- 15 Şubat 2013
- 24.324
- 91.314
-
- Konu Sahibi eftalyaaa24
Kadın sinirsel olmus, ondan karistirdi heralUlusal ile evrensel kelimesini karıştırmış sanırım konu sahibi. Ulusal adet diye de bir şey yok gerçi. Ülkenin her yerinde farklı gelenekler var.
benim koca yemek yapar ama hiç ev işi yapmaz.bu durumda sanırım boşamalıyım kendisini k.k ya göre.ev kadını olsam da adam işten gelip işlerin yarısını yapmalıymış baksana.evet evet boşanması lazım bu adamınngiggles ben de hem ev hanımıyım ,hem düğünümüzü ortaklaşa yaptık , hem de kocişim evde bana iş bırakmaz ekibi gelir diye bekliyordum hoşgeldiniz benim kocam bu katEgoriye girmiyor ama geleneksel erkekler böyle yapıyor ben de ona istinaden yazdım. Geleneklere uyulmayacaksa hayat boyu uyulmasın demek istedim
Yanlış çağırmışsınızgiggles ben de hem ev hanımıyım ,hem düğünümüzü ortaklaşa yaptık , hem de kocişim evde bana iş bırakmaz ekibi gelir diye bekliyordum hoşgeldiniz benim kocam bu katEgoriye girmiyor ama geleneksel erkekler böyle yapıyor ben de ona istinaden yazdım. Geleneklere uyulmayacaksa hayat boyu uyulmasın demek istedim
dışarda çalışırken aynı zamanı aynı eforu harcıyorsanız elbette ev işleri de ya ortak olmalı ya da ortak parayla düzenli kadın alınmalı.yoksa kadın hem çalışsın hem de ev işlerini mükemmel yapsın yok yaa.bir de tüy takıp uçsun mu çalışan kadınlarYanlış çağırmışsınız
Çalışıyorum ve ev işlerini ortak yaparız
Çünkü medeni insanlarız
Malum ben de çalışıyorum o da çalışıyor
Eşit iş gücü koyuyoruz ortaya maddi açıdan
Evrensel gelenekler gereği tüm masraflar erkeğe yıkıldığı için onlar da diğer gelenekleri devam ettiriyor olabilirler
Benim eşime yaklaşımım erkek olduğun için her şeyi sana kakacağız olmadığı için herhalde ev işlerini tartışmaya açmamız gerekmedi
Konu sahibine de tavsiye ederdim ama geç kalmışım
Niğdeyi bilemem de karadenizli bir arkadaşımız : bizim düğünde yemek ağırdır ; büyükbaş hayvan kesilir , şu kadar altın takılır diye istanbulda ailenin zamanında aldığı bir evi satacağını söylemişti. Ne yalan söyleyeyim içim yanmıştı. Düşünsenize bir ev satıyorsunuz düğün için. Yerine koy desen koyulur mu koyulmaz mı belli değil. O düğün yapıldı , evde gitti muhtemelen. Yazık o evi almak için harcanan emeklere.Niğde'de erkek tarafı muhakkak ev alırmış. Kız tarafı da evi döşermiş. Bunu duyduğumda çok şaşırmıştım, bu şartlar altında kimse evlenemez mesela. (tayin vvs durumundan ev alamayacak olanlarda o dönem için ev parası kadar altın takarlarmış)
Öyle hayat mı olur be hem işte çalış dön evde çalışdışarda çalışırken aynı zamanı aynı eforu harcıyorsanız elbette ev işleri de ya ortak olmalı ya da ortak parayla düzenli kadın alınmalı.yoksa kadın hem çalışsın hem de ev işlerini mükemmel yapsın yok yaa.bir de tüy takıp uçsun mu çalışan kadınlar
Bence kadın parasını kendine saklasın tüm işleri ve yemeği de erkek yapsın yeni geleneksel düzenimiz bu olsundışarda çalışırken aynı zamanı aynı eforu harcıyorsanız elbette ev işleri de ya ortak olmalı ya da ortak parayla düzenli kadın alınmalı.yoksa kadın hem çalışsın hem de ev işlerini mükemmel yapsın yok yaa.bir de tüy takıp uçsun mu çalışan kadınlar
