nişanım vardı iptal oldu çok üzgünüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annen çok mu uslüpluydu ?
Vallahi utanılacak cinstensiniz.
Evrensel adetler, sinirseller.
Hatta eminim psikolojiniz yerine de psikoloğunuz bozulmuştur.
Ya dayanamayacağım, cidden çok fena ifadeler var. Hangi eğitim fakültesinden mezun oldu acaba sayın meslektaşım?
Dört koca yıl lisans eğitimi alıp da "sinirsel olmak" diye bir deyim uydurmak... Şu -sel,-sal ekinin de her şeye eklenmesi ayrı bir gıcığıma gidiyor zaten. Kendi kendilerine kelime türetiyorlar ya. Takılmayayım diyorum, ondan sonra "gramer-nazi" diyorlar. Ama görülmeyecek gibi de değil maşallah.

Universite mi
Mezunu mu
Deme ya

Uzaylı da olsa insan insandır, nişanlığı erkek tarafı alır
Andromeda galaksisinde süt parası olarak kızın babasına 6 çift titanyum eldiven de alınıyormus diye duydum.( herkesin 12 kolu varmış orda ) kol-bacak sayısı bile değişebilir ama süt parası - başlık parası evrenseldir yaniiiii , bunu herkes bilirrr

Bu damat evlendikten sonra ev işlerine ortak olacak mıydı, benim anam babam demekten imtina edecek miydi çok merak ediyorum. Herkes kız tarafına atıp tutarken elini vicdanına koysun. Düğün masrafında eşit olan evlilik hayatında da eşit olsun madem. Ama yok ben eve hatun alıyorum diyen erkek elini taşın altına koysun bi zahmet. Haa evlenirken ailelerden destek görenleri kapsamıyor yazdıklarım, onlar haybeye konuşan taraf

Sen de haklısın gibi

Sen de haklısın gibi
Gibi fazla elbette haklıyım. Evlenince eve para getireceğim, çocuklara bakacağım, ev işleri benden sorulacak ama evlenirken masrafta ortaklık… oldu canım başka?? Ama adam kahvaltıyı yemeği yapar, çocuklara bakar, evi süpürür, misafir ağırlar, akşama ne yiyeceğiz diye tasa eder falan o zaman okey. Eşitlik olacaksa her zaman ve her yerde olmalı

örf ve adetlerde erkeklere değil kadınlara daha çok iş düşüyor üniversite mezunu birisinin bu eski bilgilerle ne iş var.
eş her an olmayabilir iki çocukla aldatırsa ne olacak eşiniz?

bilmiyorum da bu çok zor gibi evet erkekler yardımcı olabiliyor evlilikte ama sonucta yine kadın yönlendiriyor hiç tasa etmiyorlardır yemek için

balık baştan kokar yolver gitsin

Bu evrensel adetler hiç gündemimize gelmediğine göre galiba biz bu evrende yaşamıyoruz
Nişan da herkes kendi elbisesini kendi ayakkabısını aldı hiç konuşmadık bile kim kime ne alacak diye
Evlenince benim bekarken kaldığım eve yerleştik benim eşyaları kullanıyoruz sadece eksik olan 3-4 parça eşya aldık (salona perde, mutfağa bir halı, bir yemek takımı ve birde blender seti ) kim ödedi hatırlamıyorum bile herhalde o an kim aldıysa o ödemiştir.
Allaha şükür yaklaşık 3 yıldır muhteşem giden bir evliliği var ve henüz ilk kavgamızı etmedik

Allah aşkına bırakın şu kim ne aldı kim kime bohça yaptı işlerini de mutlu olacağınız bir evlilik yapın

Bu nasıl konu kız? Bıdıbıdı olduğunu, vırvır yaptıgını, bıtbıt dediğini, bla bla soylediğini....hahah iyi enerji harcamışsın konuyu yazarken...

Ay sana bi söz elbisesi almak bile batmış beyefendiye, 40ına kadar bekar kalacak biri bence bosveeer

Sizinki ev işlerine ortak olmuyorsa kendi tercihlerinizi sorgulayın bence
Normali zaten ortak olması çünkü

Sizin mantığa göre düğün içim belli bi bedel ödetip kocamızın hizmetçisi oluyoruz
Düğünde yaptırdığımız masraf da hizmet bedeli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…