nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Nick •Merkez •Deneme •SAT • Sondurum

S suigeneris 30 nisan test
@asdes
sukedisi sukedisi
angel-devil angel-devil 25 nisan test
echomare echomare
@kelebekk47 tedavide
ferbe1 ferbe1
kirikolsaduramazdin kirikolsaduramazdin 4 mayis test
A atav melek
P princess01 HAMILE:nazar::anneadayı:
betheone betheone
demir6133 demir6133 30 nisan test
Gulce27 Gulce27 tedavide
ftmkrks ftmkrks
berceste_ berceste_
zelibon zelibon 22 nisan test
hayat15 hayat15 tedavide
ahha ahha
Z zeynep bal 30 nisan test
zemre123456 zemre123456 9 mayıs test
cerenbuyukunlu cerenbuyukunlu 26 nisan test
84 busra 84 busra tedavide
A Ayka5555 9 mayıs test
L Laylay26 HAMİLE :anneadayı:
:KK200::nazar::KK46:
Bende varim cnm tedaviye belki yarim baslayabilirim yazarim. Yine

Kizlar ya benim kasiklarnopudan sonra rahatlamisti, bugun yine ayni sekilde doldu sanki oralar agri yapiyo. Su falan mi topladi acaba oyle bi seyler okumustum. Baya rahatsizlik veeiyo

Nick •Merkez •Deneme •SAT • Sondurum

S suigeneris 30 nisan test
@asdes
sukedisi sukedisi
angel-devil angel-devil 25 nisan test
echomare echomare
@kelebekk47 tedavide
ferbe1 ferbe1
kirikolsaduramazdin kirikolsaduramazdin 4 mayis test
A atav melek
P princess01 HAMILE:nazar::anneadayı:
betheone betheone
demir6133 demir6133 30 nisan test
Gulce27 Gulce27 tedavide
ftmkrks ftmkrks
berceste_ berceste_
zelibon zelibon 22 nisan test
hayat15 hayat15 tedavide
ahha ahha
Z zeynep bal 30 nisan test
zemre123456 zemre123456 9 mayıs test
cerenbuyukunlu cerenbuyukunlu 26 nisan test
84 busra 84 busra tedavide
A Ayka5555 9 mayıs test
L Laylay26 HAMİLE :anneadayı:
:KK200::nazar::KK46:
canım ben bugün kan testi yaptırdım 198 çıktı hamilelik görünüyor.

ohss oldum şiddetlenecek mi diye bekliyorum. transferden 1 hafta sonra karında gerginlik ve sancı hissettim. gazdır dedim bugün dayanamadım gittim kan testine ultrasona aldılar karın su dolu 7-8 tanede yumurta var. hepsini toplamamışlar demekki yada sonradan gelenler büyümüş 2.5- 3 cm varlar tam kan sayımında da enfeksiyon var heralde değerler fırlamış.

bel ağrısı dışında hiçbir belirdim yok.

ohss oldum şiddetlenecek mi diye bekliyorum. transferden 1 hafta sonra karında gerginlik ve sancı hissettim. gazdır dedim bugün dayanamadım gittim kan testine ultrasona aldılar karın su dolu 7-8 tanede yumurta var. hepsini toplamamışlar demekki yada sonradan gelenler büyümüş 2.5- 3 cm varlar tam kan sayımında da enfeksiyon var heralde değerler fırlamış.

Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama sevineyim inşallah devamı güzel olacak

Ayyy kizlar uyuyamıyorum ara ara adet olacak misim gibi karnım ağrılar giriyor çok fenayim bana bişey diyin

Benimde bugun transferim oldu 2 yumurta ama 3.gun embriyosu biri 5 biri 4 cekirdek doktor umutlanmayin dedi orta dusuk kaliteyasiniza gore iyi degil dedi moralim cok bozuldu :KK43: 3.gun transferiyle hamile kalan varmi acaba
Canım sıkma sen kendını rabbım verıcekse her turlu verır senın doktorunda herseyı solemıs benımkı sorsam bıle pek solemıyo takma kafana bosversene bana bırak kendını dıyo bnde sınır oluyodum ama boyle daha ıyı gercekten rabbım su cuma gununun hurmetıne 3 ayların hurmetınr bu kadar emegımızı bosa cıkarmasın ıns

