nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Aramadilar, ben de aramadim aramayi da dusunmuyorum simdi su kadar kaldi falan derlerse uzulurum diye. Ama bi tarafim da ara diyo bilemedim
sölemiolar zaten cnm kafamıza takıoz die galiba bana sölemediler diğerleri noldu die dondurulacak mı dedim. son durumu bilmiorum ama sanmıorum dedi doktor.. :(

sölemiolar zaten cnm kafamıza takıoz die galiba bana sölemediler diğerleri noldu die dondurulacak mı dedim. son durumu bilmiorum ama sanmıorum dedi doktor.. :KK43:
Hadi ya ben de dondurmak istiyodum saglikli kalan olursa. Sana 5. Gun transfer yapacaklarini arayip mi soylediler yaksa sen 3. Gun hastaneye gittin o zaman mi soylediler. Benim yarin 3. Gun transferim olacak, 5 e daha saglikli oluyo diyolar. Dun aradigimda sordum 3 mu olur 5 mi diye. 3. Gun olacak sizin dediler. Gidisat iyi degil mi acaba. Dusunmeyim diyorum da icim daraliyo

Kizlar bende tüp bebek tedavisi görüyorum .ignelerim bitmek uzere carsamba gunu anestezi ile yumurtalarim toplanacakmis.cumartesi de emriyo transferi gerceklesevekmis . ilk deneyimim yasayanlar anlatabilirmi bende korku var yumurta toplama isleminden korkmuyorum anestezi ile olacak zaten benim korkum tup bebegin yerlesecegi gun yani embriyonun trasfer edilecegi gun aciyormu neler yasadiniz bana anlatirmisiniz :(

Merhaba canim bende transfer olucam 27si falan. Bana doktorum en az 7gun mutlaka yatmami soyledi. Cunki implantasyon 6gun sonra oluyormus qalibaa. Insallah bebisin olur
Kişiden kişiye degisiyomu acaba benim Dr 3 gun sonra ise gidebilirsiniz dedi normal hayatına devam et diyo tabiyki ben gitmiycem ama evde yatimiyim diye düşündüm ne biliyim karıştı kafam inş seninde bebisin olur allahim isteyen herkeze nasip kısmet etsin kucaklarımızı boş birakmasin

Aramadilar, ben de aramadim aramayi da dusunmuyorum simdi su kadar kaldi falan derlerse uzulurum diye. Ama bi tarafim da ara diyo bilemedim

Bu arada seni ilk adetten sonraki ilk çağırdıklarındaki E2 değerini hatırlıyor musun benim 140 çıktı düşük gibi sanki..

Kızlar Embriyolarımla ilgili bilgi vermek için aradılar,
19 adet döllenmiş ti. bunlardan sadece 7 tane 1. kalıte kalmış onları dondurmuşlar gerisi iyi kalite değilmiş.
3 tanesi 5. gün
4 tanesi 3. gün embriyosuymuş

Heyecan bastı. Sabırsızlıkla adet olmayı bekliyorum:KK49:

Bizim ilk böyle olmamıştı bu sefer öyle istedik. Doktor da bunu tavsiye etti bakalım..
Benim ilk tup bebek denemem eşimle baya okuduk mikro enjeksiyon deyince Dr bu daha çok erkekte sperm bozukluğu olduğu durumlarda uygulaniyomus bizimde problemimiZ sprem olduğu için kabul ettik daha garanti diye tahmin ediyoruz inş bu sefer bebisin gelir cnm

Bu arada seni ilk adetten sonraki ilk çağırdıklarındaki E2 değerini hatırlıyor musun benim 140 çıktı düşük gibi sanki..
Yok canim ben hic o degerlere bakmamistim anlamam diye. Ama kontrole ikinci gidisimde aramislardi yuksek cikti sinirda, yarin yine cagiriyo o yuzden hulusi bey demislerdi. Benim dusuk degildi ama sinirda yuksek cikmisti

Kızlar Embriyolarımla ilgili bilgi vermek için aradılar,
19 adet döllenmiş ti. bunlardan sadece 7 tane 1. kalıte kalmış onları dondurmuşlar gerisi iyi kalite değilmiş.
3 tanesi 5. gün
4 tanesi 3. gün embriyosuymuş

Heyecan bastı. Sabırsızlıkla adet olmayı bekliyorum:KK49:
Canım benıde aradılar 25 tane yumurtadan 19 tanedı dollenmıstı bunların 8 tanesı dayanıklı kalmıs hepsı 1. Kalıte ve 4 tanesı 3. Gun embrıyosu 4 tanesı 5. Gun embrıyosu ve yarın 10 bucukta tandevum adetlıyım ve muhtemelen 12. Gun koyarlar dedı ama hangısınden koyarlar bılmıyorum dedı

benıde aradılar 25 tane yumurtadan 19 tanedı dollenmıstı bunların 8 tanesı dayanıklı kalmıs hepsı 1. Kalıte ve 4 tanesı 3. Gun embrıyosu 4 tanesı 5. Gun embrıyosu ve yarın 10 bucukta tandevum adetlıyım ve muhtemelen 12. Gun koyarlar dedı ama hangısınden koyarlar bılmıyorum dedı Ins hersey yolunda gıder cozunurkende

benıde aradılar 25 tane yumurtadan 19 tanedı dollenmıstı bunların 8 tanesı dayanıklı kalmıs hepsı 1. Kalıte ve 4 tanesı 3. Gun embrıyosu 4 tanesı 5. Gun embrıyosu ve yarın 10 bucukta tandevum adetlıyım ve muhtemelen 12. Gun koyarlar dedı ama hangısınden koyarlar bılmıyorum dedı Ins hersey yolunda gıder cozunurkende

Hadi bakalım hayırlısı olsun, Sen yolu yarıladın, ben daha adet bekliycem. Ortalama 1 hafta daha gelmez benimki:KK43:

Back