- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.342
- 108
- 36
Ayyyy çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin bize de nasip olsun insallahkızlarrrrrrrrrr sonucum 170.8 çıktı...Rabbim dualarımı kabul etti...inşallah devamıda gelir...ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin bize de nasip olsun insallahkızlarrrrrrrrrr sonucum 170.8 çıktı...Rabbim dualarımı kabul etti...inşallah devamıda gelir...ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH...
Caniiim cok mutlu oldum cok sevimlndim ayrica bana oyle umut oldun ki ikinci gun embriyosu tutmus. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah evlatlarini.evet canım çift konuldu...hem 2. gün emriyosu hem bugün 11. günüm...valla sonuç nasıl hiç bilmiyorum...100 den yukarı olduğu için iyidir heralde dedim..yarım saat sonra doktora gidicem kısmetse...
senin kaçtı değerin
Allah tamamına erdirsin inşallah ..Ne güzel bir haber...kızlarrrrrrrrrr sonucum 170.8 çıktı...Rabbim dualarımı kabul etti...inşallah devamıda gelir...ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH...
Canım benim rezervim az ve sonuç bekliyorum yumurta toplama anestezi ile oluyor hiçbişey hissetmiyorsun transfer ise çok basit korkma ilaçlar kişiden kişiye değişiyor ben lucrin ve gonalf kullandım 14 günde yum toplandı böyle isteKızlar ben diyarbakır bahceci de tedaviye başladım aynı yerde olan var mi ? Bide yumurta toplama ve transfer işlemi agrili oluyor mu ? Dondurulmuş embriyomu kullandınız ? Hangi ilaçları kullandınız ? Amh si kötü olup ta yaptıran var mi aranızda ?Yeni başlayanların bilgilendirin lütfen . Benim hiç bi bilgim yok tüp bebek hakkında yardımcı okursanin sevinirim. İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız Rabbim kimseyi evlatsizlikla imtihan etmesin
Benimde rezervim az canım. Amh 0.3 çıktı. Bana aynı anda gonal f merional ve femara başladı. Yarın kontrolm var bi iğne daha verdi yarından itibaren onuda kullanmaya baslayacakmisim. Sanırım bizim gibilerin hem yumurta sayısı az hem kalitesi kötü oluyor. kac yumurta toplandı? İnşallah kaliteli çıkar ve dinlendiler. İlk denemem yaşım 28 aslında yeni evli sayılırım benCanım benim rezervim az ve sonuç bekliyorum yumurta toplama anestezi ile oluyor hiçbişey hissetmiyorsun transfer ise çok basit korkma ilaçlar kişiden kişiye değişiyor ben lucrin ve gonalf kullandım 14 günde yum toplandı böyle iste
Hayrli olsn cnm maşallah diyeyim bak Rabbim nasip etti sna inşallah devamı gelir bugün şükür et bol bol 5.ci gün Embryosu tutmayanlr var bak Rabbim seni.mubarek günde sevindirdi şimdi sıra sende tatlımkızlarrrrrrrrrr sonucum 170.8 çıktı...Rabbim dualarımı kabul etti...inşallah devamıda gelir...ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH...
Canım canım canım o kadar sevindim ki anlatamam bugün bir düşüktüm yükseldim haberinle yaaaa çok şükür gözün aydın sağlıklı sıhhatle kucağına al inşallahkızlarrrrrrrrrr sonucum 170.8 çıktı...Rabbim dualarımı kabul etti...inşallah devamıda gelir...ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH...
hayırlı olsunkızlarrrrrrrrrr sonucum 170.8 çıktı...Rabbim dualarımı kabul etti...inşallah devamıda gelir...ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH...
Genetik test herkese yapiyor mu acaba ?merhaba kızlar bende bende bahçeci fulyada tedaviye başladım 28 martta yumurtala toplandı 14 tane döllenen yumurtadan sadece 1 tanesi 5. güne gidebildi.. oda genetik için teste gitti .. sonucunu bekliyorum .. inşallah rabbim dualarımız boş çıkarmaz... genetikmteste gidipte
Benim dr yaşım 28 il tüp denemem ve amh 0.4 benim 7 tane toplandı 6 si dollendi 1 tane transfer edildiBenimde rezervim az canım. Amh 0.3 çıktı. Bana aynı anda gonal f merional ve femara başladı. Yarın kontrolm var bi iğne daha verdi yarından itibaren onuda kullanmaya baslayacakmisim. Sanırım bizim gibilerin hem yumurta sayısı az hem kalitesi kötü oluyor. kac yumurta toplandı? İnşallah kaliteli çıkar ve dinlendiler. İlk denemem yaşım 28 aslında yeni evli sayılırım ben![]()
Aaa aynı sayılır amh larimiz. İnslalah olacak canım dua edelim bol bol. Kaçıncı gün transferi canım . İki tane koyulamiyor mu acaba ? Benim tüp bebek çok ani ve plansız oldu da o yüzden pek arastiramadim kafam çok karıştı canım kusura bakma çok soru soruyorum amaBenim dr yaşım 28 il tüp denemem ve amh 0.4 benim 7 tane toplandı 6 si dollendi 1 tane transfer edildi
Nasil olsuu neler yaşadın canım. .cok geçmiş olsun s[/QUOTE]miraroza, post: 46159591, member: 272369"]Canim ben kimyasal gebelik yasadigimda boyle bir durum yasamistim seni uzmek istemem ama degerinin dusmesi iyi deil![]()
Cerencim bende carsamba gunu anestezi ile yumurtalarimi toplatttim . uyandigimda hersey olmus bitmisdi sadece kasik agrim cok vardi yarinda transfer olavak anestezi istesem yaparmilarki gercekden benim duydugum kadariyla idrara sıkışık olmamız lazzımmış. Ondan dolayi trasferde anestezi yapmiyomuslar diye duymusdum . sen ne zaman yaptirdin canimCanim ben korktugum icin transveride anestezili yaptirdim cokda iyi oldu bence ))