Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siyah ve gümüş rengi geliyor aklıma, dediğim yerlere bi bak bulursun bişiler, ay çok heycanlı zamanlar. Allah ağız tadıyla tamamına erdirsin.
evett aminn inşallah :):)
bu arada kırmızı elbisenın yakası açık normal bi eşarp alırsam kuaför onu kapatabilecekmi acabaaa ????? yakayı kapatabilmek için kestirme eşarp isteyebilir off yaa vallahi nişanlık seçmek gelınlııkten daha zorrr
cnm nar çiçeği bulabilirsen çok güzel bi renk daha da cıvıl cıvıl olur siyah gibi koyu renkler tercih etme ağır durmasın bence
evet cnm genede kırmızı giyiliyor. bindallı yada abiye olabilir.kınada kırmızımı giyiliyor?yanlış anlamayın merakımdan soruyorum.bu konuda bazı yörelerin adeti olabilir.dikkatimi çekti. mesela ben de nişan ve kınada sarı giyilmez diye bir hurafe biliyorum.Ayrılık olurmuş.Allah korusun...
Canım ikisi de çok yakışmış esasında siyahın modeli daha hoş gibi ama renk olarak kırmızı daha güzel olur. Birşey soracağım sana armine dediğin elbise 2011 yaz sezonundan mı? ben kreasyonda göremedim ben de yavaş yavaş bakınıyorum da nişan kıyafeti. Bilgilendirirsen sevinirim canım..