nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

evet canım çift konuldu...hem 2. gün emriyosu hem bugün 11. günüm...valla sonuç nasıl hiç bilmiyorum...100 den yukarı olduğu için iyidir heralde dedim..yarım saat sonra doktora gidicem kısmetse...
senin kaçtı değerin
Caniiim cok mutlu oldum cok sevimlndim ayrica bana oyle umut oldun ki ikinci gun embriyosu tutmus. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah evlatlarini.

Kızlar ben diyarbakır bahceci de tedaviye başladım aynı yerde olan var mi ? Bide yumurta toplama ve transfer işlemi agrili oluyor mu ? Dondurulmuş embriyomu kullandınız ? Hangi ilaçları kullandınız ? Amh si kötü olup ta yaptıran var mi aranızda ?Yeni başlayanların bilgilendirin lütfen . Benim hiç bi bilgim yok tüp bebek hakkında yardımcı okursanin sevinirim. İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız Rabbim kimseyi evlatsizlikla imtihan etmesin

Hamile arkadaşların allah yavrularını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bekleyen arkadaşlara da güzel haberler ler almayı nasip etsin yeni baslayanlarada Rabbim güç versin hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin

Kızlar ben diyarbakır bahceci de tedaviye başladım aynı yerde olan var mi ? Bide yumurta toplama ve transfer işlemi agrili oluyor mu ? Dondurulmuş embriyomu kullandınız ? Hangi ilaçları kullandınız ? Amh si kötü olup ta yaptıran var mi aranızda ?Yeni başlayanların bilgilendirin lütfen . Benim hiç bi bilgim yok tüp bebek hakkında yardımcı okursanin sevinirim. İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız Rabbim kimseyi evlatsizlikla imtihan etmesin
Canım benim rezervim az ve sonuç bekliyorum yumurta toplama anestezi ile oluyor hiçbişey hissetmiyorsun transfer ise çok basit korkma ilaçlar kişiden kişiye değişiyor ben lucrin ve gonalf kullandım 14 günde yum toplandı böyle iste

Canım benim rezervim az ve sonuç bekliyorum yumurta toplama anestezi ile oluyor hiçbişey hissetmiyorsun transfer ise çok basit korkma ilaçlar kişiden kişiye değişiyor ben lucrin ve gonalf kullandım 14 günde yum toplandı böyle iste
Benimde rezervim az canım. Amh 0.3 çıktı. Bana aynı anda gonal f merional ve femara başladı. Yarın kontrolm var bi iğne daha verdi yarından itibaren onuda kullanmaya baslayacakmisim. Sanırım bizim gibilerin hem yumurta sayısı az hem kalitesi kötü oluyor. kac yumurta toplandı? İnşallah kaliteli çıkar ve dinlendiler. İlk denemem yaşım 28 aslında yeni evli sayılırım ben :(

Kızlar hayrli cumalar bugün hem. Cuma hem Receb ayının 15.ci günü yani birbirimize dua edelm hadi kızlar ckn buralardan namaz kılın bilen kuran okusun bugünn hikmeti büyük kaçırmaylm Sela ile ezan arasi çokça dua edin Rabbim şimdiden kabul etsin KIZLAR UNUTMAYIN ALLAH OL DEDİKTEN SONRA BİZ ANNE OLABİLİRZ ŞİMDİ ONA YÖNELMË ZAMANI

Evet kişiden kişiye degisiyormus ben en yüksek protokol le baslamisim . Sanırım:KK17: en çok ilaç demek istiyor doktorum. İnşallah sizde hayırlı saonuclar alırsınız. :anneadayı:

kızlarrrrrrrrrr sonucum 170.8 çıktı...:anneadayı::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:Rabbim dualarımı kabul etti...inşallah devamıda gelir...ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH...
Hayrli olsn cnm maşallah diyeyim bak Rabbim nasip etti sna inşallah devamı gelir bugün şükür et bol bol 5.ci gün Embryosu tutmayanlr var bak Rabbim seni.mubarek günde sevindirdi şimdi sıra sende tatlım:KK19::21:

