Arkadaşlar uzun uzadıya yazıp darlamak istemiyorum öncelikle teşekkür ederim.Benim 3,5 senelik ilişkim vardı ve son 2 ayı nişanlıydık aslında onu çok seviyorum ama o ve ailesi fazla ağırkanlı davrandılar bu süreçte(aile tanışması+nişan için konuşmalar vs)hep bizden bir adım beklendi hep benim dürtüklememle ilerledi tabiki bu onu kabul etmiyor ama aynen de böyle oldu çok yalnız hissettim kendimi defalarca da söyledim ama inkar etti tabi.Neyse ramazan bayram arifesinde nişanlı olduğumuz için aile büyüklerini ziyaret etmemiz gerektiğini söyledim çok gönüllü olmadı ilk günü herkes kendi ailesi ileydi 2.gün ben onun anne babası ile oda benim ailemle bayramlaştı erkek tarafı olarak gelmediler bile sebepte annesinin babasının 65 75 yaşlarında olması büyüklermiş..halama gittik dönüşte dedeme geçelim dedim Avrupa yakasına zamanım yok dedi ailemle bir plan yaptım oraya gideceğiz dedi bende beni eve bırak o zaman dedim yüzüğü çıkartıp arabaya koydum halama geçtik yüzüğü tekrar alıp takmadım oda dönüşte aldı cebine koydu ver dememe rağmen vermedi işte ertesi günde vardı bekleseydin o zaman gitseydik sen direk yüzük çıkarttın dedi vs vs.Ama ben doldum arkadaşlar sinirle o an yaptım çok sinirlenmiştim yüzüğümü geri vermedi ve indim arabadan 15 gün geçti üstünden(ama bu arada günlük sohbetimiz devam etti hani küslük yoktu) dün konuştuk sen yüzük attın düşünmedin sonrasını diyor beni incittin kırdın gururumu kırdın diyor dün konuştuk niye 15 gün 1 kere yüzüğünü sormadın dedi sinirinin geçmesini bekledim dedim inanmadı niye bu kadar rahat çıkardın dedi anlatıyorum ama ikna da olmuyor bilmiyorum napacağımı devam etmekte istiyorum ama o devam edemezmişcesine konuşuyor sonrada sanki bir şeyler yapmamı istiyormuş gibi anlamıyorum.