Kızlar bnmde rahmımın kalınlasması asamasındayım ama narı daha nerden bulayım baska neler ıyı gelır acaba

ben de akşam stresten dayanamadım ağladım .annem var bizde ona belli etmeyim takmıyormuş gibi davranayım derken def gibi gerildim.annem bana dedtek olacağına benden daha çok üzüntüsünü belli ediyor.tabi o zaman ben bir suçluluk hissediyorum ve duygularımı yaşayamıyorum onu üzcem diye.ay ne çok isterdim annemin dizine yatıp böğüre böğüre ağlamayı.o da bana canım kızım hepsi geçecek ben yanımdayım desydi şöyle güçlü durabilseydi.ama yok kadın yıkılmış gibi onu öyle gördükçe ben daha çok üzülüyorum.eşime dedim kimseye söylemiyelim diye.ama yok gel de eşime anlat.bizim tek başımıza başaçılabileceğimiz bir durum değil bu dedi durdu.altı üstü önüme yemek koyacak .şimdi sonuç negatif çıkarsa anneme nasıl söyleyeceğim üzmeden onun stresi tuuttu beni.off offfff şu bebişleri kucağımıza aldak da biz de bir mutlu olsak, hamile kalma konusunu geride buraksak ,hangi çocuk bezini kullandığımızı filan konuşsak.

ben de akşam stresten dayanamadım ağladım .annem var bizde ona belli etmeyim takmıyormuş gibi davranayım derken def gibi gerildim.annem bana dedtek olacağına benden daha çok üzüntüsünü belli ediyor.tabi o zaman ben bir suçluluk hissediyorum ve duygularımı yaşayamıyorum onu üzcem diye.ay ne çok isterdim annemin dizine yatıp böğüre böğüre ağlamayı.o da bana canım kızım hepsi geçecek ben yanımdayım desydi şöyle güçlü durabilseydi.ama yok kadın yıkılmış gibi onu öyle gördükçe ben daha çok üzülüyorum.eşime dedim kimseye söylemiyelim diye.ama yok gel de eşime anlat.bizim tek başımıza başaçılabileceğimiz bir durum değil bu dedi durdu.altı üstü önüme yemek koyacak .şimdi sonuç negatif çıkarsa anneme nasıl söyleyeceğim üzmeden onun stresi tuuttu beni.off offfff şu bebişleri kucağımıza aldak da biz de bir mutlu olsak, hamile kalma konusunu geride buraksak ,hangi çocuk bezini kullandığımızı filan konuşsak.
zor çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun .. Ama gör bak hamile kalınca çifter çifter ne şanslıyız dicez inş..

hayırlı olsun cnm.. hemen atlatırsın inş.. olmadı bi kaç gün hastaneye alıp serum falan takarlar atlatırsın Allahın izniyle... Tebrik ederim canımmm bir oozitiff dahaa yupppiiii... işleyin kızlar listemizeee

Cnm sennin yazini okuduktan sonra embriyo kaliesini arastirdim biyle bir yazi cikti karsima hic moralini bozma Alah bilir herseyi Allahtan umit kesilmez sen umudunu yitirme bol bolb dua et

Her bir embriyoda olabilecek hücre sayısı 1-12 arasıdır. Embriyoda hücre sayısı fazlalaştıkça, embriyonun o oranda hızlı bölündüğü, bu sebeple de hamilelik şansının en yüksek olduğu düşünülür. Yumurta toplama ardından 3. günde, 6 ya da daha fazla hücre sayısı varlığı iyi kaliteli embriyoyu gösterir. 4 ya da daha az sayıda hücreli embriyo transferi ile de, daha düşük şanslı da olsa, hamilelik sağlanabilir.
Mükemmel kaliteli embriyoda hücrelerin boyutları benzerdir ve fragmantasyon mevcut değildir. Fragmantasyon dediğimiz yapı ise, canlı olmayan hücre artıklarıdır. Fragmantasyon fazlalaştıkça, embriyo kalitesi (grade) azalır ve hamilelik şansı azalır.

Embriyo kalitesinin hamilelik başarısı için çok kaba bir gösterge olduğunu da bilmek gerekir. İyi kaliteli embriyo, her zaman için sağlıklı bir bebek için ideal genetik ve biokimyasal içeriği ortaya koymayabilir. Embriyo kalitesi saatler içinde değişiklik gösterebilir. Bu sebeple kişilerin embriyo kalitesi üzerinde, gereğinden fazla durmamalarını tavsiye etmek gerekir. Akıldan çıkarılmaması gereken nokta, embriyo kalitesinin en önemli göstergesi olan sağlıklı bir bebek elde edilmesidir.
Tsk ederim canim arastirman icin bol bol dua edicem allahtan umut kesilmez yinede sansimiz varmis.

Back