bende geçen hafta attım superisi peki nasılsın şimdi.
Öncelikle hakkında hayırlısı olsun, her işte bir hayır vardır diyerek güçlü olmalı,soğukkanlı şekilde hayatına devam etmelisin. Eğer içinde biriktirdiğin gözyaşların varsa içine atma otur ağla, öfkeliysen konuş rahatla ama bu dönem sakın uzun sürmesin. Anlattıklarına göre senin pencerenden nişanlının ailesine baktık. Ailesinin altında ezilen,saygı ve iradeyi birbirine karıştıran, sevgisini belli etmeyen belkide hayatının merkezine ailesini koymuş bir erkek gördük. Böyle ana kuzusu,adalet mekanizması gelişmemiş,tırsık olan,maddi olarak çok kazanabilir ama ayakları yere basmayan erkeklerden hayır gelmez. Hepimizin ailesi var. Sen aileni bırakarak anladığım kadarıyla şehir dışına onların yanına gidecektin. Ailesinin seni el üstünde tutması gerekirdi. Her neyse sana nacizane tavsiyelerim; karşına çıkan kişiyi bence test etmekten çekinme:) ufak,tuzak sorular olaylar yaratarak tepkilerini ölç. Bunun için flört dönemini biraz uzun tut. Flört sadece börtü böcek,mucuk mucuk değil kaliteli zaman geçirmek bana göre. Birbirinizin uyumlu olduğu konuları,neleri sevip sevmediğinizi iyi bilin. Örneğin en sevdiğin yemek nedir? hangi filmleri sever? fobileri nedir? bir çırpıda bunları söylüyorsanız aileleriniz sizin için değerli ama hayatının merkezinde sen varsan o erkek senin aradığın kişidir:) Birde kafanda sanal bir liste yap tabiki mükemmeli aramıyoruz ama örneğin benim nedir? komik olmalı hafif serseri, sahiplenmeli, konuşkan,kültürlü vb kriterler bitmez:) çevreden çok kendi sorularına kendin yanıt bul. Komşu,eş dost karşına çıkan kişiyle "aşk" yaşamayan kişiler onlar günlük ilişki deneyimlerini sana anlatabilirler. Duygusal yönünü, gün yüzüne çıkmamış değerlerini sen bulacaksın. Ay kendimi ilişki uzmanı gibi hissettim ama böyle vurdumduymaz hödö erkekleri görünce saydırmaya başlıyorum. Biz bayanlar baksanıza bir çiçeğe,ayakkabıya vb hemen yelkenler suya inerken onların şu düz mantıkları her şeyi mahvediyor. Birde saçma gelecek ama ben burç uyumuna inanılmaz inanıyorum:) Örneğin atıyorum ikizler burcu bir bayan ve oğlak erkeği ilişkisi beklentilerin karşılanmadığı,hüsranlık olabilir tabi ki ne diyoruz genellemeler doğru değildir:) Tekrar hakkında hayırlısı olsun kimseye kinde tutma,mantıklı düşün tamamen beynini resetle ve kaderin olan kişiyi bekle:)
canim benim bende nisan attim 7 hafta once, yani 2ay olmasina 1 hafta kaldi nisani atalim. bende senin gibi ailesi yuzunden attim nisani.
gel gelelim sizin meselenize, sizinkiler zaten nisanlinin ailesini sorup sorusturduklarinda ailesinin pekde iyi insanlar olmadiklarini ama cocugun iyi biri oldugunu soylemisler. merak etme canim o cocuk seni er gec arayacak ve hatasini anlayacak hic aramamasina pekte sasirmadim. ayrica bende nisani attigimda 2 gun sonra dogum gunumdu ve bende aynen senin gibi ozel gunlere onem verdigimi hep dile getirirdim. ozelliklede dogum gunume verdigim onemi hep dile getirdim ama noldu 2 gun kala nisani attik :s
yani sana diyecegim canim sikma canini. yalniz dgilsin ayni durumda olan emin ol. hicte sikma canini bizler yanindayiz. bir gelisme olursa yaz lutfen canim benim:)
çok güzel doğru şeyler söylemişsin tatlım. beynimin reset tuşunu buldum da henüz tuşa basamadım:) burç uyumu da sanırım dediğin gibi bende umursuyorum ben ikizler o akrep olur şey değil benim için. çok şükür ki ben aşk acısı çekmiyorum içim rahat. alışkanlık var evleneceğim düşüncesinin beynindeki yer edinmesi bunlar aslında zor gelen. ama zamanla azalıyor bu duygular da.
