Merhaba Arkadaşlar, ben Şubat ayında nişan yapmayı düşünüyorum. Ama bütçem kısıtlı davetli sayısı fazla. Her şey dahil bir yer olsun istiyorum. Düğün salonu istemiyorum..
Mesela kişi başı 60 TL değilde 200 kişi 2000 TL gibi toplu fiyat veren bir yer olsun istiyorum..(rakamlar tamamen hayalidir:)) Bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz yerler var mı??
Nasıl bir yer istediğini tam olarak anlayamadım. Düğün salonu olmasın diyorsun; Açık havada kır nişanı yapıcam desen şubat ayı için bence uygun olmaz. Cafe tarzı bir yer mi düşünüyorsun. Birde yer olarak ne taraflarda olması gerekiyor.
inan ki o kadar masrafa gerek yok hele bütcen kısıtlıysa hiç girme derim böyle şeylere evde küçük bi topluluk arasında yap olsun bitsin ben öyle yaptım bütün hevesimi düğünümde aldım zaten allaha şükür rüya gibi bir düğün oldu allah herkese nasip etsn
Nasıl bir yer istediğini tam olarak anlayamadım. Düğün salonu olmasın diyorsun; Açık havada kır nişanı yapıcam desen şubat ayı için bence uygun olmaz. Cafe tarzı bir yer mi düşünüyorsun. Birde yer olarak ne taraflarda olması gerekiyor.
Aynen öyle cafe tarzı bir yeri kapatmak istiyorum fakat kişi başı öyle fazla rakamlar olmasın istiyorum. İstanbul Bostancı'da oturuyoruz bu yakada olması daha iyi olur tabi ama karşıda uygun bir yer bulursam orasıda olabilir
inan ki o kadar masrafa gerek yok hele bütcen kısıtlıysa hiç girme derim böyle şeylere evde küçük bi topluluk arasında yap olsun bitsin ben öyle yaptım bütün hevesimi düğünümde aldım zaten allaha şükür rüya gibi bir düğün oldu allah herkese nasip etsn