nişanım vardı iptal oldu çok üzgünüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de neden erkekler ortak olmuyor, akşam yenecek yemeği düşünmez gibi bir algı var anlamadım.

Bir de neden erkekler ortak olmuyor, akşam yenecek yemeği düşünmez gibi bir algı var anlamadım.
Bağzı (!) Kocalar düşünmüyormuş
İçlerinden düğünde tüm masrafı yaptım bi de yemek mi düşüneceğim diyor olabilirler
Erkeksin ödeyeceksin tabi dendiyse zamanında

takım elbisesi olmayan öğretmen ha? demek ki erkek öğretmenlerin tarzı da sporlaşmış artık
Oo onlar baya spor. Kot giymeyen erkek öğretmen tanımıyorum. Biz de çok dar olmamak şartıyla (gerçi dar olunca da kimse bişi demedi) kot, sweatshirt falan giyiyoruz. Gerçi bu ara soğuktan dolayı ben termal tayt üstüne kadife pantolon giyiyorum . Kot buz gibi tutuyor.

vay canınaa ben 13 yıl önce öğretmenlik yaparken değil jean giymek kumaş pantolonumuz darsa üstüne ya önlük ya da uzun br hırka giymemiz istenmişti.bayağı gelişmişiz son 10 yılda.iyi iyiiiii

İkimiz de öğretmeniz kuzum, evliliğe birkaç yıl var daha . Ceycey evden bir takım giysin damat bey demiş de herkesin de olmayabiliyor diye yazayım dedim ben .
damat avukat ama.mutlaka vardır takım elbisesii.suçlular bile takımı çekip ceza indirimi alıyorlar yahuu

vay canınaa ben 13 yıl önce öğretmenlik yaparken değil jean giymek kumaş pantolonumuz darsa üstüne ya önlük ya da uzun br hırka giymemiz istenmişti.bayağı gelişmişiz son 10 yılda.iyi iyiiiii
Gittiğim köy okulunda bir kadın mini etek giyiyor, saçları da gri. Fiziği de düzgün, bugün ne giymiş diye inceliyorum kadını beğeniyorum tarzını.

giggles ben de hem ev hanımıyım ,hem düğünümüzü ortaklaşa yaptık , hem de kocişim evde bana iş bırakmaz ekibi gelir diye bekliyordum hoşgeldiniz benim kocam bu katEgoriye girmiyor ama geleneksel erkekler böyle yapıyor ben de ona istinaden yazdım. Geleneklere uyulmayacaksa hayat boyu uyulmasın demek istedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…