nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

BismillahirRahmannırRahim

Nisanda arkadaşlarım tüp yaptıracağım burdan yaşadıklarımı sizlerle paylaşıp güzel sonuçlara görüp birbirimize moral olalım. Benim sorunum rezerv azlığı hidroselpenks 2 negatif denemem var şimdi tekrar başladık bir donmuş yumurtam var nisandada tedavimle oluşan tüm yumiler transfer edilecek.
Dua listemiz olur isterseniz. BEKLİYORUUMM :KK36::KK36::KK36:
Rabbi hebli minledünke zürriyetten dayyibeten inneke semiuddua" rabbim bana katından temiz bir nesil nasip eyle muhakkak ki sen duaları işitensin.
Nisan için Tüp bebek Anne adayları ..

•Nick •Merkez •Deneme •SAT • Son durum
@Suigeneris17 /başkent hast. / 1.deneme / belirsiz
Osen Osen /Ist. Tüp Bebek M. / 1.deneme /26.Mart
sukedisi sukedisi /Zeynep Kâmil /1.deneme /25Mart
angel-devil angel-devil /Başkent Üniv. Hast. /1.deneme /30Mart
echomare echomare /Başkent Üniv. Hast. /22.Mart/ op günü yaklaşıyor
@kelebekk47 /Başkent Üniv. Hast. /2.deneme /adet günü belirsiz
ferbe1 ferbe1 / bahçeci umut tüp bebek merkezi/ 2. deneme / 31Mart
kirikolsaduramazdin kirikolsaduramazdin /istanbul Florenz /2.deneme /8Mart/4Nisan
A atav melek /Medicana Çamlıca /31Mart
P princess01 /transfer 2Nisan
betheone betheone /izmir Smyrna art/ 1.deneme/ 11Nisan
demir6133 demir6133 /Trabzon Farabi/ 1.deneme /1Nisan
Gulce27 Gulce27 /Başkent Üniv. Hastanesi /2.deneme /12Nisan
ftmkrks ftmkrks /Ankara Gürkan Klinik/ 2.deneme /29.Mart
berceste_ berceste_ / Novaart/3.deneme /9Mart
zelibon zelibon /Reyap Hastanesi/ 1.deneme /29Mart
hayat15 hayat15 / Ankara HRS/ 3.deneme/ 26Mart
ahha ahha / Konya nova fertil/ 1pozitif 2.deneme /24Nisan
Bende başladım su an beni de ekler misiniz lütfen

Hayırlı cumalar kızlar.
Maşallah hamilelerimiz bir bir çoğalıyor, Allah sayımızı arttırsın:)

zelibon zelibon hadi bir güzel haberde senden gelsin bugün inşallah

miraroza, post: 46159591, member: 272369"]Canim ben kimyasal gebelik yasadigimda boyle bir durum yasamistim seni uzmek istemem ama degerinin dusmesi iyi deil:KK43:[/QUOTE]
Nasil olsuu neler yaşadın canım. .cok geçmiş olsun s

ben de akşam stresten dayanamadım ağladım .annem var bizde ona belli etmeyim takmıyormuş gibi davranayım derken def gibi gerildim.annem bana dedtek olacağına benden daha çok üzüntüsünü belli ediyor.tabi o zaman ben bir suçluluk hissediyorum ve duygularımı yaşayamıyorum onu üzcem diye.ay ne çok isterdim annemin dizine yatıp böğüre böğüre ağlamayı.o da bana canım kızım hepsi geçecek ben yanımdayım desydi şöyle güçlü durabilseydi.ama yok kadın yıkılmış gibi onu öyle gördükçe ben daha çok üzülüyorum.eşime dedim kimseye söylemiyelim diye.ama yok gel de eşime anlat.bizim tek başımıza başaçılabileceğimiz bir durum değil bu dedi durdu.altı üstü önüme yemek koyacak .şimdi sonuç negatif çıkarsa anneme nasıl söyleyeceğim üzmeden onun stresi tuuttu beni.off offfff şu bebişleri kucağımıza aldak da biz de bir mutlu olsak, hamile kalma konusunu geride buraksak ,hangi çocuk bezini kullandığımızı filan konuşsak.
seni çok iyi anlıyorum canım. ben de senin gibi düşünüp hiç kimseye söylemedim tedaviye başladığımı, negatif çıkarsa bir de bilenlere olmadığını anlatmak ayrıca üzücü bir durum.
Rabbim tez zamanda sağlıkla bebeğine kavuşmak nasip etsin..

