nişanı attım...

uuuuuuuuuh nefesim kesildi resmen ne bu ya allah allah tatlım çok bil dayanmişsın allah senin karşına daha iyilerini çıkarsın allah hakkındakini gönlüne; gönlündekinide hakkına razı eylesin mucccck

ayy konu açılalı bayagı olmuş
ben görür görmez sinirden zıpladıgım için yazmıştım hemen
tebrik ederim arkadaşım ayrılmışsın, Allah yolunu açık etsin

yasadıklarımın bir benzeri dedim okurken..ben de 4 yıllık nişanlıma attım tekmeyi,tabiri caizse öyle..ki nikahımız bile vardı düğüne bir kac ay kala radikal bir karar alıp ayrıldım ondan,bir daha da arkama bakmadım sadece Allaha sığındım..cok düşündüm ben de senin gibi ya karsıma daha kötüsü cıkarsa diye ama öyle olmuyor biliyo musun Rabbin seninle oluyor her daim ve cok şükür karsıma öyle biri çıktı ki ayaklarım yerden kesildşi bana 4 yılda yasatamadığını şimdi eşim olur kendisi 4 ayda yasattı,namazı niyaı bosver cnm kandırmaca onlar bak ben de tesettürlğyüm ve onun namazına kandım maalesef sadece kulları kamndırıyrmuş..şimdi eşim namaz kılmaz ama o kadar iyi ki,insallah kılar birgün neyse konuyu dağıtmadan hiç arkana bakma sadece dua et inan karsına cıkacak ki,şiyle her seyi unutacaksın..sakın geriye dönme unutma bu sevgi değil sadce ALIŞKANLIK

kurtulmuşsun o adamdan işte sakın geri adım atma

şimdi böyle şeyler söyleyen evlendikten sonra neler yapar düşünmek bile istemiyorum

en doğru kararı vermişsin bence
aynen canım sakın geri dönme bu nasıl bi insanlıktırr anlayamadımm boşver daha iyilerini bulursun hiç üzülme geride dönme yarın daha büyük sorunlar yasarsın sen bu odunlaa okurken bile kanım dondu bu neyyaa allaha kurtulduguna dua ett canımm

canım benim sen neler yaşamışsın yaaa kurban olduğum Rabbim öyle bir sabrını vermiş ki sana kıyamam yaaaa canım benim bence hiç barışma hani sen bilirsin yine ama baksana işten çıktığını düşünsene adam eş eğil yoldaş değil köle arıyor sanki sen böyle bir insanla nasıl evlenmeyi düşünebildin tatlım benim bence barışma bir an önce kurtulmaya bak kaç yaşındasın bilmiyorum ama yol yakınken ve birkere yüzüğü atmışken bence barışma böyle aileyle böyle bir eşle hayat geçermi yahu yarın bir gün bebeğiniz olsa Allah göstermesin ona bile neler yapar ya kıyamam sana bence katlanma daha fazla katlanmakta zorunda değilsin seversin yine birini herşey olur gider hayırlısıyla bence bundan kurtulduğuna şükret hayatım inan ben burdan korktum yani o derece kıyamam ama sanaa yaaa

canımmm ay bu nasıl bir insandır yaa bu mazoşistmi yaa ya nedir bu tövbe yarabbim yaaaa bu adam normal düzgün bir insan olsa yavrum böyle şeyler yapmaz ne demek ya yok damar tıkalı yok bilmem ne ay çok sinir oldum kusura bakma ama insan sevdiğine kalkıpta böyle şeyleri söylemez öne atmaz gerçekte böyle birşey olsa bile herşeyi böle lap diye söylemez söylenirmi bu ya nasıl bir vicdandır yaaa ya dini bide böyle birşeeye alet ediyor ALLAHIM sen büyüksün YARABBİM gör tatlım benim gör insanlar neler yapıyorlar yapma barışma bırak canım bak bir içim su gibi kızmışsın bırak ne hali varsa görsün psikopat yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ALLAH a havale et canım benim inan bırak yaaa değmez şuan deliye döndüm inanki......

Kendi nişanlılik dönemini hatırladım vallah. Eşi benzeri yoktur dıyordum ama birde sende varmış.
Gerçi benim eski kaynana cok kötü bir insan. Oğlu da sonradan dondü iste.
Hiiicccccccc pişman olma. Sakın affetme. Bende düğüne 3 ay kala attım nişanı. Ayrıldıktan sonra bana hayatıma hiç birşey katmadigini daha iyi anladım.

Vallah hastalıklar büyüler. Bir kere sakatlanıP SÖZDE yürüyemiyordu. Oda yalan di. Allahım varmış onunda bir benzeri

hayretler icinde okudum yazdiklarinizi. kendiniz icin verebileceginiz en dogru karari vermissiniz bence:size hic uygun olmayan bu yanlis insana yol vermissiniz.
sabriniza hayranim. su yazdiklariniz basima gelseydi ben bu kadar alttan alamazdim. karsidaki adam tam bir bencil,kabadayi ve saygisiz.evlendikten sonraki hayatinizi sozleriyle canlandirin gozunuzde,aynisi hatta daha beteri olacakti evlenseydiniz.
sukredin kurtuldunuz ve daha da musallat olmasin basiniza,dua edin bunun icin de ve hayirlisini bulmak icin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…