nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

kızlarrrrrrrrrr sonucum 170.8 çıktı...Rabbim dualarımı kabul etti...inşallah devamıda gelir...ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH...
Cok sevindim Allahim devaminifa getirir sag salim kucagina almayi nasip rtsin ins darisi bize ya ne guzel tek tek hamile haberleri geliyor rabbim sen bizleri husrana ugratma herkese nasip et hayirlisiyla ins

Canım canım canım o kadar sevindim ki anlatamam bugün bir düşüktüm yükseldim haberinle yaaaa çok şükür gözün aydın sağlıklı sıhhatle kucağına al inşallah

aminn canım benim Allah razı olsun..Rabbim devamınıda getirir inşallah...herkese nasip etsin..

Canım canım canım o kadar sevindim ki anlatamam bugün bir düşüktüm yükseldim haberinle yaaaa çok şükür gözün aydın sağlıklı sıhhatle kucağına al inşallah
Tebrikler canim rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah birsey soracakdim ben transferden kac gun sonra test yaptirdin ?

9 gun once yaptirdim idrara sıkisiktim zaten uyutulmadan once tuvalte gitmedim ama 350 tl anestezi ucreti odedim ,bence deydi cok rahatdim uyumasam yaptiramazdim ben spkulumle muayne olmadim olmamada

9 gun once yaptirdim idrara sıkisiktim zaten uyutulmadan once tuvalte gitmedim ama 350 tl anestezi ucreti odedim ,bence deydi cok rahatdim uyumasam yaptiramazdim ben spkulumle muayne olmadim olmamada
Benim korkumda spekulum zaten canim ya . peki nezaman test yapacaksin insallah pozitif cikar canim ya senin afina cok heycanlandim .

Cok sevindim Allahim devaminifa getirir sag salim kucagina almayi nasip rtsin ins darisi bize ya ne guzel tek tek hamile haberleri geliyor rabbim sen bizleri husrana ugratma herkese nasip et hayirlisiyla ins

amin canım inşallah...pazar gününü iple çekiyorum şimdi 2. kan tahlili 2 ye katlaması gerekiyormuş..Rabbim bu yolu güzel eylesin inşallah..sizlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah...

Hayrli olsn cnm maşallah diyeyim bak Rabbim nasip etti sna inşallah devamı gelir bugün şükür et bol bol 5.ci gün Embryosu tutmayanlr var bak Rabbim seni.mubarek günde sevindirdi şimdi sıra sende tatlım

canım benim Allah razı olsun..inşallah hiç aksilik yaşamam..bol bol dua ediyorum..herkesede en büyük tavsiyem inansınlar ve bol bol dua etsinler..

Kızlarr bu gun benimde yumurtalar toplandi. zelibon canim senin adina cooooook sevindim sağ elin başimiza inşallah. Sende kac yumurta toplanmişdi ? Kizlar acikcasi benim biraz moralim bozuldu. 9 yumurta toplandi 4 tanesi yuksek kalite yalnizca. Sizce iyimi? Doktor iyi dedi amma beklediyimden az cikti acikcasi

C
anim benim benimde carsamba toplandi yumurtalar 16 yumurtamdan 5 ini topladilar 5 inin 5 ide cok sukur kaliteliymis yarin transferim olacak . bence seninkide iyi moralini bozma

5.gün embriyoşu ve 3.günüm transferin ben fakültede yaptırdığım icin 1 tane oldu ama özelde 2 tane koyarlar

kızlar siz ev işi yapmaya ne zaman başladınız ya da başlayacaksınız? evi darmadağın ve toz içinde kafayı yicem zor dayanıyorum nolur bişeyler söyleyin
Benim 3.gün oldu süpürge felan değil ama yemek çay gibi şeyler yapıyorum ilk günden beri sonra uzaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…