Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da tuvalete sıkışık gel dediler, ben oyle gidersem dayanamam. Çok sıkışık gitmicem o yüzden1 saat kaldım ben ama tuvalete kalkmadım bu sürede.
Bence iyi buyuklukleri, gunde 1-2 cm buyuyo daha senin 6-7 gunun var. bi de benim mesela yavas yavas gidip son muayeneden once ataga gecerlerdi. Bak 4 diyodu 5 olmus, o sayi artacak bence dahaKızlar gittim bugün doktora 5 tane saydı 3 tanesi 10 mm 2 tanesi 9 mm bugün adetimden sonraki 6. Gün(ilk gün dahil) nasıl sizce büyüklükleri?
Cnm brnim içime şu serptin çok saol inş allahim bu denemede yüzünü güldürsun benimde 5. Gün olursa perşembe günü transferim var çok heycanli bir süreçBenm esmde hem.sperm sayısı hareketliliği morfoloji hepsi bozuk cnm korkma hiç bişey olmaz onlar kaliteli olanı secyorlar zatn benm ilk denemem 3.cü gün embryosu idi tuttu ama.düştü şimdi 3.cü denemem 5.ci güne gitti salı transfer var baklm ksmet birazda bu işler
Hayırlısı olsun Allah yardımcımız olsungünaydın arkadaşlar. Bugün beklenen adetim geldi. yarın tekrar dr uma gidiyorum. Umarım acele eden yumurta yoktur da ilaçlara başlayabilirimmm
Merhaba canim bende transfer olucam 27si falan. Bana doktorum en az 7gun mutlaka yatmami soyledi. Cunki implantasyon 6gun sonra oluyormus qalibaa. Insallah bebisin olurKızlar transferden sonra hep yatmalimi int bakıyorum normal hayatiniza devam edin diyolar sizler ne yaptiniz
İnşallah canım rabbim burdaki herkesn yüzünü güldürsnCnm brnim içime şu serptin çok saol inş allahim bu denemede yüzünü güldürsun benimde 5. Gün olursa perşembe günü transferim var çok heycanli bir süreç
Çok az sıksk ol anlamiyorlar bile ben hiç şu icmedm sbah idrar yapmdn gtmstim oooo cok.gzel dediler eve taaaaaa saat 6 ya kadr tutmuştum şu icemdgm için dez avantaj olmstu bnaBana da tuvalete sıkışık gel dediler, ben oyle gidersem dayanamam. Çok sıkışık gitmicem o yüzden
Ymurta toplarken anastezi yapyorlar anlmyrsn bile uyutuyrlar doktr görmem le uyumam bir oldu (ama devlet hastnsi nasl bilmym ben ozel icin yorm yapyrm cnm )toplama islemnden sonra bazilarnda agri olyo cok yumurtasi olanlarn olyrms oda sıknti degl hemen ağrı kesici yapıyorlar transfer de 5 dk işlem aynı alttan muayene gibi hiç ağrı sizi olmyo korkma sakn stres yapma çok zevkli hatta transfer edilirken ben izlemstm gülerek ☺☺☺☺o kdr basit işlem mesela ben çok herseyi kafya takan korkan insanm B3n bile böyle diyrsn hiç korkma eğer kendini kasarsan bebegn tutunması zorlanrms engel olurmuş tutunmaya dr söyledi çok çok rahat olMerhaba kizlar araniza yeni katildim. Insallah hepimizin guzel guzel bebisleri olur. Ayin 23u yumurtalarim toplanacak. . Amma bu islemeden cok korkuyorum. Bu islem haqqinda beni bilgilendirirmisiniz. Cunki konusacak kimsem yok. Ailem bile bilmiyor yaptigimi. Yalniz esim ve ben
Tesekkur ederim canim benim desteyin icin. Transferden cokda korkmuyorum. Yok bende ozelde oluyorum. Yani guzel yerde yaptiriyorum. Amma yumurta toplamadan korkuyorum. 12 yumurtam var suan. Senin bebeyin varmi? Ben yeni acdigim icin okuyamadim onceki mesajlari. Cok heycanliyimmYmurta toplarken anastezi yapyorlar anlmyrsn bile uyutuyrlar doktr görmem le uyumam bir oldu (ama devlet hastnsi nasl bilmym ben ozel icin yorm yapyrm cnm )toplama islemnden sonra bazilarnda agri olyo cok yumurtasi olanlarn olyrms oda sıknti degl hemen ağrı kesici yapıyorlar transfer de 5 dk işlem aynı alttan muayene gibi hiç ağrı sizi olmyo korkma sakn stres yapma çok zevkli hatta transfer edilirken ben izlemstm gülerek ☺☺☺☺o kdr basit işlem mesela ben çok herseyi kafya takan korkan insanm B3n bile böyle diyrsn hiç korkma eğer kendini kasarsan bebegn tutunması zorlanrms engel olurmuş tutunmaya dr söyledi çok çok rahat ol
Bence iyi buyuklukleri, gunde 1-2 cm buyuyo daha senin 6-7 gunun var. bi de benim mesela yavas yavas gidip son muayeneden once ataga gecerlerdi. Bak 4 diyodu 5 olmus, o sayi artacak bence daha
Merhaba kizlar araniza yeni katildim. Insallah hepimizin guzel guzel bebisleri olur. Ayin 23u yumurtalarim toplanacak. . Amma bu islemeden cok korkuyorum. Bu islem haqqinda beni bilgilendirirmisiniz. Cunki konusacak kimsem yok. Ailem bile bilmiyor yaptigimi. Yalniz esim ve ben
Merhaba hanimlar...Benim de test tarihim 23 Nisan. Transferimin 7.gunundeyim. Yasim ileri,rezervim az oldugu icin tek yumurta yerlestirildi. Ikinci tedavim. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin...
Yok cnm ilk dnemem tuttu düştü snra dondurulmuş denedm tutmadı yenisen denedm şimdi salı günü transferm var inşallahTesekkur ederim canim benim desteyin icin. Transferden cokda korkmuyorum. Yok bende ozelde oluyorum. Yani guzel yerde yaptiriyorum. Amma yumurta toplamadan korkuyorum. 12 yumurtam var suan. Senin bebeyin varmi? Ben yeni acdigim icin okuyamadim onceki mesajlari. Cok heycanliyimm
Aramadilar, ben de aramadim aramayi da dusunmuyorum simdi su kadar kaldi falan derlerse uzulurum diye. Ama bi tarafim da ara diyo bilemedimSayısı 5 kalsa yeter bile artık kaliteleri artsın :) sen ne yaptın aradılar mı bugün durumlarıyla ilgili embriyoların?