• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişanım için denediğim 2 Abiye elbise (TESETTÜRLÜ)

sizler için küçük bi araştırma yaptığım bi kaç tesettürlü model buldum umarım hoşunuza gider :71:

742678348-202x300.jpg

e1d420abeb5bfd067bb7cd67c1a263a8_1271541138.jpg

f565673f0b4b6311e65f138ddfb52b43_1271541304.jpg

tesetturlu-abiye-kiyafetler-6-199x300.jpg

pembeli-tesettur-elbise-cesitleri.jpg

7524d1270815721-tesetturlu-gelinlikler-.jpg

abiye_ilemeli_kiyafet.jpg

kapal_abiye.jpg

daha güzellerini eklemek isterdm ama internette fazla model yok genelde hep aynıları çıkıyo benim en çok hoşuma giden beyazlar farklı renkelerde de çok hoş durabilir. şimdilik bu kadar ekliyorum farklı modeller bulursam sizlerle paylaşırım :70:

Son düzenleme:
$imagesCA8HMYI6.jpg akerin eşarbı bu canım bunu altın sarısı başka bir etolle yaptırır ve aksesuar kullanırsan kırmızıya harıka olur bide altın sarısı fantazi ayakkabı:34:

canozum, ayhhhh bu son elbise harikaa bayildim, en iyi secimi yapmissin.
Bende gecen birkac elbise baktim buna benzer, muhtesem yuzyil dizisinden esinlenerek yapilmis kiyafetlermis bunlar.

Mahsuru yoksa aldigin yeri ogrenebilirmiyim ve fiyati/marka vs

mutluluklar:72:

beğenmene sevındım canım daha da güzelleri vardı tesettürlu kıyafet olarak en çok çeşit burada buldum ve beğendım hepsini gerçekten ben sakaryadayım SEÇİL MAĞAZALARI var verdiği karta baktım şimdi İstanBUL DA ÜMRANİYE DE DE VARDMIŞ MAĞAZASI... telefon numarası da yazıyo istersen verebilirim

elbisenın fiyatı 390 Liraydı 340a aldık

canim bence siyah daha guzelmis.. o kirmizi dediginide tekbir bi kac yil once satiyordu
o modeli her yerde bulabilirsin.. ama siyah daha cok hosuma gitti onun baska renkleri yokmu canim?

PUdra rengi vardı nişanlığımı aldım başka bir yerden ilerkı sayfalara bakmadın sanırım :D:D:D

cnmmmm nişanlığınııı çokkk beğendimmmm inşşş nişanında çoook güzel olurrr.bizde mayısta inş nişan düşünüoruzz ama maleseff kıyafet konusunda daha hiç bi fikrim yokk :50: bende kapalıyım hemde yeni kapandım sayılır bunun içinn nerelere bakcam neresi iidir pek bi fikrim yok:43: sen nerden aldın nereleri önerirsinn???

canım ben Sakaryadayım ama burdakı mağazalar İstanbulda da oluyor zaten dediğim gibi yukarda SEÇİL MAĞAZALARINDA çok fazla alternatif vardı ve hepsi çok şık....ÜMRANIYE de varmış SEÇİL MAĞAZASI oraya bakmadan alma derim...

senin aldığın en güzeli bence çok beğendim renk seçimi de harika gece mavisi çok güzel bir renk hayırlısı olsun :46:

canım ben Sakaryadayım ama burdakı mağazalar İstanbulda da oluyor zaten dediğim gibi yukarda SEÇİL MAĞAZALARINDA çok fazla alternatif vardı ve hepsi çok şık....ÜMRANIYE de varmış SEÇİL MAĞAZASI oraya bakmadan alma derim...[/QUOTE]

cnmmmmm çok çok teşk ederimmmmmm :42::34:

bencede kesinlikle kırmızı
hem baştan nişanda siyahla başlama allah korusun başına kara gelmesin
ben çok korkarım öyle şeylerden

Ni$aniniz evdemi olacak? Benim ni$anim evde olacagi icin bende bu sekilde sade bi elbise ariyorum. InsaAllah istedigim gibi bi elbise bulabilirim. Mutluluklar dilerim :)

Back