nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

benıde aradılar 25 tane yumurtadan 19 tanedı dollenmıstı bunların 8 tanesı dayanıklı kalmıs hepsı 1. Kalıte ve 4 tanesı 3. Gun embrıyosu 4 tanesı 5. Gun embrıyosu ve yarın 10 bucukta tandevum adetlıyım ve muhtemelen 12. Gun koyarlar dedı ama hangısınden koyarlar bılmıyorum dedı Ins hersey yolunda gıder cozunurkende

Dondururken kaç seferlik dondurmuşlar bir şey dedi mi? Benimkileri 5 ayrı seferde transfer edilebilecek şekilde dondurmuşlar. Bana 2 adet transfer ederiz büyük ihtimalle diyordu emre bey. Şimdi böyle olduğuna göre tek mi koyacaklar acaba.

Herkese mrb. Bizim problemimiz de sperm . Henüz ignelere başlamadım. Mayıs adeti ile Dr. Gideceğim. Şunu öğrenmek istiyorum . Dr neye göre uzun neye göre kısa protokol uyguluyor.
Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Hadi ya ben de dondurmak istiyodum saglikli kalan olursa. Sana 5. Gun transfer yapacaklarini arayip mi soylediler yaksa sen 3. Gun hastaneye gittin o zaman mi soylediler. Benim yarin 3. Gun transferim olacak, 5 e daha saglikli oluyo diyolar. Dun aradigimda sordum 3 mu olur 5 mi diye. 3. Gun olacak sizin dediler. Gidisat iyi degil mi acaba. Dusunmeyim diyorum da icim daraliyo
kafana takma onu cnm sayı çok olunca beşe gidiolar iki tane sağlıklı varsa bekletmeyip üçüncü gün yapıorlar.. ben hazırlanıodum 3. günü kapıdan çıkmadan aradılar 5. gün olcak die.. pozitif ol cnm aklına kötüyü getirme.. Olacağı doğacağı varsa her türlü olur.. 3.-5. die takılma

Dondururken kaç seferlik dondurmuşlar bir şey dedi mi? Benimkileri 5 ayrı seferde transfer edilebilecek şekilde dondurmuşlar. Bana 2 adet transfer ederiz büyük ihtimalle diyordu emre bey. Şimdi böyle olduğuna göre tek mi koyacaklar acaba.
Vala bna onuda soledıler ama anlamadım senın yasın kac benım daha 21 o yuzden tek koyabılırler

kafana takma onu cnm sayı çok olunca beşe gidiolar iki tane sağlıklı varsa bekletmeyip üçüncü gün yapıorlar.. ben hazırlanıodum 3. günü kapıdan çıkmadan aradılar 5. gün olcak die.. pozitif ol cnm aklına kötüyü getirme.. Olacağı doğacağı varsa her türlü olur.. 3.-5. die takılma
Beniim toplamda 10 toplanmis, 7 sine islem yapmislar, 5 i dollenmisti. Yaparlar o zaman buyuk iht yarin. Aramadim ben de ne durumda diye

Benim 2buçuk saatlik araba yolculuğum var transferden sonra arkaya uzansam acaba birsey olur mu??

İlk transferde 4gün boyunca kaldım tedavi yaptığım şehirde ama olmadı.
canım bence hiç yolculuğun uzunluğunu düşünme. çok aşırı sarsıcı bir yol değilse. transferden sonra 15 dk yatmak bile yeterli. zaten transferden 15 dk sonra idrara çıkıyorsun. ben dayanamadım çıktım ama ben yapamadım sondayla vs. uğraşıldı hep ayaktaydı 8.30 da transferim yapıldı 9 dan 12 ye kadar hep ayaktaydım. eve geldikten sonra uzandım kesin bunca ayakta kalmaya tutmaz dedim ama bugün 7. günüm olmasına rağmen silikte olsa çift çizgi gördüm test günüm 22 si o zamana kadar kan testi yaptırmayacağım zaten 2 günde bir kan tahlili yapacaklar keseyi görene kadar

Vala bna onuda soledıler ama anlamadım senın yasın kac benım daha 21 o yuzden tek koyabılırler

Benim 34. Ekimde 35 ten gün alıcam. 35 e yaklaştığım için emre bey 2 adet koyarız, labratuar bölümünde sorun olmazsa demişti.

Evet canım ılk denemem ve baya burdan bılgılendım yanı herkes ole olmuyo dıye yorum yapmıs bende heycanla adetın bıtcegı gunu beklıyorum transfer yapacaklar dıye nese gec olsunda guc olmasın
Bende zor bekledim canım transferi yarın yapılcak çok heyecanlanıyorum günler geçsin çabucacıkta sende kavuş evlatlarına inşallah

Bende zor bekledim canım transferi yarın yapılcak çok heyecanlanıyorum günler geçsin çabucacıkta sende kavuş evlatlarına inşallah
İnşş sende guzel haberlerle gelırsın buraya canım benımde daha 15 gun vardı adetıme erkenden oldum allahtan cok mutlu oldum yarından sonra kontrollerım baslıyo

Merhaba kizlar araniza yeni katildim. Insallah hepimizin guzel guzel bebisleri olur. Ayin 23u yumurtalarim toplanacak. . Amma bu islemeden cok korkuyorum. Bu islem haqqinda beni bilgilendirirmisiniz. Cunki konusacak kimsem yok. Ailem bile bilmiyor yaptigimi. Yalniz esim ve ben
Canım anestezi ile oluyor hiçbişey anlamiyorsun kafana takip kasma kendini

Kizlar opudan sonra cok akintisi olan var mi aranizda? Benim o kadar cok akintim var ki, progestan fitil kullaniyorum o biraz tuttugu halde o kadar cok ki ped kullaniyorum

kızlar benim sol tarafım ara ara batıor pıt pıt edior ama sanki ultrason ekranını bana çevirdiklerinde soldaydı yani sağa koymuşlardı sanki... uktrason ekranı olduğu gibi mi yansıtıyor acaba karından olan..

P princess01 cnm sen hissetmişmiydin transferden sonra tuuttu die.. ara ara batmalarım oluor.. kanama oldu mu yerleşme kanaması? offf sürekli kendimi dinliyorum... tuttu gibi gelior İNŞALLAH ÖLEDİR...
sadece göğüste hassasiyet ve dolgunluk vardı.Kanamam olmadı.Batma da hissetmedim ben.Bir de uykum çok geliyordu.

sadece göğüste hassasiyet ve dolgunluk vardı.Kanamam olmadı.Batma da hissetmedim ben.Bir de uykum çok geliyordu.
benimde olmadı kanamam da ayy nasıl geççek bilmiorum ateşimi ölçüoeum her sabah.. düşerse tutmadı demekmiş.. dün sabah transfer yapıldı daha... erken biliorum işte de ..

benimde olmadı kanamam da ayy nasıl geççek bilmiorum ateşimi ölçüoeum her sabah.. düşerse tutmadı demekmiş.. dün sabah transfer yapıldı daha... erken biliorum işte de ..
inşallah güzel sonuç alırsın.Ben kitap okudum,örgü ördüm vakit geçsin diye.Çok dua ettim.Meryem suresini okudum

Back