Hayırlı cumalar kızlar.
Maşallah hamilelerimiz bir bir çoğalıyor, Allah sayımızı arttırsın:)

zelibon zelibon hadi bir güzel haberde senden gelsin bugün inşallah

Allah ım inşallah Yarabbim...
kan verdim 9 da..11 de çıkacak sonuç kısmetse...
çok çok çoookkk heyecanlıyımmm.......

seni çok iyi anlıyorum canım. ben de senin gibi düşünüp hiç kimseye söylemedim tedaviye başladığımı, negatif çıkarsa bir de bilenlere olmadığını anlatmak ayrıca üzücü bir durum.
Rabbim tez zamanda sağlıkla bebeğine kavuşmak nasip etsin..
ain canım inşallah.bugün normalde adet olma günüm ve karnım ağrıyor.adet olacakmışım gibiyim belimde ağrıyor.çok korkuyorum

Nick •Merkez •Deneme •SAT • Sondurum

S suigeneris 30 nisan test
Osen Osen
sukedisi sukedisi HAMİLE :anneadayı::KK200::nazar::KK46:
angel-devil angel-devil 25 nisan test
echomare echomare
@kelebekk47 tedavide
ferbe1 ferbe1
kirikolsaduramazdin kirikolsaduramazdin 4 mayis test
A atav melek
P princess01 HAMILE:nazar::anneadayı:
betheone betheone
demir6133 demir6133 30 nisan test
Gulce27 Gulce27 tedavide
ftmkrks ftmkrks
berceste_ berceste_
zelibon zelibon 22 nisan test
hayat15 hayat15 tedavide
ahha ahha
Z zeynep bal 30 nisan test
zemre123456 zemre123456 9 mayıs test
cerenbuyukunlu cerenbuyukunlu 26 nisan test
84 busra 84 busra tedavide
A Ayka5555 9 mayıs test
L Laylay26 HAMİLE :anneadayı:
:KK200::nazar::KK46:

beni de ekler misiniz 3 gündür iğnelere başladım

ain canım inşallah.bugün normalde adet olma günüm ve karnım ağrıyor.adet olacakmışım gibiyim belimde ağrıyor.çok korkuyorum
benimde ara ara edet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor, tüp bebk merkezinde hemşireye sorduğumda gebelikte de bu ağrıların olabileceğini söyledi. bunun için endişelenme inşallaah hayırlı haberler alırsın. test günün ne zaman?

zor çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun .. Ama gör bak hamile kalınca çifter çifter ne şanslıyız dicez inş..
amin inşallah canım senin ağzından Allaha ulaşsın inşallah.vallahi canımdan bezdim artık.akşam doktorlara mı kızayım kendimemi bilemedim.6.7 ile transfer yaptılar.yaptırmayacaktım ama durum iyi kalınlıktan ziyade üçlü çizginin görünmesi önemli dediler.kadın doğum doktoruma danıştım sözde tüp benek doktorunu arayıp bana transfer yaptır ya da yaptırma diyecekti.ondan da haner çıkmadı.bana dönmediniz transfer yapıldı dedim cevap ne beğenirsiniz tüp bebek doktoru ona dönmemiş o da beni canım sıkılmasın diye aramamış.lafa bak yaff ben senin cevabına göre transferi durduracaktım. of Allahım yaaaaaaa kimse bize öenm vermyi lafta öenm veriyorlar.kimse bizleri anlamıyor.ne olmuş bir daha denersin yok efendim çocuk olmaması dünyanın sonu değil bilmem ne.sözde en iyi doktorlara gittik.vallahi bunlar bana tıp bitirtecek bu saatten sonra:KK14:

benimde ara ara edet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor, tüp bebk merkezinde hemşireye sorduğumda gebelikte de bu ağrıların olabileceğini söyledi. bunun için endişelenme inşallaah hayırlı haberler alırsın. test günün ne zaman?
perşembe günü canım test günüm ya ağlamak istiyorum kalbim yerimden çıkacak.duygulandım mesajını okuyunca.wc ye gitmeye korkuyorum adet olduğumu göreceğim diye.şu doktorlar azcık bu form sayfalarını okusa bizleri daha iyi anlar daha itinalı favranırlardı