kızlarrrrrrrrrr sonucum 170.8 çıktı...:anneadayı::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:Rabbim dualarımı kabul etti...inşallah devamıda gelir...ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH...
Canım canım canım o kadar sevindim ki anlatamam bugün bir düşüktüm yükseldim haberinle yaaaa çok şükür gözün aydın sağlıklı sıhhatle kucağına al inşallah :nazar::nazar::nazar:

merhaba kızlar bende bende bahçeci fulyada tedaviye başladım 28 martta yumurtala toplandı 14 tane döllenen yumurtadan sadece 1 tanesi 5. güne gidebildi.. oda genetik için teste gitti .. sonucunu bekliyorum .. inşallah rabbim dualarımız boş çıkarmaz... genetikmteste gidipte

merhaba kızlar bende bende bahçeci fulyada tedaviye başladım 28 martta yumurtala toplandı 14 tane döllenen yumurtadan sadece 1 tanesi 5. güne gidebildi.. oda genetik için teste gitti .. sonucunu bekliyorum .. inşallah rabbim dualarımız boş çıkarmaz... genetik teste gidip sonuç bekleyen var mı aranızda

merhaba kızlar bende bende bahçeci fulyada tedaviye başladım 28 martta yumurtala toplandı 14 tane döllenen yumurtadan sadece 1 tanesi 5. güne gidebildi.. oda genetik için teste gitti .. sonucunu bekliyorum .. inşallah rabbim dualarımız boş çıkarmaz... genetikmteste gidipte
Genetik test herkese yapiyor mu acaba ?

Benimde rezervim az canım. Amh 0.3 çıktı. Bana aynı anda gonal f merional ve femara başladı. Yarın kontrolm var bi iğne daha verdi yarından itibaren onuda kullanmaya baslayacakmisim. Sanırım bizim gibilerin hem yumurta sayısı az hem kalitesi kötü oluyor. kac yumurta toplandı? İnşallah kaliteli çıkar ve dinlendiler. İlk denemem yaşım 28 aslında yeni evli sayılırım ben :KK43:
Benim dr yaşım 28 il tüp denemem ve amh 0.4 benim 7 tane toplandı 6 si dollendi 1 tane transfer edildi

Benim dr yaşım 28 il tüp denemem ve amh 0.4 benim 7 tane toplandı 6 si dollendi 1 tane transfer edildi
Aaa aynı sayılır amh larimiz. İnslalah olacak canım dua edelim bol bol. Kaçıncı gün transferi canım . İki tane koyulamiyor mu acaba ? Benim tüp bebek çok ani ve plansız oldu da o yüzden pek arastiramadim kafam çok karıştı canım kusura bakma çok soru soruyorum ama

kızlar siz ev işi yapmaya ne zaman başladınız ya da başlayacaksınız? evi darmadağın ve toz içinde kafayı yicem zor dayanıyorum nolur bişeyler söyleyin:KK3:

miraroza, post: 46159591, member: 272369"]Canim ben kimyasal gebelik yasadigimda boyle bir durum yasamistim seni uzmek istemem ama degerinin dusmesi iyi deil:KK43:
Nasil olsuu neler yaşadın canım. .cok geçmiş olsun s[/QUOTE]

Sagol cnm ben klomenle hamile kalmistim hamile oldugumu ogrendim bir gun sonra dustu benimde degerim 10.5 fln di hatirlamiyorum sonra birdaha kan aldirdim 3 e fln dusmustu malesef...

Canim ben korktugum icin transveride anestezili yaptirdim cokda iyi oldu bence ))
Cerencim bende carsamba gunu anestezi ile yumurtalarimi toplatttim . uyandigimda hersey olmus bitmisdi sadece kasik agrim cok vardi yarinda transfer olavak anestezi istesem yaparmilarki gercekden benim duydugum kadariyla idrara sıkışık olmamız lazzımmış. Ondan dolayi trasferde anestezi yapmiyomuslar diye duymusdum . sen ne zaman yaptirdin canim

Back