- 30 Temmuz 2015
- 1.063
- 844
- 43
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım tebrik ederim. sağlıkla kucagına da alırsın insallah :)kızlarrrrrrrrrr sonucum 170.8 çıktı...Rabbim dualarımı kabul etti...inşallah devamıda gelir...ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH...
Canım tebrık ederım cok sevındım inş rabbım bızede basıp eder bugunlerıKızlar mrh.
Ben sabah test yaptirdim.
Transfer sonrasi 10. Gunumdu ve drgerim 267 cikti.
Byl olup ikiz okan var mi:)
kızlarrrrrrrrrr sonucum 170.8 çıktı...Rabbim dualarımı kabul etti...inşallah devamıda gelir...ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH...
Gozlerm doldu inan cok sevindim rabbim.cok buyuksun tamamina erdirir insallahhhhhhh
Amin cnm Amin değerin çok güzel hiç korkma hayırlısıyla kucağına aldığın günleride gösterir inş rabbim darısı başımızaaminn canım benim Allah razı olsun..Rabbim devamınıda getirir inşallah...herkese nasip etsin..
Ben zelibona yazmıştım cnm daha tedaviye başlamadım bir kaç güne başlıcam inş adetime az kaldı ama yinede eskiye yönelik cevaplayım sorunu ilk tedavimde 3. Gün embriyosuydu 8. Gün idrarda çıkmadı 10. Gün silik çıktı aynı gün kan verdim sağlık ocağına çıktı 12. Günde merkeze kan verdim hepsinde değer artarak devam etti şükürTebrikler canim rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah birsey soracakdim ben transferden kac gun sonra test yaptirdin ?
Arkadaşlar hamileleri tebrik ediyorum sonuç bekleyenlerde bol şans diliyorum Allah gönlünüze göre versin elinde fazla kalan puregon varsa bizlerede yardımcı olun
Benim sadece bel agrim var canim arada da sanki adet agrisi gibi geliyo ama kisa oluyo. Ben anneme gelmistim transferden sonra genelde uzaniyorum falan belim de ondan agriyodur heraldehamile olan arkadaşlar ne gibi belirtiler yaşadınz anltrmsnz ( kizlar siz ne almedesnz bu arada agrilariniZ oluyrmudemir6133
Suigeneris17
Bnmde aynı ama ben evde tekm eltim yemeğimi yapıyo saols ama bugün Evi süpürdm bende inşallah bişey olmaz mutfağım küçük tek orayı süpürdm kasgm ağrıyo arada belim agryo ama kask şiddetlendi inşallah tutunuydr yaa aBenim sadece bel agrim var canim arada da sanki adet agrisi gibi geliyo ama kisa oluyo. Ben anneme gelmistim transferden sonra genelde uzaniyorum falan belim de ondan agriyodur heralde
Kasikta nasil agri oluyo? Benim de dun cok oldu bugun gecti batiyodu sanki surekli bi seyler? Bugun de bi dolu sanki opudan once yumurtalar buyumus gibiBnmde aynı ama ben evde tekm eltim yemeğimi yapıyo saols ama bugün Evi süpürdm bende inşallah bişey olmaz mutfağım küçük tek orayı süpürdm kasgm ağrıyo arada belim agryo ama kask şiddetlendi inşallah tutunuydr yaa a
ben de de bi doluluk hissi var.. başka da hiç bişey yok .. Off o kanı nasıl vercem bilmiommKasikta nasil agri oluyo? Benim de dun cok oldu bugun gecti batiyodu sanki surekli bi seyler? Bugun de bi dolu sanki opudan once yumurtalar buyumus gibi
Valla canim bana sanki kan veremeden regl olcakmisim gibi geliyo. O kadar alistim ki asilamalardan olumsuz sonuc almaya. Hic dusunemiyorum bile kan testine kadar gidebilecegimi. Haftaya persembe adet gunum hic sapmaz, hatta vucuduma ilac aldigimda erken oldu asilamalarimda. Persembe benim test gunum kabul ediyorum. Icim bi kotu ama, bugun o kadar kotu olmusum ki kalbim durduk yere inanilmaz atmaya baslatti. Mahvetti bu bekleme sureci beni. Dusunmeyim streslenmeyim diyorum ama olmuyo isteben de de bi doluluk hissi var.. başka da hiç bişey yok .. Off o kanı nasıl vercem bilmiomm
Batma oldu mu sende de?ben de de bi doluluk hissi var.. başka da hiç bişey yok .. Off o kanı nasıl vercem bilmiomm
Canim benim son 2 gun hic belirti yoktu ama 3. Gunden itibaren kasik agrisi ve adet sancısı oldu hafif hafif. Goguslerde de hassasiyet oldu brz.hamile olan arkadaşlar ne gibi belirtiler yaşadınz anltrmsnz ( kizlar siz ne almedesnz bu arada agrilariniZ oluyrmudemir6133
Suigeneris17