Cok sevindim Allahim devaminifa getirir sag salim kucagina almayi nasip rtsin ins darisi bize ya ne guzel tek tek hamile haberleri geliyor rabbim sen bizleri husrana ugratma herkese nasip et hayirlisiyla inskızlarrrrrrrrrr sonucum 170.8 çıktı...Rabbim dualarımı kabul etti...inşallah devamıda gelir...ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH...
Canım canım canım o kadar sevindim ki anlatamam bugün bir düşüktüm yükseldim haberinle yaaaa çok şükür gözün aydın sağlıklı sıhhatle kucağına al inşallah
Tebrikler canim rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah birsey soracakdim ben transferden kac gun sonra test yaptirdin ?Canım canım canım o kadar sevindim ki anlatamam bugün bir düşüktüm yükseldim haberinle yaaaa çok şükür gözün aydın sağlıklı sıhhatle kucağına al inşallah
Benim korkumda spekulum zaten canim ya9 gun once yaptirdim idrara sıkisiktim zaten uyutulmadan once tuvalte gitmedim ama 350 tl anestezi ucreti odedim ,bence deydi cok rahatdim uyumasam yaptiramazdim ben spkulumle muayne olmadim olmamada
Ayyyy çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin bize de nasip olsun insallah
Benim dr yaşım 28 il tüp denemem ve amh 0.4 benim 7 tane toplandı 6 si dollendi 1 tane transfer edildi
Cok sevindim Allahim devaminifa getirir sag salim kucagina almayi nasip rtsin ins darisi bize ya ne guzel tek tek hamile haberleri geliyor rabbim sen bizleri husrana ugratma herkese nasip et hayirlisiyla ins
Hayrli olsn cnm maşallah diyeyim bak Rabbim nasip etti sna inşallah devamı gelir bugün şükür et bol bol 5.ci gün Embryosu tutmayanlr var bak Rabbim seni.mubarek günde sevindirdi şimdi sıra sende tatlım
hayırlı olsun
canım benim Allah razı olsun..inşallah hiç aksilik yaşamam..bol bol dua ediyorum..herkesede en büyük tavsiyem inansınlar ve bol bol dua etsinler..
Kizlarrr opum belli oldu salı günü kismetse. Var mi benle aynı gün de olacak olan
zelibon hayirli Olsun
kalp atışı için gün sayabilirsin
anim benim benimde carsamba toplandi yumurtalar 16 yumurtamdan 5 ini topladilar 5 inin 5 ide cok sukur kaliteliymis yarin transferim olacak . bence seninkide iyi moralini bozmaKızlarr bu gun benimde yumurtalar toplandi.zelibon canim senin adina cooooook sevindim sağ elin başimiza inşallah. Sende kac yumurta toplanmişdi ? Kizlar acikcasi benim biraz moralim bozuldu. 9 yumurta toplandi 4 tanesi yuksek kalite yalnizca. Sizce iyimi? Doktor iyi dedi amma beklediyimden az cikti acikcasi
5.gün embriyoşu ve 3.günüm transferin ben fakültede yaptırdığım icin 1 tane oldu ama özelde 2 tane koyarlarAaa aynı sayılır amh larimiz. İnslalah olacak canım dua edelim bol bol. Kaçıncı gün transferi canım . İki tane koyulamiyor mu acaba ? Benim tüp bebek çok ani ve plansız oldu da o yüzden pek arastiramadim kafam çok karıştı canım kusura bakma çok soru soruyorum ama
Benim 3.gün oldu süpürge felan değil ama yemek çay gibi şeyler yapıyorum ilk günden beri sonra uzaniyorumkızlar siz ev işi yapmaya ne zaman başladınız ya da başlayacaksınız? evi darmadağın ve toz içinde kafayı yicem zor dayanıyorum nolur bişeyler söyleyin
225 vurdumCanım sen gonal f i kaçlık vurulmuştun benim de AMH on 0,6 da merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?