• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişanım için denediğim 2 Abiye elbise (TESETTÜRLÜ)

ikiside çok tatlı olmuş maşallah! kırmızıyı çok sevmediğim için tercihimi siyahtan yana kullanacağım. ama nişan olması sebebiyle giyebilirsen kırmızıda güzel bi seçim olabilir...

Arkadaşlar o 2elbiseden vazgeçtım ve sonunda nişanlığımı aldım ama rengi bu değil GECE MAVİSİ OLACAK...

4254.jpg
4279.jpg

4271.jpg

tESETTÜRlü Nişanlık arıyanlara bir model daha benım gibi cepkenden sıkılan arkadaşlar için bu elbiseyide giydim çok hoştu iç içe 2 Kolu var buna da bayılmıştım ama nişanlım üstteki modeli çok beğendiği için ben onu tercih ettim

4310.jpg

Arkadaşlar o 2elbiseden vazgeçtım ve sonunda nişanlığımı aldım ama rengi bu değil GECE MAVİSİ OLACAK...

4254.jpg
4279.jpg

4271.jpg

tESETTÜRlü Nişanlık arıyanlara bir model daha benım gibi cepkenden sıkılan arkadaşlar için bu elbiseyide giydim çok hoştu iç içe 2 Kolu var buna da bayılmıştım ama nişanlım üstteki modeli çok beğendiği için ben onu tercih ettim

çok hoş ve çok şık canım mutluluklar dilerim :71: :61:

canım ikiside gerçekten çok güzel ama kırmızı olan daha başka durmuş tabii
benim hoşuma giden kırmızı olan karar senin

son aldığını görmemiştim aldığın diğerlerini güzellikten dolayı bastırmış

Son düzenleme:
canozum, ayhhhh bu son elbise harikaa bayildim, en iyi secimi yapmissin.
Bende gecen birkac elbise baktim buna benzer, muhtesem yuzyil dizisinden esinlenerek yapilmis kiyafetlermis bunlar.

Mahsuru yoksa aldigin yeri ogrenebilirmiyim ve fiyati/marka vs

mutluluklar:72:

ayy ıkısıde cok guzel bu elbıselerın... bence sıyahını nısanda... kırmızısınıda kına gecende gıyın:70::70:

mutluluklar:70::70:

canim bence siyah daha guzelmis.. o kirmizi dediginide tekbir bi kac yil once satiyordu
o modeli her yerde bulabilirsin.. ama siyah daha cok hosuma gitti onun baska renkleri yokmu canim?

canım ikiside çok yakışmış ama ben kırmızıyı secmeni isterdim cünkü nişan bu acık renk olsun siyah olmasın bence :34: mutluluklar dilerimm :71:

cnmmmm nişanlığınııı çokkk beğendimmmm inşşş nişanında çoook güzel olurrr.bizde mayısta inş nişan düşünüoruzz ama maleseff kıyafet konusunda daha hiç bi fikrim yokk :50: bende kapalıyım hemde yeni kapandım sayılır bunun içinn nerelere bakcam neresi iidir pek bi fikrim yok:43: sen nerden aldın nereleri önerirsinn???

selam....iki kıyafettte güzeldi ama daha güzelleri var diye yazacaktım .....bu elbise diğerlerine göre cok daha güzel....fatihde CENGİZ AKTÜRK magazası var...orada gercekten çok güzel kıyafetler var ama buda cok güzel güle güle giyinin inşallah

kirmizi olan cok guzel. siyah olani sakin secme))) nisan gunude siyah bir elbise biraz tuhaf geliyor bana)))) tabi benim fikrim:27:

bence kırmızı olsun benim olsun :77:
kırmızı daha güzel bencede onu seç..siyahh cok kapatır hemde matem tutar gbi olur:68:

sizler için küçük bi araştırma yaptığım bi kaç tesettürlü model buldum umarım hoşunuza gider :71:

imgres

imgres

imgres

imgres

daha güzellerini eklemek isterdm ama internette fazla model yok genelde hep aynıları çıkıyo benim en çok hoşuma giden beyazlar farklı renkelerde de çok hoş durabilir. şimdilik bu kadar ekliyorum farklı modeller bulursam sizlerle paylaşırım

Son düzenleme:
Back