nişanım vardı iptal oldu çok üzgünüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim koca yemek yapar ama hiç ev işi yapmaz.bu durumda sanırım boşamalıyım kendisini k.k ya göre.ev kadını olsam da adam işten gelip işlerin yarısını yapmalıymış baksana.evet evet boşanması lazım bu adamınn

Yanlış çağırmışsınız
Çalışıyorum ve ev işlerini ortak yaparız
Çünkü medeni insanlarız
Malum ben de çalışıyorum o da çalışıyor
Eşit iş gücü koyuyoruz ortaya maddi açıdan

Evrensel gelenekler gereği tüm masraflar erkeğe yıkıldığı için onlar da diğer gelenekleri devam ettiriyor olabilirler
Benim eşime yaklaşımım erkek olduğun için her şeyi sana kakacağız olmadığı için herhalde ev işlerini tartışmaya açmamız gerekmedi
Konu sahibine de tavsiye ederdim ama geç kalmışım

dışarda çalışırken aynı zamanı aynı eforu harcıyorsanız elbette ev işleri de ya ortak olmalı ya da ortak parayla düzenli kadın alınmalı.yoksa kadın hem çalışsın hem de ev işlerini mükemmel yapsın yok yaa.bir de tüy takıp uçsun mu çalışan kadınlar

Niğdeyi bilemem de karadenizli bir arkadaşımız : bizim düğünde yemek ağırdır ; büyükbaş hayvan kesilir , şu kadar altın takılır diye istanbulda ailenin zamanında aldığı bir evi satacağını söylemişti. Ne yalan söyleyeyim içim yanmıştı. Düşünsenize bir ev satıyorsunuz düğün için. Yerine koy desen koyulur mu koyulmaz mı belli değil. O düğün yapıldı , evde gitti muhtemelen. Yazık o evi almak için harcanan emeklere.

Öyle hayat mı olur be hem işte çalış dön evde çalış
Tüylerim ürperdi
Öyle olsa dışarda çalışmazdım
Hiç kusura bakmasınlar

Bence kadın parasını kendine saklasın tüm işleri ve yemeği de erkek yapsın yeni geleneksel düzenimiz bu olsun

Kimseynen karşılaştırman guzum, hepsi farklı kulvarda koşuyor bunların

Bence kadın parasını kendine saklasın tüm işleri ve yemeği de erkek yapsın yeni geleneksel düzenimiz bu olsun
aradığınız adama ulaşılamıyor.lütfen tekrar deneyiniz mesajı gelir.nerede ayol o adam?zaten netflix de ronaldonun sevgilisi georgina nın hayatını izledim sinirlerim bozuldu iyice

Ne varmış ki hayatında? Tavsiye ediyorsan izleyim bende
izleme depresyona girersin.daha nikah olmadan ama çocuk yapmışken özel jetlerle elbise diktirmeye paris e gidiyor.ondan iniyor özel yata biniyor.ha bu arada yatta ki battaniyeler bile her....s marka.biz de burada damada takım elbise alınsın mıı alınmasın mıı yı konuşuyoruz yahuu

Konuyu yeni okudum da bisey anlamadim, anne demis ki abiye bakarken zorlandim, 2 depo yakit yedi falan, ne alaka?
ne takımı istiyor bu damat biz abiye ararken bile 2 depo benzin harcadık demiş kızın annesi.harcanıyor orası doğru da bunu niye söylemiş orasını hiç anlamadım

Konuyu yeni okudum da bisey anlamadim, anne demis ki abiye bakarken zorlandim, 2 depo yakit yedi falan, ne alaka?
Ödeseydiniz ne güzel olurdu diyor
Benzini bile damada kakma peşindeler
Hatta başlık parası da isterdik de yüce gönüllü olduğumyz için istemiyoruz yatın kalkın şükredin demişler işte

Olması gerekeni yapmışsınız. Ailenizi de sizi de tebrik ederim. İlla ortak yapılacaksa bende de böyle olmalı.

Neden kız tarafı , erkek tarafı diye tutturur ki insanlar. Sonra duyuyoruz yuva yıkılmış , kız yatak odasını ve her neyi aldıysa almış eşyasını çıkıyor. Ne acı. O odayı nasıl içi acımadan kullanabilir ki insan ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…