Osen Osen
echomare echomare
@kelebekk47 tedavide
ferbe1 ferbe1
A atav melek
betheone betheone
Gulce27 Gulce27 tedavide
ftmkrks ftmkrks
berceste_ berceste_
zelibon zelibon 22 nisan test
hayat15 hayat15 tedavide
ahha ahha
A Ayka5555 9 mayıs test
almiraroza almiraroza Tedavide
topitopp topitopp 28 Nisan Test
3 33elifnaz33 Tedavide
eszinbb07 eszinbb07 Tedavide
S Sude984 Sonuç bekliyor
@petty woman35 Tedavide

Osen Osen
echomare echomare
@kelebekk47 tedavide
ferbe1 ferbe1
A atav melek
betheone betheone
Gulce27 Gulce27 tedavide
ftmkrks ftmkrks
berceste_ berceste_
zelibon zelibon HAMILE:nazar::anneadayı:
hayat15 hayat15 tedavide
ahha ahha
A Ayka5555 9 mayıs test
almiraroza almiraroza Tedavide
topitopp topitopp 28 Nisan Test
3 33elifnaz33 Tedavide
eszinbb07 eszinbb07 Tedavide
S Sude984 Sonuç bekliyor
@petty woman35 Tedavide

merhaba,

ben yaklaşık altı yıldır bebek istiyorum. 2 tane dış gebeliğim var. 2.sinin üzerinden 3 yıl geçti. çeşitli sebeplerle tedaviye gidemedim. dün istanbul bahçelievler medical park'ta Jane hanıma gittim. hsg istedi. ve hemen tüp bebeğe başlayalım bence aşılamayla vakit kaybetmeyelim dedi.
ben ikinci dış gebelikten sonra hsg çektirmiştim ve herşey normaldi. doktor şansına iki dış gebelik olmuş bi problem yok dedi. benim bütün hormon testlerim ve eşimin spermiyogramı da normal bu arada.

sormak istediğim şu: hsg dışında, neden dış gebelik olduğuna dair bir tanı ve sonrasında tedavi yöntemi var mıdır? laparaskopi ile bişeyler yapılıyor gibi hatırlıyorum ama ne olduğunu tam hatırlayamadım. öyle bir şey bilen var mı?

eğer bir sorun varsa tanı ve tedavi olmadan tüp bebeğe başlamak ve hüsran yaşamak istemiyorum. yardımcı olabilecek olan varsa çok makbule geçer gerçekten.

ayyyy gözlerimm dolduuu... Allahım sen çok büyüksünnn

canım benim..ben ağladım ya hala çok heyecanlıyım...pazar günü 2 ye katlaması gerekiyormuş...test yapılcak yine..Allah ım inşallah herşey yolunda gider...
tüm bekleyen herkese nasip etsin...

kızlarrrrrrrrrr sonucum 170.8 çıktı...:anneadayı::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:Rabbim dualarımı kabul etti...inşallah devamıda gelir...ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH...
Canım benım cok sevındım senın ılk denemen mıydı nerde yaptırmıstın rabbım sag saglım kucagına almayı nasıp etsın rabbım bızede nasıp etsın

Canım benım cok sevındım senın ılk denemen mıydı nerde yaptırmıstın rabbım sag saglım kucagına almayı nasıp etsın rabbım bızede nasıp etsın

evet canım ilk denemem...çorlu da reyap hastanesinde yaptırdım...Allah ım inşallah sağlıklı hayırlı inançlı evlat nasip eder..bana ve isteyen bekleyen herkese...

Back