- 9 Aralık 2009
- 17.083
- 54.285
-
- Konu Sahibi eftalyaaa24
Bir de neden erkekler ortak olmuyor, akşam yenecek yemeği düşünmez gibi bir algı var anlamadım.Sizinki ev işlerine ortak olmuyorsa kendi tercihlerinizi sorgulayın bence
Normali zaten ortak olması çünkü
Sizin mantığa göre düğün içim belli bi bedel ödetip kocamızın hizmetçisi oluyoruz
Düğünde yaptırdığımız masraf da hizmet bedeli
Bağzı (!) Kocalar düşünmüyormuşBir de neden erkekler ortak olmuyor, akşam yenecek yemeği düşünmez gibi bir algı var anlamadım.
Gerekiyor ama özellikle işte bazı günlerde.Benimkinde hiç yok ya, hayatında hiç giymedi
Bana öyle dense ben de düşünmem uzun süre.Bağzı (!) Kocalar düşünmüyormuş
İçlerinden düğünde tüm masrafı yaptım bi de yemek mi düşüneceğim diyor olabilirler
Erkeksin ödeyeceksin tabi dendiyse zamanında
takım elbisesi olmayan öğretmen ha?Benimkinde hiç yok ya, hayatında hiç giymedi
Mümkün olsa şort ve tişörtle evlenir benimkiGerekiyor ama özellikle işte bazı günlerde.
Normalde takım elbise giyen pek kalmadı ama bazı günlerde bakıyoruz erkekler hep takim giymiş.
Seninki de gün gelip almak zorunda kalacak.
Öğretmenle mi evleniyosun kuzum?Mümkün olsa şort ve tişörtle evlenir benimki. Bence de olması lazım
Oo onlar baya spor. Kot giymeyen erkek öğretmen tanımıyorum. Biz de çok dar olmamak şartıyla (gerçi dar olunca da kimse bişi demedi) kot, sweatshirt falan giyiyoruz. Gerçi bu ara soğuktan dolayı ben termal tayt üstüne kadife pantolon giyiyorumtakım elbisesi olmayan öğretmen ha?demek ki erkek öğretmenlerin tarzı da sporlaşmış artık
heee kaderi aynı sennn ama kız çok aşık olduğundan ses etmiyoruz dostları olarakÖğretmenle mi evleniyosun kuzum?
Hele ogretmense şimdiye kadar iyi dayanmış takım elbiseye:)Öğretmenle mi evleniyosun kuzum?
İkimiz de öğretmeniz kuzum, evliliğe birkaç yıl var dahaÖğretmenle mi evleniyosun kuzum?
vay canınaa ben 13 yıl önce öğretmenlik yaparken değil jean giymek kumaş pantolonumuz darsa üstüne ya önlük ya da uzun br hırka giymemiz istenmişti.bayağı gelişmişiz son 10 yılda.iyi iyiiiiiOo onlar baya spor. Kot giymeyen erkek öğretmen tanımıyorum. Biz de çok dar olmamak şartıyla (gerçi dar olunca da kimse bişi demedi) kot, sweatshirt falan giyiyoruz. Gerçi bu ara soğuktan dolayı ben termal tayt üstüne kadife pantolon giyiyorum. Kot buz gibi tutuyor.
damat avukat ama.mutlaka vardır takım elbisesii.suçlular bile takımı çekip ceza indirimi alıyorlar yahuuİkimiz de öğretmeniz kuzum, evliliğe birkaç yıl var daha. Ceycey evden bir takım giysin damat bey demiş de herkesin de olmayabiliyor diye yazayım dedim ben .
Gittiğim köy okulunda bir kadın mini etek giyiyor, saçları da gri. Fiziği de düzgün, bugün ne giymiş diye inceliyorum kadınıvay canınaa ben 13 yıl önce öğretmenlik yaparken değil jean giymek kumaş pantolonumuz darsa üstüne ya önlük ya da uzun br hırka giymemiz istenmişti.bayağı gelişmişiz son 10 yılda.iyi iyiiiii
Evet evet onun vardırdamat avukat ama.mutlaka vardır takım elbisesii.suçlular bile takımı çekip ceza indirimi alıyorlar yahuu
Ulusal ile evrensel kelimesini karıştırmış sanırım konu sahibi. Ulusal adet diye de bir şey yok gerçi. Ülkenin her yerinde farklı gelenekler var.Sinirsel olmanizi anliyorum ama kina, soz, nisan gibi adetler sizin sandiginiz gibi evrensel degil, bizim cografyaya mahsus isler
Neyse yaa? Çok karışmayım ben... de çok aşık olduğuna emin miyiz peki? Yani böyle evlenmezsem ölürüm gibi mi? Ay evlensek de rahat rahat bı sevişsek gibi mi? Duramadım karisicam yineheee kaderi aynı sennn ama kız çok aşık olduğundan ses etmiyoruz dostları olarak