• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişanım için denediğim 2 Abiye elbise (TESETTÜRLÜ)

ikiside yakışmış ama kırmızıyı seçenlerdenim.

siyah ve gümüş rengi geliyor aklıma, dediğim yerlere bi bak bulursun bişiler, ay çok heycanlı zamanlar. Allah ağız tadıyla tamamına erdirsin.:nazar:

evett aminn inşallah :):)

bu arada kırmızı elbisenın yakası açık normal bi eşarp alırsam kuaför onu kapatabilecekmi acabaaa ????? yakayı kapatabilmek için kestirme eşarp isteyebilir off yaa vallahi nişanlık seçmek gelınlııkten daha zorrr

evett aminn inşallah :):)

bu arada kırmızı elbisenın yakası açık normal bi eşarp alırsam kuaför onu kapatabilecekmi acabaaa ????? yakayı kapatabilmek için kestirme eşarp isteyebilir off yaa vallahi nişanlık seçmek gelınlııkten daha zorrr

benim göğsüm hizasında kına elbisem vardı, onu kapadı... bi alternatif arkadaşımın yaptırdığı bişeyi söyliyim(: aynı renk kumaş ile içten yama şeklinde kapattırdı terziye, aldığın yer ölçü alıp dikim yaptıran terzisine söylesin 5 dakikalık iş. çok zor değil canım stress yapma tadını çıkar...

valla canım pembe bence ben çok begendim öle balon kolları çok begeniyorum fiyatıda çok iyiymiş tekbirde ben böle balon kollu çok güzel abiyeler görmüştüm başka tekbir magazalarınada bak canım

kızlar çok sağolun yaa valla çok güzel fikir veriyorsunuz:66: :66: :66: hepinize teşekkürler..

bu arada elbisenin pembe gözüktüğünün farkındyım ama pembe değil kırmızıı Hemde çok güzel bi kırmızıı:52:

cnm nar çiçeği bulabilirsen çok güzel bi renk daha da cıvıl cıvıl olur siyah gibi koyu renkler tercih etme ağır durmasın bence :52:

cnm nar çiçeği bulabilirsen çok güzel bi renk daha da cıvıl cıvıl olur siyah gibi koyu renkler tercih etme ağır durmasın bence :52:

nar çiçeğine bende bayılıyorum hatta çok istiyorumm ama yok işte uzun kollu abiye bulduğuma şükrediyorum hiç bir yerde yokk bunuda henüz almadım inşallah bitmez tek beden kalmıştı

kınada kırmızımı giyiliyor?yanlış anlamayın merakımdan soruyorum.bu konuda bazı yörelerin adeti olabilir.dikkatimi çekti. mesela ben de nişan ve kınada sarı giyilmez diye bir hurafe biliyorum.Ayrılık olurmuş.Allah korusun...
evet cnm genede kırmızı giyiliyor. bindallı yada abiye olabilir.

cnm sıyah olmasın bence cunku bu ozel bı gun cıvıl cıvıl olmalısın kırmızı dıyorum

Canım ikisi de çok yakışmış esasında siyahın modeli daha hoş gibi ama renk olarak kırmızı daha güzel olur. Birşey soracağım sana armine dediğin elbise 2011 yaz sezonundan mı? ben kreasyonda göremedim ben de yavaş yavaş bakınıyorum da nişan kıyafeti. Bilgilendirirsen sevinirim canım..

Canım ikisi de çok yakışmış esasında siyahın modeli daha hoş gibi ama renk olarak kırmızı daha güzel olur. Birşey soracağım sana armine dediğin elbise 2011 yaz sezonundan mı? ben kreasyonda göremedim ben de yavaş yavaş bakınıyorum da nişan kıyafeti. Bilgilendirirsen sevinirim canım..

canım bılmıyorumm yarın gidince sorarımm

ikisi de çok güzel ama ben çok kararsızımdır böyle zamanlarda allah sana kolaylık versinn nişanında hayırlı olsun:))))

siyahın modeli çok güzel ama rengi pudra bembesi olsa daha güzel durur bence acele karar verme ve bu iki elbise arasında kalma başka modellerede bak derim

bence nişanda siyah olmaz sonuçta en mutlu günlerinden biri hem ağır durması adına bi çok misafir siyah giyer sende aralarında kaybolursun bence siyahın modeli ama farklı bir renk

siyahın pudra pembesi vardı kızlar ama siyah kadar güzel durmuyordu ve kuzenımde o renk gıydığı için nişanda açıkçası pudra pembesı düşünmüuorum.... kırmızı kıyafet Armine nın 2011 sezonundanbmış bu arada...

Ve.... Nişan kıyafetımı aldım ama bu ikisinden biri değil başka bi ara resmını koyarım Gece Mavisi ama benım çektiğim resım başka bir renk çünkü orda renk yoktu onu gıymıştım ama suan başka rengi dikiliyo 1 hafta sonra alacağım magazadan üzerime giyipte çekerimm çünkü askıda ki haliyle elbise belli olmuyor.... üzerimde çekmeme izin vermedi gıcıklarrr:27: :27: elbiseyi Aldığımda koyacam resmı:66:

Son düzenleme:
Bence Siyah elbise cok ama cok güzel kirmizi rengi cok severim ama kirmizi güzel degil kesinlikle siyah elbiseden vaz gecme esarbini lila rengi secebilirsin altinada lila rengi ayakkabi cok hos olur

siyahli daha güzel daha asil durmus, esarbin kesinlikle sade olsun ve en uygun renk bence caramel, koyu crem tonlari olurdu. Gögüs bölgesindeki taslara uygun bi renk

Back