nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Arkadaşlar hamileleri tebrik ediyorum sonuç bekleyenlerde bol şans diliyorum Allah gönlünüze göre versin elinde fazla kalan puregon varsa bizlerede yardımcı olun

]Nick • Sondurum

S suigeneris 30 nisan test
Osen Osen
sukedisi sukedisi HAMILE:nazar::anneadayı:
angel-devil angel-devil 25 nisan test
echomare echomare
Yadee Yadee tedavide
ferbe1 ferbe1
kirikolsaduramazdin kirikolsaduramazdin 4 mayis test
A atav melek
P princess01 HAMILE:nazar::anneadayı:
betheone betheone
demir6133 demir6133 30 nisan test
Gulce27 Gulce27 tedavide
ftmkrks ftmkrks
berceste_ berceste_
zelibon zelibon HAMILE:nazar::anneadayı:
hayat15 hayat15 tedavide
ahha ahha
Z zeynep bal 30 nisan test
zemre123456 zemre123456 9 mayıs test
cerenbuyukunlu cerenbuyukunlu 26 nisan test
84 busra 84 busra tedavide
A Ayka5555 9 mayıs test
L Laylay26 HAMILE:nazar::anneadayı:
almiraroza almiraroza Tedavide
topitopp topitopp 28 Nisan Test
3 33elifnaz33 Tedavide
eszinbb07 eszinbb07 Tedavide
@sevde85 HAMILE:nazar::anneadayı:
@petty Tedavide
M msy2014 HAMILE:nazar::anneadayı:

aminn canım benim Allah razı olsun..Rabbim devamınıda getirir inşallah...herkese nasip etsin..
Amin cnm Amin değerin çok güzel hiç korkma hayırlısıyla kucağına aldığın günleride gösterir inş rabbim darısı başımıza ;)
Tebrikler canim rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah birsey soracakdim ben transferden kac gun sonra test yaptirdin ?
Ben zelibona yazmıştım cnm daha tedaviye başlamadım bir kaç güne başlıcam inş adetime az kaldı ama yinede eskiye yönelik cevaplayım sorunu ilk tedavimde 3. Gün embriyosuydu 8. Gün idrarda çıkmadı 10. Gün silik çıktı aynı gün kan verdim sağlık ocağına çıktı 12. Günde merkeze kan verdim hepsinde değer artarak devam etti şükür

Maşallah kızlar ya ben takip edemiyorum ama herkes pozitif sonuç almış Allah'ım nazarlardan korusun devamını bizlerle getirsin inşallah olumlu sonuç alan arkadaşlarım hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağınıza aldığınız günüde göstersin artık bize de dua edersiniz hamilelerin duaları geri çevrilmez :)
Bende adet oldum olucam bir gerginlik var üzerimde Allah hayra getirsin...

Arkadaşlar hamileleri tebrik ediyorum sonuç bekleyenlerde bol şans diliyorum Allah gönlünüze göre versin elinde fazla kalan puregon varsa bizlerede yardımcı olun

Canım forumda tüp bebek ilaçları satan yada hediye edilen bir sayfa var istersen oraya bak mutlaka bulursun.
Birde benim bir ilacım eksikti. Dr um bana verdi, hastalar bırakıyormuş ona. Bende lazım olmayacak olan ilaçlarımı bıraktım dr a başka hastalara versin diye. Belki senin dr a da bırakıyorlardır bir sor istersen.

Benim sadece bel agrim var canim arada da sanki adet agrisi gibi geliyo ama kisa oluyo. Ben anneme gelmistim transferden sonra genelde uzaniyorum falan belim de ondan agriyodur heralde
Bnmde aynı ama ben evde tekm eltim yemeğimi yapıyo saols ama bugün Evi süpürdm bende inşallah bişey olmaz mutfağım küçük tek orayı süpürdm kasgm ağrıyo arada belim agryo ama kask şiddetlendi inşallah tutunuydr yaa a

Bnmde aynı ama ben evde tekm eltim yemeğimi yapıyo saols ama bugün Evi süpürdm bende inşallah bişey olmaz mutfağım küçük tek orayı süpürdm kasgm ağrıyo arada belim agryo ama kask şiddetlendi inşallah tutunuydr yaa a
Kasikta nasil agri oluyo? Benim de dun cok oldu bugun gecti batiyodu sanki surekli bi seyler? Bugun de bi dolu sanki opudan once yumurtalar buyumus gibi

ben de de bi doluluk hissi var.. başka da hiç bişey yok .. Off o kanı nasıl vercem bilmiomm
Valla canim bana sanki kan veremeden regl olcakmisim gibi geliyo. O kadar alistim ki asilamalardan olumsuz sonuc almaya. Hic dusunemiyorum bile kan testine kadar gidebilecegimi. Haftaya persembe adet gunum hic sapmaz, hatta vucuduma ilac aldigimda erken oldu asilamalarimda. Persembe benim test gunum kabul ediyorum. Icim bi kotu ama, bugun o kadar kotu olmusum ki kalbim durduk yere inanilmaz atmaya baslatti. Mahvetti bu bekleme sureci beni. Dusunmeyim streslenmeyim diyorum ama olmuyo iste

hamile olan arkadaşlar ne gibi belirtiler yaşadınz anltrmsnz ( kizlar siz ne almedesnz bu arada agrilariniZ oluyrmu demir6133 demir6133 Suigeneris17 Suigeneris17
Canim benim son 2 gun hic belirti yoktu ama 3. Gunden itibaren kasik agrisi ve adet sancısı oldu hafif hafif. Goguslerde de hassasiyet oldu brz.
Ama belirti aramayin ditor doktor. Cok yeni ve olmayabilir dedi.

Back