nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Senin opu perşembe olmuştu değil mi sabah sabah aklıma takıldı perşembe olan opu gününü sayarsak salı 6.gün oluyor diye sabah sabah delirdim sanirim

Canım transfer adetin 17. Günüyle 22. Gün arasında bir gün yapılır adetten bir hafta sonra rahim uygun değil ki doktor mu söyledi sana bir hafta sonra transfer diye
Canım ben ılk kez yaptırdıgım ıcın bana bıdey demedıler ben sadece tahmınen konusuyorum yanı ıyıkı sormusum sıze bana yoksa pek bılgı vermıyolar ben dah acemı oldugum ıcın:)

Evet canım ılk denemem ve baya burdan bılgılendım yanı herkes ole olmuyo dıye yorum yapmıs bende heycanla adetın bıtcegı gunu beklıyorum transfer yapacaklar dıye nese gec olsunda guc olmasın

Guzel sonuc di mi 5 dollenmesi, hala kafam algilamadi. Zaten kadinla konustuktan sonra oturdum agladim bi rahatlamayla kaygi karisik bi sey oldu
Kesinlikle güzel bence benim o kadar olamayacağı için bana mucize gibi geliyo canım ama normalde de iyi bi sonuç hayırlısı olsun hakkında rahat ol transferde bak çok önemliymiş ; )

Bugun 5. Gunum dun ve bi onceki gun goguslerimde agri vardi ama sanki bugun hepsi bitti gibi ,bide erken gebelik testi yaptim erken oldugunu bile bile sonucu soylemeye gerek yoktur heralde 4 gundur inanilmaz hissediyordum tutdu diye ama bugun galiba tutmadi diyorum

Boşuna üzülüyrsn kimin 5.ci günde ckms ki snn cksn 9 yada 10.günde ckmyn varya böyle kafya takacaksnz yapmyn şu testi bekle bi dur bakalm şurda 4 5 gün dha sabredeymckms benm bebegm ilk tuttugunda taaa 9cu günde ckti o güne kdr çıkmadı ayrca kaçıncı gün embryosu senn

Benim 2buçuk saatlik araba yolculuğum var transferden sonra arkaya uzansam acaba birsey olur mu??

İlk transferde 4gün boyunca kaldım tedavi yaptığım şehirde ama olmadı.

b- hcg hormonu kanda geç salgılanıyor.Benimki 5.gün embriyosuydu 6.gün yapmıştım silik çıkmıştı erken gebelik testi.Senin kaçıncı gün embriyosu?

Benim embriyolar donmustu yumurtalar gecen ay toplandi buay transver oldu oyuzden bilmiyorum , bide bu cizelge baya icimi rahatlatdi sanirim cok tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…