kendisine göre çok çaba harcamış mesaj attı tekrar başlamak için herkesten özür dilemeliymişim. babası ablası beni affetmezmiş zormuş ama annesi affedermiş beni çok seviyorlarmış benden sert tepki görünce de herkes seni affetmeye hazır diyor.affedecekleri şeyde ben nişanı attım dedim diye onları üzmüşüm özür dilemeli imişim sanki tekrar başlayalım dedim de bana bunu söylüyor. hiç düşünmüyorlar ki bu kız niye nişanı attı.aslında aramasa daha iyi olur sanırım. çünkü sinirlerimi bozar.
ama gelişme olursa yazarım mutlaka.
demekki kısmet olmayınca böyle şeyler çıkartıyor Allah karşımıza senin için de hayırlısı olur inşaallah hiç birimiz yalnız değiliz kadınlar kulubü yaşasıın:)
nişanlıyken böyle davranışları olan bi insan ewlendiğinde değiişir mi sanıyorsun.çok büyük bi olay atlatmışsın birilerine bi sadaka wer yada bi aç doyur arkadaşım..işler çok ileriye gittiğinde geri dönüş şansında olmayabilirdi yolun başındayken bitirmişsin en güzeli;yolun açık şansın bol olsun kim ne derse desin üzülme...nişan ewlilik arifesidir we anlaşılamıyorsa zorlamanın hiçbir manası yoktur.
evlenince hic cekilmezdi. evlenmeden onemli gunlere deger vermeyen bir adamin evlenince nasil bir odun okuz ayiya donusecegi zaten nisanliliktaki halinden belli. hemde daha yeniymissiniz 1 yiliniz dolmamis seni el ustunde tutmasi gereken bi zaman. bosver canim bence gayet iyi yapmissin. mutlu degilsen ne diye evlenesin ki
ozur dileme konularina bisey diyemeyecegim canim benim. bu sana kalmis bir durum bu saatten sonra ama sana soyle soyleyeyim canim benim inan aradigi zaman ben dusunce ve kalben rahattim, cunku kafamda hep, ariyor demekki umursuyor dusuncesi, vardi o beni cok rahatlatiyordu gerci ben cok serttim, o ayri konu tabi, sonunda da kesti aramayi simdi daha cok kafami kurcaliyor neden usumursamiyor beni diye :)))) yani biz kizlar hicbirseyden memnun degiliz :)) herseye bir kulp takiyoruz :))) bu arada sanada cok gecmis olsun yasasin e.k.k (evde kalmis kizlar), yasasin k.k (kadinlar kulubu) diyim bende bari
Bence baştan yanlış yapmışssın.Kendine çocuğu tanıma, ona aşık olma fırsatı vermeden işe aileleri karıştırmışsın. Doğal olarak herkes karışınca işin maddi boyutları daha çok ön plana çıkmış.
Bu kızlara şaşıyorum aşk bilezik, takı seti, ev bark mı? Tabi ki bunlarda gerekli ama her şeyin bir oluru vardır. Kusura bakmayın ama sizin gibi aileleri hemen işin içine katan, nişan-tören-altın isteyen kızların aşkı haketmediğini düşünüyorum.
En başta onu tanımaya çalışarak yola çıksaydınız inanın şimdi durum daha farklı olabilirdi. En basit senaryoyla çocuğun ailesinin maddi isteklerinizi karşılamadığından değil de mesela nişanlanızın kötü bir huyundan dolayı ayrılabilirdiniz. Bu da sizi çok daha onurlu kılardı...
salla gitsin canım iyi yapmışsın. yanlız birdaha bu kadar erken ciddiye bindirme işi. haklısın ailen oyle düşünüyomuş ama evlilik yapacak olan sensin . takı mevzusuna takılma diyemem tabiki çevreden duyacak etkileneceksin takılacaksın. bende nişanlıyım seni anlıyorum etkilenmemek elde değil. kaldı ki ben altından nefret eden bi insandım şimdi altın kolye-küpe hediye etsin diye dua eder oldumtabi özel gunler hariç gördüğümüz varmı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?