• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişanım için denediğim 2 Abiye elbise (TESETTÜRLÜ)

canozumm

Guru
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
326
21
318
Sakarya
arkadaşlar nişanım için bu 2 elbiseyi çok beğendim özellikle kırmızı olanı foto da biraz basit duruyo ama gerçekte çok çok güzel burda pembe gibi çıkmış ama çok güzel bir kızmızı ... ve kollarından sarkan kıvrımlı kumaş parçası çok hoş duruyo burda belli olmasada ...oynarken özellikle çok güzel durur :):):)

cepken den artık nefret ettim ve uzun kollu abiye bulmak çok zor ama bunlar benım çok hoşuma gittii...:46: :46: :46:

Bu elbise Tekbir mağazalarında fiyatı 200 Lira çok uygun Eteği kuyruklu uzun biraz çok güzelll

6431.jpg

6444.jpg

6458.jpg

6467.jpg

Buda ARMİNE mağazasında fiyatı 350 lira..:52: :52: :52:

6486.jpg

6505.jpg

siyah da çok şık durmuş ama ben kırmızı diyorum çünkü daha cıvıl cıvıl..
hayırlı olsun şimdiden:71::71:

kırmızının modeli de rengi de çok hoş. siyahı beğenmedim. şimdiden nişanın hayırlı olsun....

siyahın modeli hoşmuş onun parlement mavisi rengide hoş olur.Kırmızı güzel beğendim bence kırmızıyı alın.Hayırlı olsun şimdiden

ben de arkadaşlara katılıyorum canım, ikisi de çok yakışmış ama kırmızı olan daha hoş durmuş, yani siyah daha sonra da herhangi bir yakınının düğününde filan da siyah renkli bi abiye kıyafet giyebilirsin. bence kırmızı olmalı, yani genelde de öyle değilmidir; kırmızı olsun, 5 kuruş fazla olsun :21: allah içine sindirsin canım

ben siyahı daha çok beğendim canım.. daha asil duruyor sanki..
kırmızı resimlerde net çıkmamış, daha yakından bir foto olursa daha net yorumlar gelebilir.
siyahın başka renkleri var mıydı? krem rengi falan ?

hangisi içine siniyorsa onu al gitsin :68: hayırlı uğurlu olsun canım şimdiden mutluluklar dilerim...

kırmızı tatlım başörtünü de etol alıp yaptırırsan muhteşem durur.

oo herkes krmızı diyo bende onu düşünüyorum ama etol derken anlamadım etol ne ??* bende başörtüsünü düşünüyorumm kuaföre gidecem bunun üzerine kırmızı diyecek ikiside kırmızı çook boğacak daha farklı bi alternatif olamazmıı ??

eşarpın kırmızı olmamalı kesinlikle. çok boğar. ama ne renk olabilir? gümüş tonları olabilir...

kınada kırmızı giyeceğin için nişanda siyah bence. ikisi de güzel

kınada kırmızımı giyiliyor?yanlış anlamayın merakımdan soruyorum.bu konuda bazı yörelerin adeti olabilir.dikkatimi çekti. mesela ben de nişan ve kınada sarı giyilmez diye bir hurafe biliyorum.Ayrılık olurmuş.Allah korusun...

ben siyahı beğendim ama
kırmızı dha çok yakışır gibi nişana
siyahın başk renkleri olabilridi aslında
modeli çok hpşuma gitti onun

etol şal gibi olanlardan canım, ipek ve püskülsüz oluyor hani. nette biraz bakındım kırmızının üzerine uygun bi etol eşarp vardı akerde ama bulamadım. siyah üzerinde gümüş yaldız vardı. çok şık durabilir ayakkabını filan da uydurursun. çok şık olur. aker ve armine de çok şık etol eşarplar var. benimde nişanımda böyle bi elbisem vardı hem normal eşarp almıştım hem etol kuaförüm etolü yaptı çok da güzel oldu, çok abartı durmuyor çünkü sade ve göz alıcı.

etol şal gibi olanlardan canım, ipek ve püskülsüz oluyor hani. nette biraz bakındım kırmızının üzerine uygun bi etol eşarp vardı akerde ama bulamadım. siyah üzerinde gümüş yaldız vardı. çok şık durabilir ayakkabını filan da uydurursun. çok şık olur. aker ve armine de çok şık etol eşarplar var. benimde nişanımda böyle bi elbisem vardı hem normal eşarp almıştım hem etol kuaförüm etolü yaptı çok da güzel oldu, çok abartı durmuyor çünkü sade ve göz alıcı.

canım çok saol ya valla etolun ne olduunu bılmyıodum :))) şal gibi yani kuaförümü ayarladım onunla da bi gidip konuşayım elbıseyı alınca gerçekten kırmızı çok boğar farklı ama güzel bişey olsun fikirlerınızı beklıyorumm bu elbiseye nasıl başörtü olurr :50: :69:

canım çok saol ya valla etolun ne olduunu bılmyıodum :))) şal gibi yani kuaförümü ayarladım onunla da bi gidip konuşayım elbıseyı alınca gerçekten kırmızı çok boğar farklı ama güzel bişey olsun fikirlerınızı beklıyorumm bu elbiseye nasıl başörtü olurr :50: :69:

siyah ve gümüş rengi geliyor aklıma, dediğim yerlere bi bak bulursun bişiler, ay çok heycanlı zamanlar. Allah ağız tadıyla tamamına erdirsin.:nazar:

Back