Bence tam tersi.Evrensel gelenekler gereği tüm masraflar erkeğe yıkıldığı için onlar da diğer gelenekleri devam ettiriyor olabilirle
Kimseynen karşılaştırman guzum, hepsi farklı kulvarda koşuyor bunlarınbenim koca yemek yapar ama hiç ev işi yapmaz.bu durumda sanırım boşamalıyım kendisini k.k ya göre.ev kadını olsam da adam işten gelip işlerin yarısını yapmalıymış baksana.evet evet boşanması lazım bu adamınn
aradığınız adama ulaşılamıyor.lütfen tekrar deneyiniz mesajı gelir.nerede ayol o adam?zaten netflix de ronaldonun sevgilisi georgina nın hayatını izledim sinirlerim bozuldu iyiceBence kadın parasını kendine saklasın tüm işleri ve yemeği de erkek yapsın yeni geleneksel düzenimiz bu olsun
İşte bu düzeni biz yaratalım. Bizim kizlar 30 yaşına gelmeden halledelim şu işiaradığınız adama ulaşılamıyor.lütfen tekrar deneyiniz mesajı gelir.nerede ayol o adam?zaten netflix de ronaldonun sevgilisi georgina nın hayatını izledim sinirlerim bozuldu iyice
Ne varmış ki hayatında? Tavsiye ediyorsan izleyim bendearadığınız adama ulaşılamıyor.lütfen tekrar deneyiniz mesajı gelir.nerede ayol o adam?zaten netflix de ronaldonun sevgilisi georgina nın hayatını izledim sinirlerim bozuldu iyice
izleme depresyona girersin.daha nikah olmadan ama çocuk yapmışken özel jetlerle elbise diktirmeye paris e gidiyor.ondan iniyor özel yata biniyor.ha bu arada yatta ki battaniyeler bile her....s marka.biz de burada damada takım elbise alınsın mıı alınmasın mıı yı konuşuyoruz yahuuNe varmış ki hayatında? Tavsiye ediyorsan izleyim bende
Ay birinin abisinden bahsediyolar sandim ben gxgxhhx, pardon simdi anladim, abiyeci gezerken harcanan benzin parasi mi bu?Konuyu yeni okudum da bisey anlamadim, anne demis ki abiye bakarken zorlandim, 2 depo yakit yedi falan, ne alaka?
ne takımı istiyor bu damat biz abiye ararken bile 2 depo benzin harcadık demiş kızın annesi.harcanıyor orası doğru da bunu niye söylemiş orasını hiç anlamadımKonuyu yeni okudum da bisey anlamadim, anne demis ki abiye bakarken zorlandim, 2 depo yakit yedi falan, ne alaka?
Ödeseydiniz ne güzel olurdu diyorKonuyu yeni okudum da bisey anlamadim, anne demis ki abiye bakarken zorlandim, 2 depo yakit yedi falan, ne alaka?
Evrensel adet diye bişey yoktur adet adet diye yuva yıkıyorsunuz. Herkes kendine alacağını kendi parasıyla alsın. Bazı kızlar nasılsa karşı taraf alıyo diye abartıp olmayacak şeyler istiyolar. Yok yatakodasını kız yaparmış yok bilmem neyi erkek almak zorundaymış. Neden ? Biz gittik gelinlik damatlık eşya yatak yorgan ne varsa aldık atıyorum 50 bin tuttuysa 25 benim babam verdi 25 onun babası konu kapandı. Ekstradan kına kıyafetiymil damadın kınada giyeceğin takımmıl herkes gitti kendi aldı.
Keske bi de bos mezar olaydi bdhdhhdÖdeseydiniz ne güzel olurdu diyor
Benzini bile damada kakma peşindeler
Hatta başlık parası da isterdik de yüce gönüllü olduğumyz için istemiyoruz yatın kalkın şükredin demişler işte
Zaten damada kakılmayan bi o kalmışKeske bi de bos mezar olaydi bdhdhhd