saat vb. De vardır.
Halı perde ortak alırız dedim. Hayır set saat istemedim. Düğpn de istemedim, nikah olsa yeterli dedim

E o zaman nasil evlenecekler nasil ev gecindirecekler Pardon aile destegi ile olur mu ?

Yani işsiz kardeşiniz bir nişan uğruna herşeyi halletti mi ? Annenin durumu yok ve kendini, şartlarını zorlayarak nişan alışverişi mi yaptı ?
Çok tuhaf..
Issiz olmasi nisani iptal etmesini gerektirmiyor
Burasi iflas etti gider baska biyerde calisir
Annemin nisan alisveris dedigim seyi toplasan 50 60 euro etmez. Guzel SIK tepsilerden aldi, bi kac paket cikolata.
Neresi tuhaf bunun
Nisani olacak kisi oglu, benim kardesim hepimiz elimizi cebimize attik annem 50 atmistir ben 200 abim 80 atmistir boyle boyle hep bir elden, herkes durumu yettigi kadar. cokda fistik gibi yapildi
Hepsini cocuga yuklemekdense....

bu para meseleleri hos degil ama sen zorluk cikarmiyorsan alinacak tek bir elbiseye bile laf soyleniyorsa o zaman dogru degil bence. yine de keske ikinizin ekonomik ozgurlugu olsaydi da bu tartismalara girilmeseydi.

annenin arayip hesap sorar gibi konusmalari dogru degil, annen seni korumaya calismis, karsi taraf da bozulmus tabi. giciklar. bu erkek ailelerinin herseye boyle gard alip kiza paramiz yok vik vik diye baski yapmasina gicik oluyorum. kiz tarafi da orta yolu bulmali tabi. bence hic devam etme bunlarla, evlenince acisini cikaracak potansiyelleri var. bence birak gitsin.

Bu kadar maddiyatın döndüğü ortamda ayrılmanız en iyisi olmuş. Daha şimdiden geçinemeyen adam evlenince nasıl yetecekmiş
zaten mesele gecinmek degil. ilk okuyunca gariban aile sandim. cocuk avukatmis. hem boyle para meselelerinde paramiz yok vs derler, sonra da kiz bi sey istemeyince ya da kendi alinca bozulurlar. en sevmedigim erkek tipi. simdi bile idare edememis, evlendikten sonra daha kotu olur. SAKIN EVLENME.

yarin obur gun sen iyilik yaptim bi sey istemedim dersin bunlar isteseydin biz her seyi alirdik derler.

Daha ilk başta maddiyat dönerse sonu hayır olmaz ve erkek arkadasin evlilik boyunca bile sana annenle olan münakaşasini basina kakacaktir bizde nisan yaptık erkek arkadaşım takım elbise istemedi onun yerine kravat kol düğmesi vs aldik düğün zamanı damatlık aldik tabi ki ama işte aileler araya girince çok sıkıntı oluyor hepimiz o sıkıntıları yaşadık biz sonlara doğru yaşadık belki düğün masrafları sıkıntısı da sebep olmuştur ama sizin daha ortada bisey yokken böyle sıkıntı yaşamanız hic hoş değil ilerde pişman olmamak için iyice düşünün derim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…