nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

hayırlı olsun canım, Rabbim devamını da nsip etsin, seninle test tarihimiz aynı gündü, çift embriyo muydu? yüksek çıkmış maşallah

evet canım çift konuldu...hem 2. gün emriyosu hem bugün 11. günüm...valla sonuç nasıl hiç bilmiyorum...100 den yukarı olduğu için iyidir heralde dedim..yarım saat sonra doktora gidicem kısmetse...
senin kaçtı değerin

inşallah hayırlı haberlerini alırız canım..

Hayırlı olsun :) inşallah bizde alırız böyle güzel haberler . Rabbim kucaginiza almayida nasip etsin hepinizin inşallah

benim salı günü evde test yaptım pozitif çıktı. hemşire arayınca pozitif çıktığını söyledim, o da bir gün önceden yani dün gel kan ver bakalım dedi, dünki değerim 150 idi . bende ikiz olmasından şüpheleniyorum :) seninde ikiz olabilir, birlikte takip ederiz inş :)

Son düzenleme:
hiç ağlama üzme kendini sabırla bekliycez dua ile..

Harika bisy bu allah sağlıcakla kucaginiza almayida nasip etsin çifter çifter inşallah :)

cnm sevde de hamile!!! Ayy nazar değmesin listemize.. Maşallahhh

ayy inşallah canım ya...pazar günü kan testi yapılcak yine..2 ye katlaması gerekiyormuş...Allah ım inşallah sağsalim sağlıkla kucağımızada aldığımız günleri görürüz...

Nick • Sondurum

S suigeneris 30 nisan test
Osen
sukedisi HAMILE
angel-devil 25 nisan test
echomare
@kelebekk47 tedavide
ferbe1
kirikolsaduramazdin 4 mayis test
A atav melek
P princess01 HAMILE
betheone
demir6133 30 nisan test
Gulce27 tedavide
ftmkrks
berceste_
zelibon HAMILE
hayat15 tedavide
ahha
Z zeynep bal 30 nisan test
zemre123456 9 mayıs test
cerenbuyukunlu 26 nisan test
84 busra tedavide
A Ayka5555 9 mayıs test
L Laylay26 HAMILE
almiraroza Tedavide
topitopp 28 Nisan Test
3 33elifnaz33 Tedavide
eszinbb07 Tedavide
S Sude984 HAMILE
@petty woman35 Tedavide

Günaydın cnm benmde du gece rahim üstünde ağrı başladı kasıklrmda da aynı şekilde ağrı girdi dün geceye kadr bişey yoktu şimdi sağlık.KasGM ağrıyo karnm da belim.ara ara ilactanmi neden bilemedm

İnşş bebek belirtisidir canım ben burdayım diodur kendine yer yapıodur.. Pozitif oll

kızlar beni listeye eklemişsiniz aynadımı listede görünce bir duygulandım başladım ağlamaya ya ben çok sulu göz oldum.Allah tedaviyi nasip ettiği için bizlere şükğrler olsun .Yüce rabbim inşallah bu listedeki herkezin pozitif sonuç almasını ve beneğini kucağına almasını nasip eder aminnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…