- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.342
- 108
- 36
Güzel bence büyüklükleriKızlar pazartesi opu olacağım. 16,5 17 15,5 ve 15 mm pazartesiye kadar 18-20 arası olur inşallahtoplam 4 tane yumurtam var
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel bence büyüklükleriKızlar pazartesi opu olacağım. 16,5 17 15,5 ve 15 mm pazartesiye kadar 18-20 arası olur inşallahtoplam 4 tane yumurtam var
![]()
Kızlarr bu gun benimde yumurtalar toplandi.zelibon canim senin adina cooooook sevindim
sağ elin başimiza inşallah. Sende kac yumurta toplanmişdi ? Kizlar acikcasi benim biraz moralim bozuldu. 9 yumurta toplandi 4 tanesi yuksek kalite yalnizca. Sizce iyimi? Doktor iyi dedi amma beklediyimden az cikti acikcasi
![]()
Çok sağol canım yazdığın için. İnşallah. Tutar bebisin de kucağına alırsın sağlıklı bi sekilde5.gün embriyoşu ve 3.günüm transferin ben fakültede yaptırdığım icin 1 tane oldu ama özelde 2 tane koyarlar
Canim belli oldu mu sanırım bgn belli olcak dem8ssiİnş son olur hepimiz için ama olmazsa da ben asla yılmam hazirana ikinciyi yaptırırım.. Allah güç verirse
yok cnm benim test günüm çarşamba...Canim belli oldu mu sanırım bgn belli olcak dem8ssi
Ayyy ne güzelll yaaa herkesin pozitifff ... Maşallahhh!! İnşallah darısı bizlere de olurrrKızlar mrh.
Ben sabah test yaptirdim.
Transfer sonrasi 10. Gunumdu ve drgerim 267 cikti.
Byl olup ikiz okan var mi:)
tebrik ederim canım ne mutlu sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahKızlar mrh.
Canım ya Allah bize de nasip etsin çok sevindiiiim :)
Tebrikler canim rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah birsey soracakdim ben transferden kac gun sonra test yaptirdin ?
Kızlar mrh.
OOO GOZUN AYDIN CANIM DEGERIN COK GUZEL MASALLAH :)DARISI BIZIM BASIMIZA BENIMDE 26NISANDA TRANSFER GUNUM. ONCESINDE DOGURGANLIK ASISIDA OLDUM TUTUNMAYA FAYDASI OLUR DIYE :) JEL VERDI RAHIMDEN KULLANILMAK UZERE SANADA VERILDI MI JEL BIR KISMI SANKI DISA AKIYOR NORMAL MI BILEMEDIMKızlar mrh.
Canm hayrli olsn kaçıncı gün Embryo ve kac tane transfer edildi değern gayet gzelKızlar mrh.
5. Gun canim 2 taneCanm hayrli olsn kaçıncı gün Embryo ve kac tane transfer edildi değern gayet gzel
Canim jel kullandim devam da ediyorum. Rahim dolana kadar bsy olmadi ama dolunca benden de geldi hatta epeyce geldi bide yesildi. Normalmis merak etme dediler.OOO GOZUN AYDIN CANIM DEGERIN COK GUZEL MASALLAH :)DARISI BIZIM BASIMIZA BENIMDE 26NISANDA TRANSFER GUNUM. ONCESINDE DOGURGANLIK ASISIDA OLDUM TUTUNMAYA FAYDASI OLUR DIYE :) JEL VERDI RAHIMDEN KULLANILMAK UZERE SANADA VERILDI MI JEL BIR KISMI SANKI DISA AKIYOR NORMAL MI BILEMEDIM
Inşallah canlar. Herseyinen guzeli olsun hepimiz için ☺☺
Aminnn canım benim herkes e dua ediyorumAyyy ne güzelll yaaa herkesin pozitifff ... Maşallahhh!! İnşallah darısı bizlere de olurrr